Vresište Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Dobro, boli me kurac. Uzivajte u svom opredeljenju. Bar cete moci da se ozenite u svom selu. Ovo je kap koja je prelila chasu. Ko si ti da tvrdish da chu ja da se zhenim? MODERATOOORI!!! MODERATORI!!! BANUJTE STOKU!!!!
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 У мом селу су сви "служили" цивилно ... Мени треба прави мушкарац, кад би још био гроф ...
Vresište Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Chekaj bre ti si se odjavio. Sad chu da te tuzhim kod modova zbog nedoslednosti!!!
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 (edited) Е a одјавио је војнички - Over and out! Edited July 26, 2007 by gavrosaurus
Sisus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 A ko sad spamuje i u kakvoj si ti to vojsci kad imas neogranicen pristup internetu?
Vresište Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 @ Gavra- LOL! @ Odjavljeni - Znash mi seljachine u uniformi dobijemo neshto shto se zove redovno odsustvo, to da bi mogli da odemo do sela da obidjemo buduchu nevestu...Potpuno si bez principa, pih...nikad se nechu udati za tebe!
Sisus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 To za seljacine si ti rekao, ja nikoga nisam vredjao. I naravno da sam se odjavio po vojnicki, kad je to jezik koji vi razumete. A sto se udaje tice, moji guzovi su vec obecani.
Vresište Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Pa ako se dajesh ko shto se odjavljujesh izgleda da nechu propustiti mnogo...
Elldamar Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Bitno je pravo izbora. Naravno da je to najbitnije...Samo je problem shto je komunizam ipak previshe ostavio korenja po nashoj proshlosti,a bogami i sadashnjosti...Pa vecjina nas,ne samo shto ima strah od necheg normalnog,civilizovanog i korisnog,vecj kao u stara dobra vremena,pokushava osuditi "druga" koji radi van statuta partije...
Vresište Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 I to dozhivotni...sa sve petokrakom zhigosanom na dupetu. Ovije` modova nikad nema kad ti trebaju
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 У ствари бих, све оне који се пријаве за цивилно "служење" наградио дуплим служењем регуларне војске и то на неким најгорим местима, са најгорим задужењима.
Vresište Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 (edited) Vidish ja imam mnogo goru i svrsishodniju kaznu. Zabranio bi im da postuju na temama koje su vezane za regularnu vojsku. Edited July 26, 2007 by matatrtaDgrejt
Elldamar Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Prvo ova tema nije vezana za regularnu vojsku,vecj za VOJSKU...ako ja dobro prochitah... A ovaj shto bi slao sve one iz civilne u duplu redovnu neka pre svega poradi malo na sebi...Ochigledno ima u zivotu i previshe slobodnog vremena kada bi sebi dozvolio takve stvari...Znash,nisu bash svi josh uvek kod mame na sisi i uzivaju u tudjim parama...Da sam ja kojim sluchajem otishao u redovnu vojsku,ne verujem da bi mi ti finansirao boravak tamo,putovanje kucji,sestrin fakultet i placjao rachune...A veruj mi iz iskustva znam da nisam usamljeni sluchaj...Kod mene u ustanovi gde sam sluzio,od nas 7moro,1 lik je sam svoj chovek vecj nekoliko godina,dok smo nas dvojica imali obavezu da pored sebe finansiramo i josh nekog chlana porodice...Ne verujem da je na drugim mestima mnogo drugachije....
Sisus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Prvo ova tema nije vezana za regularnu vojsku,vecj za VOJSKU...ako ja dobro prochitah... A ovaj shto bi slao sve one iz civilne u duplu redovnu neka pre svega poradi malo na sebi...Ochigledno ima u zivotu i previshe slobodnog vremena kada bi sebi dozvolio takve stvari...Znash,nisu bash svi josh uvek kod mame na sisi i uzivaju u tudjim parama...Da sam ja kojim sluchajem otishao u redovnu vojsku,ne verujem da bi mi ti finansirao boravak tamo,putovanje kucji,sestrin fakultet i placjao rachune...A veruj mi iz iskustva znam da nisam usamljeni sluchaj...Kod mene u ustanovi gde sam sluzio,od nas 7moro,1 lik je sam svoj chovek vecj nekoliko godina,dok smo nas dvojica imali obavezu da pored sebe finansiramo i josh nekog chlana porodice...Ne verujem da je na drugim mestima mnogo drugachije.... Ma, pusti ih. Vidis da im je krivo sto su morali u redovnu, pa im je sad ceo svet kriv.
Vresište Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Dakle junaci,ko je bio u vojsci i iskustva iz iste... Nama koji smo bili u vojsci ce price biti zanimljive,dok onima koji nisu...pa nece razumeti u svakom slucaju... Stoga...straza,pozarstvo,KTB,DC,PDC...itd. Ajd da pocnem da ne budem djana... Prva nedelja vojske,zaduzili A i B komplet i stojimo na pisti na jutarnjem postrojavanju...i svi sredjeni u zelenim vetrovkama (decembarska klasa) jedino ortak Baltic u APSOLUTNO zutoj vetrovci. Prilazi mu komandant kasarne i pita ga kakva mu je to vetrovka... On ponosno odgovara:Gospodine potpukovnice,to je za pustinjske borbe! Naravno,sudbina ima svoje puteve...Baltic je lud (naime nasli su mu akutnu psihozu sa sumanutoscu),morao je on jedini da zaduzi zutu vetrovku... Gospode,zao mi je sto kad napisem to nije tako smesno kao kad si tamo...ali ko je bio u vojsci razumece... Dakle,dozivljaji sa logorovanja,najtezi,najlepsi momenti...sve moze ovde... Secam se na logorovanju,bilo mi je smesno kad smo vezbali juris i trebali svi da trcimo,vicemo "URA" i cepamo corke...prva dva puta sam se osecao ko debil...ali treci put sam bio spreman da ubijem rodjenu majku da je bila ispred mene...strasno Da cujem vas... Ovo je uvodnik u temu...Ko bre ovde ne zna da chita? Elldamare, putni troshkovi, boravak i zdrastveno ti je placheno dok si u vojsci. Ono shto ja smatram da je glupo je to shto ministarstvo odbrane reshava zdravstveno i vojacima na civilnom...to ide chak i do esteske hirurgije(!??)Mislim da bi oni trebali da su na teretu nekog drugog ministarstva. I da slazhem se...BAN!.
Hudini Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ono sto se danas naziva pravom vojkom nema ni v od vojske. Tacno tako. Jel se secas kad je Cane-Cira imao obuku gadjanja pa mu dali letvu i rekli mu da vice "bum, bum", a onda dosao oficir pa rekao: "Nije lose, dobro gadjas"?
Hudini Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Sad znas. Toliko o nasoj vojsci. A inace Blaf je imao obuku gadjanja u civilnoj...
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Чуо сам да најзад! дозвољавају и ношење шминке! Многи више неће бити ускраћени за тај минимум задовољства, као по касарнама, чекамо још сукње, трикое и балетанке.
Recommended Posts