Jump to content

Recommended Posts

Posted
Zato ja cekam da se zavrsi serija, pa onda lepo u paketu sve odgledam. Ne trosim zivce.

Same here :pivopije: .Prestao sam da gledam kad je Bellick umro.

Jel zna neko koliko ima epizoda ova sezona i da li se zna kad se zavrsava serija?

Posted

Umesto da zavrsavaju oni useru! :mad:

5. Sezona. Link i T-Bag Rade za kompaniju, Michael iz invalidskih kolica pravi plan kako da dodju do Grecen i Selfa. Sara i Sukre pomazu Alexu da pobegne iz zatvora

6. Sezona. Grecen gine a selfa otimaju Klon-teoristi. Alex juri da ubije T-bag-a jer je ubio crnkinju, Sara napusta Majkla i odlazi sa Sukreom u Mexiko, gde srecu povampirenog Linkovog i Majklovog caleta.

7. Sezona. Link juri da ubije rodjenog caleta, general otkriva stravicnu tajnu da je on otac Majklu, Alex i Sara se smuvaju a Sukre gine, za sve to vreme T-Bag cinkari Selfu

8. Sezona.Majkl je u stvari polu-vanzemaljac i na scenu stupaju pundravci koji beze sa scilom a Alex i General kuju plan da ubiju veliku strumpfetu!

9. Sezona Vraca se Belik koji se sve vreme krio kod Abrucija koji u stvari radi za FBI.

10. Sezona MARS U PIZDU MATERINU! :no:

Ovi Ameri naucili da prodaju Mexicke serije, jebem ih tupave :no:

Posted

mislim da ce generala na kraju sjebati ona njegova cerka, ona mora odigrati svoju ulogu na kraju :da:

ova je sezona odlicna, ko god da im pise sve ove zapetljancije, odlican posao radi.

mislim, kome se ne gleda - jebi ga, gledajte Heroes, ili sta god, ovako kako je - meni je apsolutno vrh. cak premasuje Dzek Bauera i Terminatora zajedno. :da:

Posted

joooj!

shta sam chuo...

treba da snimaju josh jednu seriju pod brendom prison breaka...(kao CSI shto ima miami, NY, LV)

Ali ovaj put u zenskom zatvoru...

al su alavi...