shock! Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 I really don't think so.....we'll see..... Quote
Nightwing Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 mrtav je...nema ga medj glumcima 3ce sezone mada koliko je PREdobar scenario mozda ga i vrate Quote
Sinstrel Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Da u Kelermana su pucali samo zbog nas publike... da nas prevare. Mmmm da... Quote
*Nienna* Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 1. sezona je bil fantasticna,2. manje-vise ali je imala par dobrih epizoda i poceh da gledam 3. iako su 'ladno mogli da zavrse sa2. sezonom i onda urade ovo klikni! (spoilers,ko nije gledao epizodu od sinoc) Quote
Supergalactic Lover Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 video sam reklamu na rts-u, pogledao njihov forum i def pocinju da emituju pb, samo se ne zna kada tacno. i mislim da su samo prvu sezonu otkupili.. Quote
Nightwing Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 1. sezona je bil fantasticna,2. manje-vise ali je imala par dobrih epizoda i poceh da gledam 3. iako su 'ladno mogli da zavrse sa2. sezonom i onda urade ovo klikni! (spoilers,ko nije gledao epizodu od sinoc) najbolje otvaranje epizode do sada kazem ja da oni ne znaju kuda sa pricom pa ubiju svaki visak ocekivao sam da ce odseci prst decku,ali cela Sarina glava :) Quote
*Nienna* Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Ma uzas i kao kazu da nije to osveta za to sto je odlucila da napusti seriju. Ma jok! :) Quote
blondie Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 jel ima neko neki link gdje mogu posljednje 2 epizode da se odgledaju.. bem ti poso, ne moze se stici NIkAKO ponedjeljkom.. Quote
Elldamar Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Znachi...4 epizoda nikad gore sranje...a i ono sa Sarom su tako sjebali...mislim da to to...nema vishe zanimljivosti u Pbu...samo komercijala...chekamo Lost... Quote
*Nienna* Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 jel ima neko neki link gdje mogu posljednje 2 epizode da se odgledaju.. bem ti poso, ne moze se stici NIkAKO ponedjeljkom.. Probaj foxov sajt,trebalo bi dati radi ako si u US. Quote
Sinstrel Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Dobra je epizoda, dobra. Za Sarinu sudbinu sam vec bio siguran u prosloj epizodi, cim oni nisu hteli ni lice da joj pokazu. Neka, i onako je bila dosadna. Ne znam kakve sad Haywire kombinacije pokusavaju da ubace ali mi se vec sad ne dopadaju Mahonovi tripovi. Inace Sofia je bash kjut. Quote
shock! Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Inace Sofia je bash kjut Sofia je - aaaaaaaaaaaa Quote
Elldamar Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Sofia je ciganka Ma tupicje bre sa glupostima oko izlaska iz Sone ko zna koliko josh dugo...sachekacju da odgledam josh 5tu i tu legendarnu 6tu epizodu koju najavishe kao debelo najbolju do sada od pochetka PB-a,pa ako ne opravda ochekivanja to je to shto se mene tiche... Quote
Nightwing Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 jel ima neko neki link gdje mogu posljednje 2 epizode da se odgledaju.. bem ti poso, ne moze se stici NIkAKO ponedjeljkom.. http://www.tv-links.co.uk/listings/1 Quote
swing 2002 gtl Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 (edited) odgledala sam tri epizode, skidam četvrtu, sad ne smijem da čitam ovu stranu iako ste obzirni haha. nastavite i dalje sa zatamnjivanjem spoilera, pretty please ;D inače, dojam... NIŠTA SPECIJALNO. idu mi na živce, patetišu previše, ovo dosad je dosadno, ne dešava se Bog zna šta, sve mi je nekako ofucano i blaaaa. ali, da, skidam epizode, i neću da ih propuštam, ko zna možda se zakomplikuje i ono baš jah... usrali su sa sarom, nervira me i to... miller FAKAT ne zna glumiti. nije nikad ni znao pa to nije utjecalo na zanimljivost prošlih sezona, ali dopizdilo mi je sad ukoliko se drastično ne poboljša, izgleda da ću ostati pri onome da su trebali završiti sa prvom eventualno drugom sezonom. zasad je preseravanje. Edited October 10, 2007 by swing 2002 gtl Quote
Zagrivuk Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Plasim se da bi PB mogao postati nesto slicno LOST - u (Totalno komercijalna glupost) Quote
djuk Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 pb je u poredjenju sa lostom oduvek bio totalna glupost iako zanrovski nemaju nikakve veze. Quote
Elldamar Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Plasim se da bi PB mogao postati nesto slicno LOST - u (Totalno komercijalna glupost) Naravno da LOST nije Totalno komercijalna glupost... Quote
Sinstrel Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Jel bila bre sinoc (jutros) epizoda? Nema je na torentima? Cudno... Quote
*Nienna* Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Next episode: Interference Airs: Monday October 22, 2007 Quote
Sinstrel Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Onda na fuckin' imdb lazu... Season 3, Episode 5: Interference Original Air Date: 15 October 2007 Quote
Zagrivuk Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 pb je u poredjenju sa lostom oduvek bio totalna glupost iako zanrovski nemaju nikakve veze. Da ne ulazimo u PB vs. Lost @Sinstrel, imaju frku zbog Sare :) Quote
*Nienna* Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ma ne,ima baseball utakmica pa su zato odlozili Quote
Nightwing Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Midseason: Prison break goes on a 4-month hiatus! PRISON BREAK will have its Fall Finale on Monday, Dec. 17. It will return to the FOX schedule in its regular time period Monday, April 14, 2008, and will air original episodes into June. Quote
Recommended Posts