Triad_1 Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Dobra je epizoda skroz. Cak se nazire i skorasnji kraj serije (bar se meni tako cini) Quote
AstralliS Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Pa i dosta je bilo. Ne bi valjalo da kvare utisak. Quote
SkullKrusheR Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 more, marsh u pichku materinu! mislite da je meni lako da ne chitam ove spojlere, da ih gledam kako se crne?! e pa nije tako, kolege. sad ste me zajebali jer nisam pogledao josh nijednu epizodu iz 4. sezone, a vi mi isprichali vec i celu 5. jebite se! nishta lichno. Quote
AstralliS Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Opasnost je moja profesija, haha. Quote
Morana.. Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 16. epizoda skinuta,samo da je poqpim od druga..Nego,u 15. epizodi se bar otkriva shta je Scylla..Linc me je malo razocharao kad je rekao da tje raditi za kompaniju..Ne znam,sve postaje zbrkano..Pricha dobija neki smisao.Da,tjerka Generala je poslala lika po Scyllu,ali shta tje s njom raditi - ne znam.Mogutje je da tje ili unishtiti kompaniju ili napraviti svoju.A to je verovatno materijal za 5. sezonu.Ako bude 5. sezone,onda su stvarno preterali.. Quote
:matija Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Meni se i dalje skida, valjda cu do veceras pogledati. Quote
AstralliS Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 16. epizoda skinuta,samo da je poqpim od druga..Nego,u 15. epizodi se bar otkriva shta je Scylla..Linc me je malo razocharao kad je rekao da tje raditi za kompaniju..Ne znam,sve postaje zbrkano..Pricha dobija neki smisao.Da,tjerka Generala je poslala lika po Scyllu,ali shta tje s njom raditi - ne znam.Mogutje je da tje ili unishtiti kompaniju ili napraviti svoju.A to je verovatno materijal za 5. sezonu.Ako bude 5. sezone,onda su stvarno preterali.. Šta li će onda Scylla kod Scofieldove keve? Quote
Morana.. Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Šta li će onda Scylla kod Scofieldove keve? Zar ona nije mrtva? Nisam josh gledala 16. epizodu,tek trebam da idem po nju..A samo nagadjam po onome shto znam..Shta tje onda biti sa Generalovom tjerkom? Quote
ProgressiveR Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Pa verovatno je ona "čovek iznutra" ... odnosno ona želi da otme Scilly Epizoda je ludilo i nadam se da nećemo dugo čekati na sledeću Quote
José Luis Chilavert Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Meni se ovih zadnjih nekoliko epizoda uopste ne svidja . Samo razvlace , sa nekim glupim zapletima . Mogli su zavrsiti jos davno . Quote
AstralliS Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Spring Promo Here's a short promo with scenes that will happen once Prison Break returns from its hiatus in the spring. The audio quality in particular isn't great, so we'll post a better version once it surfaces. Basically, it's brother versus brother. http://vimeo.com/2613925 Quote
AstralliS Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Razmišljao sam da odgledam sve epizode koje su izašle do sad, u ovoj pauzi. Quote
-Mare Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=w9yjqp3cHyQ...ature=rec-HM-r2 Meni se ovih zadnjih nekoliko epizoda uopste ne svidja . Samo razvlace , sa nekim glupim zapletima . Mogli su zavrsiti jos davno . +1 Edited December 25, 2008 by bodomarko Quote
:matija Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 (edited) Odlicna epizoda. Zapetljali su ga maksimalno, meni se sasvim svidja. Mozda su i mogli ranije da zavrse, ali i ovako nije nista losije. "You are a whore. And your mother was a whore. And her mother, and your father used to dress like chicks at a gas station. Cos' he was a whore too." :) Edited December 25, 2008 by Angrist. Quote
José Luis Chilavert Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 "You are a whore. And your mother was a whore. And her mother, and your father used to dress like chicks at a gas station. Cos' he was a whore too." :) :) Jedna od najjacih recenica koje sam cuo . Mozda Self i nije toliko los lik Quote
Morana.. Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Slazhem se hahaha Ali..Self je ljigavac,bez obzira na ulogu..Ljigav je i odvratan..A svaki put se pokidam kad chujem taj njegov razmazheni americhki govor.. Ogavno. Quote
ProgressiveR Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Self je ili jako loš glumac ili toliko dobar da me tera da mislim d aje loš svojom neubedljivom glumom. On mi je totalno promašen ... a verujem da je to i bila namera tvoraca serije Quote
:matija Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Self je ili jako loš glumac ili toliko dobar da me tera da mislim d aje loš svojom neubedljivom glumom. On mi je totalno promašen ... a verujem da je to i bila namera tvoraca serije Slazem se. Quote
Sinstrel Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Cisto sumnjam. Dobra epizoda. Jel sad definitivno nece biti serije do proleca?! Quote
Recommended Posts