Vresište Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Pa jbg. druzhe. Izgleda da to drzhavljanstvo mora i da se odradi...k'o u Starship Troopers - postanesh gradjanin tek kad se bijesh sa 'bube iz svemira'....
Rastko Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 IMA DE SE ODREKNEM SRPSKOG DRZAVLJANSTVA! Pa odrekni se, niko te ne tera da budes Srbin...
Dead Man Drinking Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 @Rastko Da li to znaci da su svi koji imaju srpsko drzavljanstvo, ujedno i 101% Srbi
Tempus Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 @Rastko Da li to znaci da su svi koji imaju srpsko drzavljanstvo, ujedno i 101% Srbi procitaj mu signature i sve ce ti biti jasno! Ja sam samo izjavio svoje misljenje! Dragi Ratsko, Kada bi ti imao jedan super posao i dobru devojku (tvoju buducu zenu) u stranoj zemlji, dali bi se vratio u Srbiju da odsluzis 6 meseci jebene vojske znajuci da ako odes posao gubis 100% i ostajes na ulici? Hajde junacino, DA TE VIDIM!
Rastko Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Za pocetak, ja ne bi nikad otisao da zivim u inostranstvu, samim tim, ne bi imao ni posao ni devojku tamo, pa to pitanje postaje bespredmetno. Uglavnom, je nisam nista lose mislio, samo sam ti rekao da kad vec tako pricas i mislis, bilo bi logicno da predjes na delo. @DMD Po osecanju nisu, ali po drzavljanstvu jesu.
Tempus Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 (edited) Za pocetak, ja ne bi nikad otisao da zivim u inostranstvu, samim tim, ne bi imao ni posao ni devojku tamo, pa to pitanje postaje bespredmetno. Uglavnom, je nisam nista lose mislio, samo sam ti rekao da kad vec tako pricas i mislis, bilo bi logicno da predjes na delo. @DMD Po osecanju nisu, ali po drzavljanstvu jesu. S tobom ne vredi govoriti! Ko te pita dali bi ti otisao da zivis u inostranstvo ili ne? Ja ti samo pokazujem moju situaciju! Ja sam u inostranstvo otisao 1991 zato sto je moj otac dobijo posao! Vratijo bi se u Jugoslaviju 1995 da nije poceo rat! Ostao sam u Italiji zbog rata i ovde se skolovao i nasao posao! Sta sam trebao da radim po tvom pametnom misljenju? da se vratim u Sarajevo usred bombardovanja? Edited February 21, 2007 by Tempus
Tetragrammaton Cleric Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Nemoj da ti padne napamet da sluzis vojsku na bilo koji nacin.Makar provodio vreme tako sto ces igrati domine ceo zivot, to ti je pametnije od provodjenja 6 meseci u vojsci, boze sacuvaj 12 kao nekad.
Ivan_Creed Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ne znam sto ste toliko protiv vojske...
Tetragrammaton Cleric Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 To je jasno svakome ko je bio u vojsci.
Rastko Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 S tobom ne vredi govoriti! Ko te pita dali bi ti otisao da zivis u inostranstvo ili ne? Ja ti samo pokazujem moju situaciju! Ja sam u inostranstvo otisao 1991 zato sto je moj otac dobijo posao! Vratijo bi se u Jugoslaviju 1995 da nije poceo rat! Ostao sam u Italiji zbog rata i ovde se skolovao i nasao posao! Sta sam trebao da radim po tvom pametnom misljenju? da se vratim u Sarajevo usred bombardovanja? U tvojoj situaciji sam ti odma' na pocetku rekao da bi se ja odrekao drzavljanstva. Tako bi svi bili zadovoljni: ti jer neces imati problema oko vojske, a drzava jer ce imati krivicni predmet manje.
VOJVODA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ne znam sto ste toliko protiv vojske... Zato sto mora da se radi, sto ne moze da se spava do podneva, pa da se lade muda do vecere, a onda da se ode negde na blejanje. Uveo bih ovde da se vojska sluzi k'o u Izraelu, nane mi.
blondie Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Zato sto mora da se radi, sto ne moze da se spava do podneva, pa da se lade muda do vecere, a onda da se ode negde na blejanje. Uveo bih ovde da se vojska sluzi k'o u Izraelu, nane mi. iju, fasisto.
Tetragrammaton Cleric Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 (edited) Zato sto mora da se radi, sto ne moze da se spava do podneva, pa da se lade muda do vecere, a onda da se ode negde na blejanje. Uveo bih ovde da se vojska sluzi k'o u Izraelu, nane mi. Radis gomilu imbecilnih poslova na kojima gubis vreme, posle obuke blejis u kasarni i gubis vreme, ustajes sa petlovima a ne znas zasto, trpis izivljavanja polupismenih NCO koji su juce sisli s brda sa opakom namerom da negde, nekad budu nekakva vlast, gajis iluziju da ces u sklopu takve vojske odbraniti zemlju ako je neko napadne (yeah, right, kad vidis u kakvom su stanju tenkovi i kakvu si pusku dobio) blejis na pozarstvu, blejis dok brojis dane do skidanja...shvatite, ljudi vojska je jedno od najimbecilnijih sranja ikad smisljenih.Sta god da radite tih 6 meseci, bice pametnije nego da odete u vojsku.Ja bio, pa znam. Edited February 22, 2007 by Tetragrammaton Cleric
Ivan_Creed Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Mora da si imao los MOS/OccFld ili ne po volji u neku ruku. Ja kazem prilagodi se i predji preko... Inace, 6 mJeseci malo BA! Racunam da je vecina dJece sa kojima pricamo svejedno slobodno i ne rade, pa da popune vrIJeme malo sa neobicnim iskustvom - trebalo bi da nauce nesto, barem kako da bace bombu! Ali ne kao Divac, Bosko Buha ili derpe, nego onako, muski... Kroz sta neki prolaze, to je NISTA - bejsik obuka, bezveze tretman, 'vidi puska' i tako to, i cao... Ja sam protiv takvog sluzenja, ali mislim da je, zbog situacije, bolje ista nego nista. Zamisli da je jos obavezna cqc, padobranska i/ili ronilacka skola.... no, nije...
Vresište Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 (edited) Ostajte mi zdravo svi pametni i dobri ljudi (a i ovi drugi). Nazalost nemam ni vremena ni tehniku da radim maskirni kolomboc.... Edited March 2, 2007 by matatrtaDgrejt
Axeanosilas Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Нека је са срећом. Јебаће те искључиво ако се нагузиш. Просто и једноставно. Пошаљи Гаври податке СМС-ом. Доћи ћу ти на заклетву ако се задесим у околини прИЈестонице тих дана. И наравно - не сме мајка да заплаче кад у војску сина шаље!
Axeanosilas Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Мата, од да нас је врли аскер наше Србијице.
Nazzgul Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Ukida li se? Mene su zvali da se javim u Zemun, vojni odsek, pre 2ipo godine i nikad se nisam odazvao. Mogu li da zaglavim u zatvor ili tako nesto, ako me uhvate?
Ivan_Creed Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Cemu bJezanje, Nazgulove? Zasto bJezis od sudbe....? Ba?
Kolosus Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ukida li se? Mene su zvali da se javim u Zemun, vojni odsek, pre 2ipo godine i nikad se nisam odazvao. Mogu li da zaglavim u zatvor ili tako nesto, ako me uhvate? Наравно да могу. Члан 395. Kривичног законика Ко се противно законом утврђеној обавези, без оправданог разлога, не одазове позиву надлежног органа за попис или преглед или се противи попису или прегледу људства или материјалних средстава потребних за одбрану земље или ко при оваквом попису или прегледу да нетачне податке, казниће се новчаном казном или затвором до једне године. Срећно!
imaginos Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Elem, interesuje me ako izbije rat ili neko sranje jer mobilisu i ove sto su odsluzili civilnu? sta si mislio, da ce da sedis kod kuce za vreme rata i cekas? sumnjam da to ide bas tako, ali nista se ne brini, ako dodje do rata brzo ces nauciti kako se koristi oruzje i samo teraj!
Recommended Posts