Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa da, verovatno. Kad je ta civilna vojska tek krenula sami su ljudi tražili gde će služiti, sad nemam pojma kako funkcioniše...

Najžešće je kada radiš u biblioteci, barem meni :D

Posted

:)

Pa eto. Ma staviće te da pomažeš u nekoj kancelariji sigurno (socijalnom, opštini, ili sl)

Posted

Mislim da nema veze skola sa tim, ali opet ko ce znati. Ja sam ''sluzio'' u GAK Narodni front i bilo je do jaja zezanje...sestre medicinske i tako to...hhehe, ali opet bilo je i fizikalije. U svakom slucaju, od mogucih 9 meseci sluzenja ja sam sluzio samo 6 ipo :) eto kad covek zna znanje, upozna prave ljude i to je to. U svakom slucaju, ja sam pored sluzenja u tom periodu kombinovao i posao, tako da sam se bas cimao ali isplatilo se :D...jos jedna bitna stavka, duguju mi 3500 hiljade za prevoz mamu im jebem, ko zna da li ce iplatiti to ikada...eniivej poucen iskustvom, bar mojim, civilka je ok stvar, jer mnogo stvari uporedo moze da se zavrsi.

Posted (edited)

Sto se posla tice ja ga "kombinujem" jos od srednje skole. Inace, koliko sam ja obavesten gledaju na to sta si zavrsio. Kod nas u komunalnom su uglavnom bili svi sa trogodisnjom, samo sto ovi u vojnom odseku jos ne znaju da sam zavrsio.

Edited by Grof Drobikus
Posted
samo sto ovi u vojnom odseku jos ne znaju da sam zavrsio.

A ti onda cuti i nemoj nikom da govoris i ako te neko pita u gradu pravi se lud. :)

Posted

Svesto tebi ide u prilog odmah govori, bar sa te strane zakona nema cutnje, iskoristi svaku priliku.

Posted

Ma kad sam isao da se izjasnim, nisam bio zavrsio, pa sam morao da dajem izjavu da prekidam skolovanje. U medjuvremenu sam diplomirao. Ma nije ni bitno, ne frkam se uopste.

Posted

offtopic al ajd... Da li je istina da na kraju meseca u civilnoj daju 20-50 din ??? ili sam ja cuo najvecu glupost u zivotu

Posted
offtopic al ajd... Da li je istina da na kraju meseca u civilnoj daju 20-50 din ??? ili sam ja cuo najvecu glupost u zivotu

Ja sam cuo da daju oko 150 dindzi. Koliko god da je, malo je. Trebali su bar za cigare da daju (1500-2000). Ko ne pusi ima i za pivo.

Posted

Не знам само да ли кеве испраћају цивилне "војнике", да ли им ујутру спремају еврокрем и топло млеко ...?

Имам трип да су сви "цивили" тако нежне и префињене душице да можда још увек и сисају.

Posted (edited)

Pa tebi ako se ne svidja civilna idi u pravu pa tamo cisti govna. Meni to bas i nije vidjenje dobrog provoda. Ima i nas koji sa razlogom idu u civilnu.

Edited by Grof Drobikus
Posted

Ej bre 'savesni' spamujete bre. Otvorite temu o sluzhenju vojske na faksu pa tamo diskutujte....Ostavite ovo nama seljacima

I da vojnicka plata je 435 kinti kako god da je sluzhish.

Posted
Pa tebi ako se ne svidja civilna idi u pravu pa tamo cisti govna. Meni to bas i nije vidjenje dobrog provoda. Ima i nas koji sa razlogom idu u civilnu.

Јеби га, кад сам ја био у војсци (оваква) цивилна није ни постојала.

Мислим да су тада цивилно служили само педери, секташи, некрофили и остали који су имали приговор савести.

Posted

Bitno je pravo izbora. Ko hoce u pravu nek ide ko nee nek ide u civilnu. Pa 80% ljudi nece u pravu. I jos nesto, slozili se sa ovim ili ne, kod nas vise nema prave vojske. Ono sto se danas naziva pravom vojkom nema ni v od vojske.

Posted

ОК, сад они који неће/плаше се/неспособни су покушавају да правдају те ствари објашњењима да војске нема, говна су до гуше, људи се не купају по 17 година и те форе.

То је, наравно, право избора.

Posted (edited)
Ej bre 'savesni' spamujete bre. Otvorite temu o sluzhenju vojske na faksu pa tamo diskutujte....Ostavite ovo nama seljacima

:da:

Edit: Ne ti Gavro...Drobikuse ako udrobish josh neshto zvachu zle mrachne moderatore :tehkista:

Edited by matatrtaDgrejt
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...