Zagrivuk Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Sta znam, bas trazim po netu dobre serije za gledanje, mada davno nije bilo dobrih poput Galaktike i Prison break. Quote
Nightwing Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 ja kao vrhunski geek ovo leto skracujem sa Deep Space Nine Quote
shock! Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 ko ce da doceka 17 septembar jebote.....aaaaaaaaaaaa Quote
Rob Swire Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ljudi, sad videh da uopste postoji tema, pa da pitam: posto je serija isla na Foxu 5, dal ima kakve sanse da ovi nasi pederi sa domaceg foxa krenu da je emituju u septembru? inace, stigao sam do 9. epizode drugog serijala, i dalje ne mogu da prezalim sto je abruzzi poginuo... prvi serijal jeste jaci, ali prosto, drugi te vuce da vidis sta se desilo dalje... oh, and one more: sara je keva realno Quote
blondie Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ma nije BA, samo neki kurac pizdi, stalno joj je kosa prljava i sva je pekava nekako.. treba joj sto godina da nesto prokonta. Quote
Rob Swire Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 jebiga kad se rokala u venu <3 na cehinja mi je mnogo splav fazon. posle sam video da je glumica koja tumaci saru blizanac. vidim ja, nesto mi chuka poskakuje... Quote
lemmy sixx Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Eh da je u seriji ostala Nika ... Jedina dobra riba u seriji. Uhhh,ta riba je odlicna.Iako,meni se i Sara svidja.Slatka je riba. Super je serija.Nije dobra kao "Lost",ali je odlicna.Najjaci lik je John Fuckin' Abruzzi.Kralj.Steta sto je poginuo.Michael zna da nervira,stalno sapuce,ko da je autistican.Linc je glup ko kurac,sirovina,ali je dobar lik.T-Bag...bolesnik.Psihopata,ali je jako interesantan lik.C-Note me nervira.Portorikanac je naivcina do jaja...jebala ga ona njegova zenska. Quote
Sinstrel Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Posle vise od pola godine uspeo sam cjaleta da navucem na seriju! Quote
blondie Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 na reklami vidim u corki zajedno - majkl, t-bag, mahone, i belik (nisam valjda nikog izostavila).. i uglavnom, tu neka shorka krece, navodno se svi klade na majkla, prsa u prsa, nema zakona, ni cuvara.. neka opasna ludnica. dobro djeluje trailer. ako neko ima linak za trailer, nek bachi.. ja neko vece uhvatih na So You Think You Can Dance.. inace, jos nisu krenuli s reklamiranjem. Quote
lemmy sixx Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Pa svi su bili u Panami na kraju 2.sezone...Majkla i Mahonea su zajedno i sproveli u taj zatvor,a Belik i T-Bag su koliko se secam bili isto corkirani. Bice sigurno dobra 3.sezona,iako vec pri kraju 2. je sve pocelo liciti na americku akcionu Ljovisnu. Quote
Protagonist Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Serija je vrh... I matorci su se moji gadno navukli, odlgedali su je brže od mene... Ali T-Bag mi je najjači lik, taj hod, face koje pravi, genijalan je. Jedva čekam 17ti... Quote
djuk Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 na reklami vidim u corki zajedno - majkl, t-bag, mahone, i belik (nisam valjda nikog izostavila).. i uglavnom, tu neka shorka krece, navodno se svi klade na majkla, prsa u prsa, nema zakona, ni cuvara.. neka opasna ludnica. dobro djeluje trailer. ako neko ima linak za trailer, nek bachi.. ja neko vece uhvatih na So You Think You Can Dance.. inace, jos nisu krenuli s reklamiranjem. http://www.youtube.com/watch?v=-ZgFAlTtF3k Quote
Zagrivuk Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 (edited) Daj bolji link, ne mogu da nadjem, ja sam video samo ovaj http://www.youtube.com/watch?v=tWNxgrx5WHo Edited August 25, 2007 by Black Totem 213 Quote
Nightwing Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 jebiga obrisase... koliko sam video Majkl se siba u zatvoru a burazer bik pokusava kod advokata da sredi da ga puste...neuspesno naravno Quote
Zagrivuk Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Alex Mahone se dobro shiba, bice zanimljivo Quote
shock! Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 aaaaaaaaaaaaaaa kako mi se gleda sad.......raste tenzija kako se blizi 17-ti Quote
Zagrivuk Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Nama sanse da gledam 1 seriju nedeljno. Minimum 4 Quote
shock! Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 jebote ja kad sam krenuo da gledam vec je bilo gotovo pa sam odgledao sve skoro bez prestanka..... .....i sve se mislio tad......e da moram da cekam nedelju dana za sledecu epizodu.......tacno bi prso skroz bice zanimljivo koliko ce serija uspeti da zadrzi nivo kvaliteta s obzirom da je 90% dosadasnje price reseno... Quote
lemmy sixx Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Brale,ta serija je u principu nabudzena akciona sapunica,a na to se uvek da nadograditi jos price. Quote
Zagrivuk Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XKuUhuFYN9E Evo ko hoce malo Quote
Nightwing Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 OK, now you worrywarts have something to wring your hands about: The Ausiello Report (TVGuide.com) has just learned that after giving birth, Sarah Wayne Callies is not returning to Prison Break after all. Shocking, right? Especially given the way the actress' manager has been insisting for weeks that her client would be back. (The words "pants on fire" come to mind.) We already knew that Callies was MIA from the opening credits in the first two episodes and that, for the one scene in which Dr. Sara appeared, a body double was used. But nonetheless, trusting souls that we are, we believed the mom-to-be still had a job. Well, no more. There's a story here, and you're gonna get it. Um, as soon as we do. In the meantime, feel free to work out your grief over this turn of events through cybersupport groups, viewing parties of key scenes from past seasons and especially tear-stained blog posts. Also, any guesses as to the "creative" way insiders are saying Callies' absence will be addressed? Source: TVGuide.com Quote
Sinstrel Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Sutra, sutra... Inace super sto trudnjaca nece vise biti u seriji... napokon. Ja sam se nadao da ce je Kellerman ucmekati ali... Quote
Zagrivuk Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 NEEEE! Lepo ima da sacekam da prodje mesec dana, pa onda jedno 4 epizode, laganica! Quote
Recommended Posts