Tatyannahhh Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) u ovoj seriji vise mrtvih nego u Rambu Edited January 23, 2007 by Dodjavola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Imam je ali necu da ja gledam bez prevoda! Grrr... Inace Fox najavio trecu sezonu (juhuuuu... ili ne?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ja odgledao juce nisam imao strpljenja da cekam prevod, kad ce sledeci utorak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Imam je ali necu da ja gledam bez prevoda! Grrr... Inace Fox najavio trecu sezonu (juhuuuu... ili ne?). ja cu probati da se strpim barem 4 epizode pa da ih sve odgledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 gledah lincolna na jimmy kimel show... nisam znala da je iz australije.. ima 4 djece (cijele).. dobar je.. bolje od majkla glumi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) uzasna epizoda, posle 12. i 13. ovo je golem letdown. iz supljeg u prazno :s Edited January 24, 2007 by BodyRemover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ja cu probati da se strpim barem 4 epizode pa da ih sve odgledam Ta ti je pametna. Ja odgledah novu epizodu i sada lupam glavu sta ce biti u sledecoj! Dobra je epizoda. Pomalo i tuzna... cudna mi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) gledah lincolna na jimmy kimel show... nisam znala da je iz australije.. igrao je u jednoj ako ne i vise epizoda Nestasnih Godina...jurio Anitu ( a koga drugog) i imao je kosu Edited January 25, 2007 by Dodjavola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ha ha stvarno?! Ne secam ga se a ja sam kao pratio tu seriju.... Ima skoro svaki dan na Fox Crime "John Doe". Vidi se da je mladji i blentaviji. Yes bolji od Majkla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ne bih se ni ja setila da nisam relativno skoro odgledala par epizoda..ne secam se na kojoj TV sad opet idu Nestasne Godine..strpao Drezika u zatvor, skot ljubomorni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) bolje od majkla glumi.. sto i nije jako tesko..Majkl ne ume da dise zadise se posle svake recenice pravi dramske pauze kad to nije potrebno njegovo je da cuti i bude lep strpao Drezika u zatvor, skot ljubomorni a sad je on tamo... cudno je kako zivot sve izokrene Edited January 25, 2007 by estranged Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ta ti je pametna. Ja odgledah novu epizodu i sada lupam glavu sta ce biti u sledecoj! Dobra je epizoda. Pomalo i tuzna... cudna mi je. sto tuzna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
süpergeek Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Ova serija stvatno počinje da mi ide na ganglije... Tek sam danas stigao da odgledam novu epizodu, i žao mi je što sam i počinjao da gledam 2. sezonu... Sve je gore i gore. Da mi nije žao da ne ispratim do kraja priču, odavno bi prestao sa gledanjem. Nema šanse da nastavim sa 3. sezonom ako je bude bilo. Što je mnogo – previše je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 biće je, naravno, i ja više ovo ne gledam.. ova epizoda je bila poslednja kap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 ja odgledah bas svaku epizodu nestasnih godina, ali sad fakat ne mogu da se sjetim u kojoj je on mogao biti........ ovo je slika iz tih par epizoda.. zvao se Todd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Ja ne znam sto tako serete, sta je toliko loshe u novoj epizodi... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
süpergeek Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Pazi, što se mene tiče, nije toliko problem sa ovom poslednjom epizodom, koliko sa celom radnjom od 3-4. epizode ovog serijala. Totalno je drugačija u odnosu na prvu sezonu, i originalna priča se nekako gubi u tom stalnom bežanju, skrivanju i sl. Na početku su ubili bar jednog interesantnog lika (Abruzzi-ja), onog izgubljenog Patošika nema već... jako dugo, a da ne govorim o glavnom negativcu – predsedniku g-đi Rejnolds (dal' je se neko seća uopšte?), od koje nema ni glasa u ovoj sezoni! Najavljeno je da će uraditi poneki voice-over u predstojećim epizodama, ali... To više nije „ona“ serija koju sam rado gledao. Žao mi je, ali je tako. Poslednja epizoda je samo produžetak agonije. Možda se nešto ispravi do kraja – što bi bilo jako lepo, mada čisto sumLJam. Uglavnom, Prison Break gledam do kraja ove sezone, više iz mazohističkih razloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Jednomesecna pauza je svemu kriva! Takva reakcija je i ocekivana, 'oladili ste se od serije. Polako, pojavice se svi, sve ce se razresiti. Ocigledno su odlucili da produze seriju ("24" sindrom) na 10 serijala. To smara ali jebi ga... i dalje je serija napeta itd. Ja joj ostajem veran vi kako 'ocete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Znao sam da Mahone nije mrtav ali izgleda da je i on krenuo Kellermanovim stopama i da ce se on okrenuti protiv svojih "poslodavaca". Patoshika i dalje nema Sare takodje Bellick se polako uklapa u zatvorsku atmosferu Poshto nema Sucre-a tu je C-Note sada da patetishe sa njegovom zhivotnom prichom Ne znam da li je zbog pauze ili chega ali serija mi sada deluje nekako zbrzano i nepovezano....kao da su zaboravili na pojedine likove...ako ovo ode u trecu sezone prekinuce seriju na pola te trece sezone jer ce sve otici u kurac.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Ocigledno su odlucili da produze seriju ("24" sindrom) na 10 serijala. S tim sto je 24 bivao mahom bolji (3. serijal je vrh vrhova, 4. je takodje odlican), a ovo sranje je odavno izgubilo poentu. I ja gledam drugi serijal, cisto da vidim sta ce jos pametno smisliti, ali treci ne pocinjem, makar season finale bilo spektakularno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 ne bih se ni ja setila da nisam relativno skoro odgledala par epizoda..ne secam se na kojoj TV sad opet idu Nestasne Godine..strpao Drezika u zatvor, skot ljubomorni ladno sam se sinoc sjetila............ vratilo mi se sve nazad nekako ( ), sjetih se nekih tih scena..... lincoln faca. mislim sad, nekad nije bio. bi sinoc strava epizoda dotukao me jos 24 odma poslije. majkl me malo nervira, frajer prica sebi u njedra. moram ukljuciti `caption` zbog njega, da gledam titlove dok se on nesto malo isere. (jebo mater, taj pastor zeljko nije sav svoj, bolje da je ostao na metalu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Ako vam je prosla epizoda bila losha onda ovu nemojte ni gledati. Ok je, ima dobrih momenata (pogotovo kada... :spoiler:) ali mi je prosla bila bolja. Scene sa Sarom, Sukre i Patoshikom su ubacene cisto da bi mogli da se opravdaju kako su svi likovi zastupljeni. Totalno ne bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 mislim da je red da u sledecoj epizodi neko zagine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) Nego kako! Smrt nekom od glavnih likova ili smrt seriji! Ili barem neka Mahone pobije pola FBI-a, crnkinju i onog pesovana za pocetak... edit: editovao sam nesto Edited February 1, 2007 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Totalno ne bitno. piše se "nebitno". svaki dan naučiš nešto novo. a ova zadnja.. fuj. jebo me pas što sam skinuo i odgledao a rekao da neću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts