Josif Visarionovič Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 pa ko je lud da ide u vojsku danas
krezavy Posted August 14, 2008 Report Posted August 14, 2008 ti sigurno nisi ljubitelj mesnog narezzzzka
Josif Visarionovič Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 a ti volis,i onaj sa botulizmom?
Ivan_Creed Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 Idi u vojsku Josife, nema nista od civilne.... udri bliznjeg svoga...
Џејсон Њустед Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Josife,takav nick nije za civilno....
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Josife,takav nick nije za civilno....
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 ljude koji imaju simpatije prema celom tom tripu,oruzje,smb,bratstvo,jedinstvo,mladi rudar,autoriteti,juris na neprijateljski rov,watch my back,sabajle ustajanje,ne mogu da razumem...ali nikako sedeti sa kojekakvim gorstacima(cast izuzecima,ima ih ali su retki)ponosnim na svoje poreklo,koji se razumeju u sve iako nisu ni jednu knjigu procitali,nigde putovali,kojima ce to biti jedina prilika da odu u veci grad... je kvalitetno gubljenje vremena nemam nista protiv njih ali ne hvala... covek moze da degradira ida se sroza mentalno sa takvom ekipom...postoji realna opasnost
Dead Man Drinking Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Il' si se ti srozao mentalno ili ne znaš šta pričaš. PS Dobar ti avatar
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Il' si se ti srozao mentalno ili ne znaš šta pričaš. PS Dobar ti avatar pa dobro super,aj ja sam se mentalno srozao,a koja je tvoja prica?
Novaliis Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 pa dobro super,aj ja sam se mentalno srozao,a koja je tvoja prica? druze, mogu da budu prosti, nenacitani nemam pojma kakvi, ali ne znaci da moraju biti i losi ljudi. Nekada je lepse sedeti sa takvima, biti prirodan i opusten, nego glumiti ne znam ti ja sta medju snobovima i umisljenim sinovima raznih budza.
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 druze, mogu da budu prosti, nenacitani nemam pojma kakvi, ali ne znaci da moraju biti i losi ljudi. Nekada je lepse sedeti sa takvima, biti prirodan i opusten, nego glumiti ne znam ti ja sta medju snobovima i umisljenim sinovima raznih budza. uuu brate Egile,ne znas ti gde sam ja ziveo dok nisam dosao u Beograd...vi se izgleda krecete u mnogo finom drustvu... razumem to sve...naravno da ima dobrih momaka... ali ja da se foliram da mi necije drustvo odgovara,ne mogu... kad se nekome raspon tema za razgovor svede na izlive srpstva u mozak,mobilni telefoni i fudbal...dovidjenja svako danas moze sebi da priusti knjigu,casopis a koliko sam primetio i ogroman broj ljudi poseduje i kompjuter... nema vise izgovora za neznanje i neobavestenost... ono sto sam video i cuo od nekoliko ortaka koji su bili u vojsci,ne mogu da poricem...strah,uzas,jeza,pogrom,Vjerica Radeta... i naprotiv,prezirem snobovstinu,gadi mi se i biram drustvo sa kojim blejim... vojska je gubljenje vremena... el mozes da se zamislis u onoj kucici na strazi?
Novaliis Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Nemam pojma Ranije sam bio cvrsto ubedjen da cu ici u redovnu cima zavrsim fax, sad razmisljam..
Josif Visarionovič Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Pricao mi cale kad je sluzio vojsku u Sarajevu,1979. valjda,ekplodirala kompozicija sa raketnim gorivom i na 800 metara od pruge sedeo deda ispred kuce.Od siline eksplozije dedu pogodila sipka sa vagona pravo u glavu. Jebote da budes toliki baksuz
Nightfall Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 E to se zove losa Karma. Bacila Vjerica Radeta kletvu na dedu.
Fapril ethereal Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Pricao mi cale kad je sluzio vojsku u Sarajevu,1979. valjda,ekplodirala kompozicija sa raketnim gorivom i na 800 metara od pruge sedeo deda ispred kuce.Od siline eksplozije dedu pogodila sipka sa vagona pravo u glavu. Jebote da budes toliki baksuz u jebote... Nemam pojma Ranije sam bio cvrsto ubedjen da cu ici u redovnu cima zavrsim fax, sad razmisljam.. kako god brate...ja znam da ne bih izdrzao tamo ni jedan sat... vreme koje bi tamo proveo,na mnogo korisniji nacin bi mogao da potrosis na drugom mestu... nece ova zemlja mnogo biti na gubitku,ako ja i ti ne odemo u vojsku... cekam da se pojavi neki "srbenda" da me isproziva zbog rusenja borbenog morala i blacenja slavne i nepobedive srpske vojske...
Dersu Uzala Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) nece ova zemlja mnogo biti na gubitku,ako ja i ti ne odemo u vojsku... Dabogda ti se seme zatrlo! Edited September 8, 2008 by Elam Harnish
Vresište Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 cekam da se pojavi neki "srbenda" da me isproziva zbog rusenja borbenog morala i blacenja slavne i nepobedive srpske vojske... Zashto? Pa vojska i nije za pichke...
Josif Visarionovič Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Imam jos 3 godine faksa,ako se 2010. ukida do jaja
Fapril ethereal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Dabogda ti se seme zatrlo! a ne moze...ne vazi, samo ja bacam kletve po forumu...odbij,proklet bio do sedmog kolena!
Ivan_Creed Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) Ne mora da znaci da je neko ultra nacionalista, cetnik, seljak, cyber ratnik ili sta god da bi isao/bio u vojsku/ci - mislim da je bolje da se zajebavas po poligonima i malo cimanja nego menjanje gaca po bolnicama ili sedeti u nekoj bibliotJeci... Udri bliznjeg svoga, juris junaTZi! Nikad se ne zna, moze biT da napaNesh neko selo u susednoj drzavi i silujes... xtra aktivities... :) Show se mora nastaviti... more... Edited September 8, 2008 by Ivan_Creed
Fapril ethereal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) Imam jos 3 godine faksa,ako se 2010. ukida do jaja da bre... ma ukida se 100% Ne mora da znaci da je neko ultra nacionalista, cetnik, seljak, cyber ratnik ili sta god da bi isao/bio u vojsku/ci - mislim da je bolje da se zajebavas po poligonima i malo cimanja nego menjanje gaca po bolnicama ili sedeti u nekoj bibliotJeci... Udri bliznjeg svoga, juris junaTZi! Nikad se ne zna, moze biT da napaNesh neko selo u susednoj drzavi i silujes... xtra aktivities... :) Show se mora nastaviti... more... naravno da nisu svi umobolni u vojsci...ali slab je taj motiv(jedan od) da se ide u vojsku,da tamo nisu svi debili... Zashto? Pa vojska i nije za pichke... jebiga pichka sam sta da radim...volem da radim nesto korisnije od toga... Edited September 8, 2008 by april ethereal
Thule Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 cekam da se pojavi neki "srbenda" da me isproziva zbog rusenja borbenog morala i blacenja slavne i nepobedive srpske vojske... Ma baš nekoga briga da li ćeš ti ili bilo ko drugi služiti vojsku ako uzmeš pušku u ruke kada za to dođe vreme, a nadamo se da neće.
Routasydän Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Meni su smesne price tipa "ako nisi bio u vojsci nisi muskarac", "ne mozes se ozeniti ako nisi bio vojnik"..... ali mi se jos vise gade ljudi koji seru o vojsci nece da idu JER SE PLASE I PICKICE SU, a samo traze opravdanje za svoj kukavicluk i svima seru o tome kako su kao patriote, ali ne mogu da idu zbog toga i toga i cekaju da ih kao neko razume, potapse po ramenu i pruzi podrsku! Pa majku mu jebem svi smo mi muskarci (valjda) i barem meni je sto puta bolje da idem na Peskove ili neki drugi teren, da pucam, razbijam nogom vrata, upadam u rovove, postavljam ine ..... nego da menjam pelene nekom penzioneru u bolnici i kukam kako eto imam prigovor savesti! Ja bih te ljude slao na civilno sluzenje u GRADSKU CISTOCU i dao im po predradnika najgoreg cigana pa da lepo ciste grad u narandzastoj uniformi, kad im se vec gadi zelena. U moje vreme je bilo stvarno momaka koji su stvarno imali prigovor savesti, to jest nisu zeleli da nose oruzje (uglavnom momci sa bogoslovije i slicno) ali su zato ostajali dva uta duze od nas u vojsci, to jest DVE GODINE i sve to vreme radili korisne stvari u kuhinji ili gde zatrebaju. E to vec cenim, a ove pickice sto kukaju i zapomazu necu ni da komentarisem vise!
Thule Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Pa majku mu jebem svi smo mi muskarci (valjda) i barem meni je sto puta bolje da idem na Peskove ili neki drugi teren, da pucam, razbijam nogom vrata, upadam u rovove, postavljam ine ..... Gotovo, mene si kupio .
Recommended Posts