Goxy Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ваздушно Осматрање и Јављање I ja sam za to bio regrutovan.BELI MEDVEDI Zasticena vrsta.Po ceo dan nista ne radis.Nikoga ne slusas.Dobijas Apatin 99%.
Álvaro Recoba Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ако не укину војску до тада ... И пре ће да буде Ниш ...
Vresište Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 E moj deda! Zato se ja razgibavam svako jutro i znas kako sam vitalan! Samo ti zajebavaj. Svaki put kad sedam k'o da sedam na WC sholju - toliko stenjem. Akumu Posted on 9. 10. 2006, 10:25 Sjebao si kichmu,mogu ti reci. Toga me strah u pm....posao mi se trenutno sastoji iz sedenja i kucanja- a to mi je trenutno najbolnija radnja.
gavrosaurus Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Znam jer sam imao slicnih problema: postojao je samo jedan polozaj u kom sam mogao da spavam, samo jedan polozaj da sednem/ustanem a da me bol ne razori u parcice, trebalo mi je po 5 minuta da ustenem, predjem par koraka da bih otisao do WC-a da jebeno pisam tako da ... Mislim da bi morao da odes kod lekara ... To ne prolazi kako prolaze ostale zezalice - bol u plecki ili zezanje u krstima, idi pregledaj se ...
Vresište Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 (edited) K' o da mi prichash o meni. Ma, evo, bio sam do lekara, jede govna sa zakazivanjem (jbg. brate tudjina...) Evo sad sam konslutovao ortaka koji je kiropraktichar, kazhe da je mishich a ne kichma, valjda che prochi za koji dan...al` brate veruj mi da sam puzao jutros do ormara sa painkillerima... EDIT: Sorry, shto izofftopichih nachisto...i to nikad gore (tema vojska ja u probadanju u ledjima...izbaxuzirala me blondi) Edited October 9, 2006 by matatrtaDgrejt
Geozee Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ljudi vojska se sluzi dobrovoljno od 2010.
blondie Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 matatrta: treba ti zena da te izmasira, ne kajropraktor. i duhovno, i fizicki, jel`te.
Azaralena Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Moj cale je kiroprakticar i mogu vam reci da vam lekari nece pomoci i da ce mozda i proci, ali ce se vratiti jos jace. Naje*ali ste ako se nesto zaista pomerilo. Ozbiljno, problemi su takvi da ljudi ostaju nepokretni ili prestaju da disu, a sve to zbog zapostavljenog pomeranja prsljena ili neceg slicnog. Krizne grupe su vojnici, fizikalci, ljudi koji rade za kompjuterom i vozaci.
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Jebem ti, ja vec par dana samo visim za kompom. A i dosta vozim
Axeanosilas Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Jebem ti, ja vec par dana samo visim za kompom. A i dosta vozim Провери да ли дишеш или да ли можеш да се покренеш...
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Disem, za sad Mada, stvarno me boli kad duze sedim za kompom, ispod levog ramena
Azaralena Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nista sto jedno dobro gazenje ne bi moglo da sredi
Feniks . Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Nista sto jedno dobro gazenje ne bi moglo da sredi Ne hvala, mene to prodje cim se ispravim i malo prosetam
Feniks . Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Aha, svi to kazu. A onda... Drugarice, znas da sam ja savrseno bice i da se meni ne moze nista desiti
SelfHandOfGod Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 ja sam na civilnom sluzenju vojnog roka *ebu me kako stignu mamu im
Axeanosilas Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 ja sam na civilnom sluzenju vojnog roka *ebu me kako stignu mamu im Жали се безбедњаку или команданту касарне.
Goxy Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 ja sam na civilnom sluzenju vojnog roka *ebu me kako stignu mamu im A u kojoj ustanovi sluzis?Da nije slucajno gradsko zelenilo?Cuo sam i znam da je tamo najjebenije.
JD Seven Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 uh konacno setih se svoje sifre, ispricavam se za dupli log taj sam SelfHandOfGod... sluzim u hitnoj pomoci...bezi bre kakvo zelenilo...ja sam cuo da je u pogrebnom zajebano
blondie Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 i onda kazu da ne nosaju tute penzionerima.. ali ok, i to je humano, mora neko to da radi.
Ivan_Creed Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ваздушно Осматрање и Јављање Jel to pri KoV ili RV/PVO?
*nitro* Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 jao jbt ja josh nisam otishao na onaj pregled a stigla mi vec 2 poziva...ima da me u'apse btw redovna rula!
Jabba the Hutt Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Joj bre ljudi, ja napunio 18 pre 3 meseca, i sad tek shvatam da cu morati da se bakcem jos i sa vojskom... Koje je to sranje, oduvek sam imao neku alergiju prema vojacima, pogotovo dobrovoljcima. Nebih da vredjam bilo koga, ali stvarno ljudi, alo bre VOJSKA! Kako neko moze da jos bude srecan kad ide tamo da obavi"gradjansku i patriotsku duznost", i da 6 meseci provede u kasarni sa nekim polu/nepismenim seljanima, koje peru noge samo kad je pun mesec, sa drkavim oficirima, ocajnom hranom, ustajanjem u 5 ujutri... I jos najgora stvar je sto je svrha vojske u principu da UBIJA LJUDE u slucaju rata, sto je jos jedna stvar koju nemogu da svarim, jer sam u dubini duse thrash-metal hippe Make love, not War Go to a gig, not to army!
Rastko Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ja 23. idem po drugi put na pregled i regrutaciju.
Rastko Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Nebih da vredjam bilo koga... i da 6 meseci provede u kasarni sa nekim polu/nepismenim seljanima, koje peru noge samo kad je pun mesec, sa drkavim oficirima... Zanimljivo...
Recommended Posts