Thrashformers Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Ma mrzelo me da gledam po netu kako se tachno zovu,Turbina ne mogu da zapamtim a od 7-og razreda slusham Anthrax jbt.....Nego nebitno,ma propustio sam da pomenem nekoliko extra pevacha ali jbg,ono je neki najuzi spisak..... Quote
RNA Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Запамти га по турбини, тако га ја памтим. Quote
Thrashformers Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Meni je sve vreme Rubin bio u glavi....Pomeshao sam ga sa jebnim zejtinom.... Zapamticu ga sigurno..... Quote
Vlladimir Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ajde ovako: 7.Baja iz Sanctuarya Čoveče....pa ako ne znaš...za šta ti internet služi--- Elem: 1. Warrel Dane 2. Chuck Billy 3. Bobby Blitz 4. Snake 5. Rik Baez Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Mrzelo me da gledam uostalom svi znate o kome pricham... Quote
Jabba the Hutt Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 Meni je mozda najbolji domaci thrash pevac Boki Ljiljak iz Kuge, bez uvrede bilo kome drugome, al' covek ima nekako najmocjniji glas! Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Slushao sam ga uzivo svaka chast choveku peva razbija ali malo je preterano reci da je najbolji na globalnom nivou..... Quote
Morphy Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 On nije rekao da je najbolji na globalnom,nego na domacem nivou Quote
Jabba the Hutt Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 Jesi preslusavao Kugin demo sto sam ti poslao? Quote
Grob Bez Dna Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 jest', dobro peva "baja" iz sanctuary-a Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ma slushao sam ali bre ochajan je zvuk kako da chujem pun kvalitet benda kad se onon sranje loshe chuje.Nego eto mogu da kazem da momci odlichno sviraju zato shto sam ih slushao uzivo....Ja ne znam shta vi tamo u Beogradu radite,vecina bendova ima ochajno isproduciran vokal.I nije mi jasno shta snimate bre uzivo demo,skupite pare i snimite ko ljudi.Kad sam nabavio Nadimachev Vukodlak Metal,nervirao sam se samo tako,nijednu pesmu bez tekstova nisam moogao da razumem kako treba....Gde li snimate samo da mi je znati... Quote
RNA Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Код куће... Искрено, мене више нервира Кугина неактивност, исто важи и за Бомбардер, поготово сад кад су побољшали ствари. Quote
Thrashformers Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Nije meni toliko bitna produkcija ali jbt,hocu neki minimum produkcije da bar mogu da chujem o chemu se radi. Jbg shta da se radi,takav im je horoskop Quote
Jabba the Hutt Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 Na Kuginom demou se glas jos i super cuje, al' zato gitare prshte svetski, bubanj je manje vise ok... Jbga, Cjora i ja kad smo culi Sarchopag demo smo se slozili da je zvuk bolji od 90% svih demoa iz Bga... Quote
Thrashformers Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 (edited) Ma nisam ja ni hteo na demou da forsiram produkciju,bitnije je ono shto svirash ali mazohizam je sluhsati neshto shto ima usranu produkciju. Slushao sam ono i smatram da je extra(bar ono shto sam uspeo da chujem kako treba)zao mi je samo shto necu uskoro izgleda dochekati dan da to chujem sa boljom produkcijom... Lik kod kojeg smo snimali,ima stvarno extra opremu,sad je nabavio najnoviju opremu,ne mozesh da nadjesh nishta bolje na nashim prostorima.Tip iskljuchivo radi metal bendove,s tim shto uglavno mradi sa metalcore bendovima,pa onda zna da dodje do nesuglasica poshto smo mi hteli malo masniju produkciju.Ali nema veze demo je ionako uradjen na brzaka,snimacemo uskoro novi demo pa cesh chuti.Uostalom treba da snimam neke pesme sa josh dva benda pa cu ti to poslati da chujesh... Edited April 25, 2008 by Thrashformers Quote
MT91_raketni pogon Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Russ Anderson,Dave Mustaine,Bruce Hall i Kenny Winter.Kraj price!!! Quote
Guest Lukas Ацовић Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 zvonko pantovic. taj moze sve da peva ako zatreba. Quote
Night Prowler Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 Phil Anselmo (na CFH), Dave Mustaine, James Hetfield (do ...AJFA). Quote
Mr.Hate Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Paul Ballof (RIP) Joey Belladona James Hetfield Dave Mustaine David Wayne Quote
vudun Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 zvonko pantovic. taj moze sve da peva ako zatreba. Tačno. Od heavy metala do turbo folka + sve to da odradi maestralno. Al' Čipi se ne računa, on je izvan konkurencije! Quote
Recommended Posts