Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zato da ne bi bilo sranja, lepo se spakujte dJeco i u vojsku. :da::wub: Jebes skolu i posao, puska je bitnija i snaga koja se u vojsci steKne! ;):da:

Marsirace omladina nasa pod crvenom zastavom i zvIJezdom jednoga dana... komrade! :zeleni:

Posted (edited)

Mislim da se kod nas zove Recna Flotila (jer je otprilike to u velicini) - ne znam jel shit ili ne, pretpostavljam da je vecina orudja starija i neatraktivna, a posto nam su nam oruzane snage u 'tranziciji' iliti profesionalizaciji, pretpostavljam da nije nesto posebno.... :sad: Mislim, moglo bi to da se reorganizuje na manju, ali efikasniju i bolje opremljeniju recnu snagu, ali 'tranzicija' je kljuc i verovatno je uloga u kontroli/gonjenju saobracaja i granica... :zeleni:

Na zalost, nemamo aktivne clanove nase vojske da nam da uvid u stanje ili sposobnosti/organizaciju.. :no:

Mozda neko od 'veterana'... :da:

Edit: Naravno Rout, daj nesto ako imas (pa cak i da su goli momci u pitanju).. ;)

Edited by Ivan_Creed
Posted (edited)

evo sad drugar reche da treba i vezara da bi se upalo da sluzish u rechnoj...kazu da je ladjenje jaja...prvo peshadijska obuka u somboru...pa te onda prebace u bg ili ns...ujutro neka smotra...i kasnije sunchanje na palubi :cool:

tako da ....civilno sluzenje definivno otpada :mrgreen:

Edited by Ranis
Posted
Otkud saznanje da je bolje od pesadije? :ph34r:

Svi koje znam su u fazonu 'samo ne pesadija', a ja kao zensko i neko ko se ne razume posebno u vojsku kontam da je mornarica bolja :).

Posted

На регрутацији сам био још 2006, а другари који живе јужно од Дунава још ни то нису обавили. Је л' зна неко зашто је то тако?

Иначе, мени је неки тип на регрутацији чуо шум на срцу и уписао да сам ограничено способан. Ја се уср'о, ишао после код кардиолога који ми рече да нема ништа од тога и да је овај погрешио, ал' да се не жалим, пошто је свако коме су то уписали прошао к'о бубрег у лоју кад је служио.

Posted
На регрутацији сам био још 2006, а другари који живе јужно од Дунава још ни то нису обавили. Је л' зна неко зашто је то тако?

Иначе, мени је неки тип на регрутацији чуо шум на срцу и уписао да сам ограничено способан. Ја се уср'о, ишао после код кардиолога који ми рече да нема ништа од тога и да је овај погрешио, ал' да се не жалим, пошто је свако коме су то уписали прошао к'о бубрег у лоју кад је служио.

bicesh cata neki zaduzen za papirologiju i svi ce da te mrze dok budu radili sklekove i chekitjali celu noc na strazi :razz:

Posted

Добио сам везу, мада мислим да то нема везе са тим фиктивним шумом, него са тим што сам их лаг'о да ћу да упишем неки од техничких факултета. :)

Posted

Svi smo dobili vezu. :) Dovoljno je da na onom papiru napises da znas da radis na kompjuteru i gotovo - zapravo, retko koga poznajem da nije dobio da bude vezista. :) :) :)

Posted

Od ljudi koje znam samo jedan je dobio artiljeriju ali taj lik je fizicki OGROMAN i jednostavno se znalo da ce to da ga zapadne. :)

A znam i nekoliko pesadinaca koji su, dobivsi knjizicu, izleteli iz vojnog odseka deruci se i lupajuci vratima. :)

Posted

Oви моји се нису бунили. Шта може да очекује неко ко је завршио за трактористу и то у Црњи? :)

Posted
Od ljudi koje znam samo jedan je dobio artiljeriju ali taj lik je fizicki OGROMAN i jednostavno se znalo da ce to da ga zapadne. :)

A znam i nekoliko pesadinaca koji su, dobivsi knjizicu, izleteli iz vojnog odseka deruci se i lupajuci vratima. :)

I onda mene pitaju zasto mislim da je mornarica bolja od pesadije.

:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...