hate squad Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 (edited) WOW! Hvala AstralliS Ajde vise, ocu da gledam...kako mi veceras vreme sporo prolazi Edited December 8, 2008 by hate squad Quote
AstralliS Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Biće to jedna prava "tras" epizoda. Quote
Ranis Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 mrzim kraj epizode!!!!!!!!!!!!! josh pogotovo ovako dobre... Quote
-Mare Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Skinuo sam je malopre, pogledacu je veceras. Quote
AstralliS Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Tombstone II i ode Alex u tvorza. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Zasto imam osecaj da ce ovaj prison break trajati duze od Dinastije.Peta sezona here we come! Quote
ProgressiveR Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Upravo odgledah 14. epizodu .. a nećete mi verovati da sam imao osećaj da će na kraju da rade za Kompaniju u trenutku kad su je krali od iste Quote
ba+a. Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 koje sranje, smorio sam se dok sam gledao, jebesh vishe ovo mozda zato shto gledam dextera koji mi je 100 puta zanimljiviji Quote
Fake City Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Zato ja cekam da se zavrsi serija, pa onda lepo u paketu sve odgledam. Ne trosim zivce. Quote
Triad_1 Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 'ladno sam znao da ce ovo da se desi! Quote
:matija Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 E ja tek sad skidam epizodu. Javljam sutra. Quote
AstralliS Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 http://tvspoilerscenter.blogspot.com/2008/...nder-promo.html Quote
Ranis Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 http://tvspoilerscenter.blogspot.com/2008/...nder-promo.html hvala ti shto mislish na nas znatizeljne i nestrpljive... Quote
Jimmi Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Zato ja cekam da se zavrsi serija, pa onda lepo u paketu sve odgledam. Ne trosim zivce. Same here .Prestao sam da gledam kad je Bellick umro. Jel zna neko koliko ima epizoda ova sezona i da li se zna kad se zavrsava serija? Quote
AstralliS Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Haha, da. Vi ste mi najdraža kategorija. Quote
Ranis Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 astralise...ti si ovde najveci struchnjak za pb... jel znash kolko epizoda ima ova sezona? i kad ce kraj serije? Quote
Zagrivuk Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Umesto da zavrsavaju oni useru! 5. Sezona. Link i T-Bag Rade za kompaniju, Michael iz invalidskih kolica pravi plan kako da dodju do Grecen i Selfa. Sara i Sukre pomazu Alexu da pobegne iz zatvora 6. Sezona. Grecen gine a selfa otimaju Klon-teoristi. Alex juri da ubije T-bag-a jer je ubio crnkinju, Sara napusta Majkla i odlazi sa Sukreom u Mexiko, gde srecu povampirenog Linkovog i Majklovog caleta. 7. Sezona. Link juri da ubije rodjenog caleta, general otkriva stravicnu tajnu da je on otac Majklu, Alex i Sara se smuvaju a Sukre gine, za sve to vreme T-Bag cinkari Selfu 8. Sezona.Majkl je u stvari polu-vanzemaljac i na scenu stupaju pundravci koji beze sa scilom a Alex i General kuju plan da ubiju veliku strumpfetu! 9. Sezona Vraca se Belik koji se sve vreme krio kod Abrucija koji u stvari radi za FBI. 10. Sezona MARS U PIZDU MATERINU! Ovi Ameri naucili da prodaju Mexicke serije, jebem ih tupave Quote
Ranis Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 hmmm ono da je general cale michaelu je moguce...ili bar da su na neki nachin povezani... Quote
ProgressiveR Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 heheh, Miskoni pogađa suštinu Quote
hate squad Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Auuuuuuuuuu...pa dobicu par bolestina do kraja Quote
blondie Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 mislim da ce generala na kraju sjebati ona njegova cerka, ona mora odigrati svoju ulogu na kraju ova je sezona odlicna, ko god da im pise sve ove zapetljancije, odlican posao radi. mislim, kome se ne gleda - jebi ga, gledajte Heroes, ili sta god, ovako kako je - meni je apsolutno vrh. cak premasuje Dzek Bauera i Terminatora zajedno. Quote
Ranis Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 joooj! shta sam chuo... treba da snimaju josh jednu seriju pod brendom prison breaka...(kao CSI shto ima miami, NY, LV) Ali ovaj put u zenskom zatvoru... al su alavi... Quote
:matija Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Odlicna epizoda! Dosta iznenadjenja. Btw nadam se da ce se Alex iskobeljati, on mi je definitivno sada najomiljeniji lik. Quote
Recommended Posts