M-16 Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Najbolji thrash pevac je definitivno Russ Anderson Quote
hypnos Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 meni je dobar pjevac agent steel-a Quote
M-16 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 meni je dobar pjevac agent steel-a Govoris o Bruce Hall-u.Slazem se,covek razbija.Ali,jedan je Russ Anderson. Quote
M-16 Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Na Kuginom demou se glas jos i super cuje, al' zato gitare prshte svetski, bubanj je manje vise ok... Jbga, Cjora i ja kad smo culi Sarchopag demo smo se slozili da je zvuk bolji od 90% svih demoa iz Bga... Izvini sto se mesam,ali je l' govoris o bendu iz Kragujevca.Isao sam na jednu njihovu svirku i od tada nisam cuo nista o njima.Steta ako se tako perspektivan i kvalitetan bend raspao Quote
ludi_dragoje Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Phil Anselmo ima najjači glas, ali iako mi je Pantera jedan od najdražih bendova, mislim da Anselmo nije dovoljno iskoristio svoj potencijal, jer zaista ima nevjerovatne mogućnosti.. Quote
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Chuck Billy zna dobro zagalamiti... Quote
Metal King Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Chuck Billy zna dobro zagalamiti... NE da zna dobro da zaglami nego je chuk naj bolji Thrash pevac ikada ili mozda deli mesto sa Hetfildom? Quote
hypnos Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Paul Baloff je za mene vrhunski pjevac , najezio sam se kad sam vidio exodus na get thrashed pa par minuta je njemu bilo posveceno Quote
vudun Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 То!!! 1) Кемал Фјунерал Маловчић 2) Нешо Бомбардеровић 3) Бошко Радишић. Ипак бронза за сРНУ. Јебига, мораће још да вежба трилере. Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Kemal je prvi na svakoj listi.Pevac za sve i svakoga.War Ensemble peva bolje od Araje,Master Of Puppets od Hetfilda,Hangar 18 od Musavog,Janjicara od Cuneta. Quote
kiki Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 niko ne spominje blittz-a (Bobby Ellsworth, Overkill) i Stace McLaren-a (Razor).... Quote
El Pistolero Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 U zadnjih 10ak godina Hetfield je vise country music pevac nego thrash Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Za Paul Baloff-a,po tebi vrhunskog pevaca,je slavuj iz raja. Quote
vudun Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Phil Anselmu je otiš'o glas k'o Cunetu Gojkoviću. A nekada su obojica žarili & palili ... i gospodske dame plavili. Ovom prvom od droge, kemikalija il' čega već ... a ovom drugom zbog godina koje je nanizao k'o da su perle, od bižuterije do ćilibara. Gled'o ga prekjuče na RTS-u kako izvodi Janičara u emisiji ... ni približno onog što je nekada mogao. Dosta falšira, brza i odskače od orkestra, koji baš i nije u stanju bio da ga pravilno prati, logično. Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Gledao sam ga i ja.Jes' da vise to nije to,jebiga,godine su ipak godine.Ali Cune je i dalje fantastican.Sa kakvom lakocom izvlaci sve to,neverovatno."Kafu mi draga ispeci" je jos slabije otpevao,ali opet,nije bezao orkestru niti falsirao. Quote
KazimKazim Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 (edited) I ja to isto primetih samo pesma bese 'Kafu mi draga ispeci'. Ne videh 'Janicara', jbg, al i nije neka steta ako je lose otpevao...sta da se radi, dobro je da je jos ziv, koliko moze da izvuce iz glasa - izvuce, to je sto je Edit: lemi, izgleda da smo isto gledali Edited October 16, 2008 by KazimKazim Quote
Ајлин Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 ko o čemu vi o narodnjacima thrash vokal? pa naravno chuck. larmadžija. ah, kud ih ne gledah... james je sada seka-persa. sorry james. Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 (edited) I ja to isto primetih samo pesma bese 'Kafu mi draga ispeci'. Ne videh 'Janicara', jbg, al i nije neka steta ako je lose otpevao...sta da se radi, dobro je da je jos ziv, koliko moze da izvuce iz glasa - izvuce, to je sto je Edit: lemi, izgleda da smo isto gledali Da,da..."Jedna pesma,jedna zelja".Jebem li ga,jest' da to nije ni blizu onoga sto je mogao pre,i evidentno je da slabije peva,ali i dalje je doktor nauka veliku vecinu nasih pevaca. ko o čemu vi o narodnjacima Cune nije narodnjak,Cune je institucija. james je sada seka-persa. sorry james. Lupetas gluposti. Edited October 16, 2008 by lemmy sixx Quote
Ајлин Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 ma nemoj. james je seka persa reći ću još jednom... dozvoljeno je imati drugačije mišljenje volim i ja narodnjake al topic je nešto drugo Quote
Recommended Posts