Routasydän Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Samo da se zna!!! Moja treca ceta II gardijskog bataljona rasklapala m70 za 14 ili 15 sekundi!Cela ceta! Koja klasa? Ko ti je bio komdant cete?
Guest hanili Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Koja klasa? Ko ti je bio komdant cete? Mart 2003, komandir cete porucnik Dragan Stevanovic,zamenik komandira cete potporucnik Petronijevic (Petronije).Treca ceta drugog bataljona.
Routasydän Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Ja sam bio jun 2001 - jun 2002. godine, III ceta, porucnik Viktor Dobric. Posle 6 meseci sam presao kod nacelnika bezbednosti kapetana Vukosavljevica. Odgovaralo mi je da budem bezbednjak da bih mogao svaki dan u grad, i da ne idem vise u onaj pakao zvani "peskovi"
Guest hanili Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Ja sam bio jun 2001 - jun 2002. godine, III ceta, porucnik Viktor Dobric. Posle 6 meseci sam presao kod nacelnika bezbednosti kapetana Vukosavljevica. Odgovaralo mi je da budem bezbednjak da bih mogao svaki dan u grad, i da ne idem vise u onaj pakao zvani "peskovi" Ok interesovalo me je da li si poznavao ove oficire ali ocigledno nisi
Routasydän Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Ti likovi su mi nepoznati. Samo mi reci, jel major Vuckovic bio komadant bataljona? Ko vam je bio glavni bezbednjak? Jeste bili na Banjici ili ste bili na Dedinju?
In The Flesh Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 To je trik pitanje. Major Vuckovic ne postoji. 5
Guest hanili Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Ti likovi su mi nepoznati. Samo mi reci, jel major Vuckovic bio komadant bataljona? Ko vam je bio glavni bezbednjak? Jeste bili na Banjici ili ste bili na Dedinju? Bili smo na Dedinju kapija 4,ne znam ko je taj major Vuckovic.Mozda je bio u prvom pocasnom bataljonu,mi smo bili 2.bataljon (bataljon obezbedjenja).A prvi pocasni bataljon je bio u Vasi Carapic. Bas te godine u septembru su ponovo izgradili kasarnu i usli smo u nove prostorije.Komandant bio Cosic,zamenik Tesic.
Мајор Гашпар Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 @In The Flesh Јел видиш с којим знањем се излази из Армије? Мораш знати сваког старешину...да не говорим о разводницима страже.
Routasydän Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Aha, znaci puk. Cosic je i dalje bio komadant. A znam i Borivoja Tesica, jako pozitivan lik, bar je takav utisak ostavio na mene. Ja sam bio u Vasi na Banjici, tamo je bio bataljon za obuku, a komadant tog bataljona je bio major Vuckovic. Moguce da su ga posle premestili negde. Ja sam bio jako dobar prijatelj sa kap.1kl Knezevicem, koga sigurno znas jer je vodio pocasni vod (on i Pajovic). Jeste i vi bili na Peskove, ili su to ukinuli?
Guest hanili Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Aha, znaci puk. Cosic je i dalje bio komadant. A znam i Borivoja Tesica, jako pozitivan lik, bar je takav utisak ostavio na mene. Ja sam bio u Vasi na Banjici, tamo je bio bataljon za obuku, a komadant tog bataljona je bio major Vuckovic. Moguce da su ga posle premestili negde. Ja sam bio jako dobar prijatelj sa kap.1kl Knezevicem, koga sigurno znas jer je vodio pocasni vod (on i Pajovic). Jeste i vi bili na Peskove, ili su to ukinuli? Da ove iz pocasnog bataljona sam poznavao a na Peskove smo isli dvaput,to nije menjano nista!Mislim da i ovi sad idu na Peskove!Jel si poznavao vodnika Borisa Petkovica?
Routasydän Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Nisam. Znas kako, u gardi u ono vreme je jako mnogo oficira i podofocora doslo i otislo. Bar pola ljudi se promenilo za tih godinu dana koliko sam bio tamo, a plus izvrsena je i reorganizacija. A da ne pricam tek koliko je tamo bilo tih staresina, jako jako mnogo. Ja sam radio na prijavnici 6 meseci u Vasi Carapic. Bilo mi je do jaja. A inace, moj vodnik je bio Nikolov, jako pozitivan lik. Znas pporucnika (ili mozda je vec postao porucnik) Marjanovica? BIla su dvojica, jedan visok crn momak, jako dobar ali ambiciozan, bio student generacije na akademiji i poslali ga kod nas. A bio je i jedan drugi Marjanovic, zvali su ga "momcina" taj je bio drkos zestoki, a sa nama se zakacio pa je morao na razgovor kod mog shefa
serblackbeard Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Ja sam sluzio u pesadiji u Pozarevcu 2006te. Mi smo isli na Peskove 4-5 puta. Bilo neko nocno gadjanje mene i jos jednog lika stave u municijsku stanicu i znate ono kako ide za nocno dva obicna jedan svetleci. Ja i ovaj svu municiju pomesamo. Lik koji je pucao stavi na rafal pici samo svetleca. Kakav je to vatromet bio.
marcoman Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 komandir cete porucnik Dragan Stevanovic,zamenik komandira cete potporucnik Petronijevic (Petronije).Treca ceta drugog bataljona. 2 1
Guest hanili Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Nisam. Znas kako, u gardi u ono vreme je jako mnogo oficira i podofocora doslo i otislo. Bar pola ljudi se promenilo za tih godinu dana koliko sam bio tamo, a plus izvrsena je i reorganizacija. A da ne pricam tek koliko je tamo bilo tih staresina, jako jako mnogo. Ja sam radio na prijavnici 6 meseci u Vasi Carapic. Bilo mi je do jaja. A inace, moj vodnik je bio Nikolov, jako pozitivan lik. Znas pporucnika (ili mozda je vec postao porucnik) Marjanovica? BIla su dvojica, jedan visok crn momak, jako dobar ali ambiciozan, bio student generacije na akademiji i poslali ga kod nas. A bio je i jedan drugi Marjanovic, zvali su ga "momcina" taj je bio drkos zestoki, a sa nama se zakacio pa je morao na razgovor kod mog shefa http://vesti.aladin.info/2010-12-17/492522-pavkovi%C4%87:-milo%C5%A1evi%C4%87-5.-oktobra-nije-hteo-da-upotrebi-gardu
Ivan_Creed Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Resise li malo budzet za vojsku sada posto je 'profesionalizovana' i smanjena u velicini? Uzimam u obzir zone sumraka naseg razuma i politike, ali eto, uvek se ima nada, i tako to...
Zen Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ne znam za budzet al fakat da malo malo u novinama bude clanak na dve strane o nekim cicama u vojsci, sve pod naslovom tipa "lepe i uspesne", covek bi pomislio da pre njih to nije ni postojalo. U svakom slucaju zanimljiv pristup marketingu po principu "ima zene, ima sve"
Ivan_Creed Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Video sam negde to, online, dal sa zvanicnog sajta ili nesto poput Blica, ne znam... Sve je to lepo, i svi smo mi lepi, ali to nije fotogenicna organizacija... :D Ili je to jedino sto pozitivno mogu da pokazu, ili je to neka vrsta psiholoskog marketinga..? Mora se mislit' na buducnos'....
Stolet Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Sad počinju na TV-u da se reklamiraju kao Ameri. Još malo pa će 'the few, the proud, the vojska.'
Vuk Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Video sam negde to, online, dal sa zvanicnog sajta ili nesto poput Blica, ne znam... Sve je to lepo, i svi smo mi lepi, ali to nije fotogenicna organizacija... :D Ili je to jedino sto pozitivno mogu da pokazu, ili je to neka vrsta psiholoskog marketinga..? Mora se mislit' na buducnos'.... izdao si nu metal a i na podforumu
sale 3sm Larry Flynt Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Video sam negde to, online, dal sa zvanicnog sajta ili nesto poput Blica, ne znam... Sve je to lepo, i svi smo mi lepi, ali to nije fotogenicna organizacija... :D Ili je to jedino sto pozitivno mogu da pokazu, ili je to neka vrsta psiholoskog marketinga..? Mora se mislit' na buducnos'.... Naravno da se mislilo garaza ljubimice prinova ponos Kod Mileta na remontu,djunta mu otisla i u dvoristu
iron will Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Каква је ово навала нових корисника? Рапидно скаче популарност јуметала? 1
B@K@ Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 :haha: Znao sam ja, kacam vido da se sotonina posteljica priključila forumu 6 minuta ranije, da će biti nekog sranja. 1
Guest Bata Životinja Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/449900/Vraca-se-redovno-sluzenje-vojnog-roka vratite ovo i pošaljite kuruza na kosovsku granicu
Recommended Posts