Jump to content

Recommended Posts

Posted

Haha...da...jbt meni je bila na jednoj stranici nacrtana neka glava ( onako preko cele a4 stranice ) slobodnom rukom,nigde ustiju na glavi i ispod pitanje:"Shta fali na crtezu?"...

I ja se budala razmishljao pola sata shta fali,jer mi je bilo apsolutno nelogichno da je pitanje tako lako...

Posted (edited)

Неке моје другаре је мрзело да означавају одговоре на она питања са 5 могућности (потпуно нетачно, тачно... ма знате на шта мислим) па су радили као машина за шивење, односно све исто. После су их звали на разговор. :) :) :)

Edited by Doommaker
Posted

imaginos:

jebi ga. unistio si dobro podjebavanje svojim filozfiranjem. sad si se spustio na nivo jedne babetine, prosirio pricu bespotrebno, te na istu ne mogu ni da odgovorim, gubis smisao za humor. blondie se ne kupa, blondie nije zensko, blabla.. aj dobro.

zaboravila sam da s tobom nema dobrog zeza ko s Generalnim. ti si sav utronjo u gace od ozbiljnosti i filozofiranja.

Posted

:( :(

ali zasto? ja sam tvoju poruku i shvatio kao (dobro) zajebavanje, pa sam hteo da nastavim u tom duhu, totalno neozbiljno i iz zajebancije. e sad, ako sam te zakacio vise nego sto treba, izvinjavam se. mene nije uvredila tvoja opaska o "muskom partneru" i neznog kozi :) tako da ti i nisam odgovorio maliciozno i iz "pedale".

greota. a ja mislio da je zezanje ok...

Posted

fora je u tome sto to tvoje nije bilo vise ni smijesno, nego si mi isjeckao post ko da smo na Religili i pricamo o Globalizaciji i ko da se ja zovem Sapiens :)

kamo srece da si se bar dobro zezao.

Posted

1. ozbiljne poruke ili zezanje, seckanje postova je moj stil pisanja, uvek bio.

2. ne znam sta ti nije bilo smesno u mojoj poruci, ali deo sa razom je sasvim dobar. ;)

Posted

1. nije uvijek. nekad mosh biti i normalan. recimo u startu zajebancije na ovoj temi.

2. ne znam sta nije bilo smijesno. nisam ni citala sve, israo si se ko da si pisao seminarski. objasnjavanje sala i nije smijesno.

Posted

Ja kad sam bio da mi odrede rod, bio neki papir na podu. Kaže ovaj stani kod papira. Ja stao, on nešto 2, 6, 5, 3 (lupam sad koje su bile brojke), artiljerija (kao i 90% Rume, posto je bila centar obuke za artiljeriju). Kaze on meni: "Čestitam" i pruža ruku, a ja, popizdeo: "Nema na čemu." Posle su me svi zajebavali što sam dobio artiljeriju. Još mi neki iz vojne policije: "A biće šišanja", a ja njemu: "Hoće kurac", pošto sam imao plan da osiguram kosu da me ne bi šišali.

Posted

Врага би га пустили, а не би ни могао да је осигура, јер му не би дали то осигурање кад би чули да иде у војску. То шишање у војсци је ствар превентиве из старих времена, да се теже запате и лакше открију вашке.

Posted
Nemo' da mi zajebajete vojsku .

Коју бре војску? Сјебана је до непрепознатљивости! Питају ме људи што се толико трудим да идем у цивилну... Зато што не желим да носим бледе, изношене панталоне од пре 15 година и да једем ужасну храну. Против војске као такве немам апсолутно ништа.

Posted (edited)

@Doomhammer-Šta si dobio?

Ja sam PVO, i biće mi žao ako opet budem morao da se šišam, po treći put puštam kosu :)

Edited by Varg
Posted

Какав, бре, Doomhammer? :) :) :)

Пише ми у војној књижици "веза", не знам да ли постоје нека додатна разврставања.

Posted
Врага би га пустили, а не би ни могао да је осигура, јер му не би дали то осигурање кад би чули да иде у војску. То шишање у војсци је ствар превентиве из старих времена, да се теже запате и лакше открију вашке.

A otkud osiguravajuce drustvo zna da ides u vojsku? Osiguras je na godinu dana, posle 2 meseca dobijes poziv, odes na sluzenje, kosa i dalje osigurana. Oni nek sisaju ako smeju. Ako te osisaju, placaju osiguranje, a vojska i ovako nema para, plus sto svi tamo zaziru od vojnog suda.

Posted

Cuo sam od nekoliko ljudi, ne znam da li je iko probao, ali kad bi te osisali, sigurno bi morali da plate osiguranje. Mada, verovatno bi te jebavale staresine, mozda i vojska zbog kose.

Posted
1. nije uvijek. nekad mosh biti i normalan. recimo u startu zajebancije na ovoj temi.

2. ne znam sta nije bilo smijesno. nisam ni citala sve, israo si se ko da si pisao seminarski. objasnjavanje sala i nije smijesno.

ja bih pre rekao da je ovde problem u tome da je sasvim ok kad ti nekog podjebavas i bockas, a kad ti taj odgovori na slican nacin, onda odjednom "nije smesno" i "upropasceno zezanje". nauci da se zezas i na svoj racun, molim te.

Posted
Cuo sam od nekoliko ljudi, ne znam da li je iko probao, ali kad bi te osisali, sigurno bi morali da plate osiguranje. Mada, verovatno bi te jebavale staresine, mozda i vojska zbog kose.

oni (vojska) da plate osiguranje??

ti nemas najblazeg pojma kako osiguranje funkcionise?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...