Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma ok je serija ali su preterali... a ja sam prvo govorio to je golo govno a svi u razredu gledali to a ja jedini (majmun) nisam. a sade imam najvise epizoda :D

nije da se falim nego kaze m :zuba: :zuba:

Posted

Gledao sam Prison Break dok sam cekao da izadje 3. sezona Lost-a.

Ko me ter'o...

Iskreno, vece sranje nisam pogledao u zivotu. Bilo je ustvari donekle zanimljivo pratiti dok je bio tu onaj mafijashki boss, ali kada su ga izbacili ostala su samo dva burazera smaracha, pedofil, nigga i meksikanac/spanac/nesto (mozda sam nekoga zaboravio, ali to samo ide u prilog tome koliko su likovi dosadni). Pritom je svaki klishe obradjen od pocetka do kraja. Nisam doziveo ni jedan "wow" momenat, i takodje ne mogu da skapiram kako se toliko ljudi lozi na taj krsh od serije.

Meh.

Posted
  TotalWar said:
Bilo je ustvari donekle zanimljivo pratiti dok je bio tu onaj mafijashki boss

Da, ne znam što su izbacili Abrucija odmah u drugoj sezoni. :(

Posted

И мени је малко бзвз што Абруци страда на почетку друге сезоне. :/ А што се тиче снимања треће...па, људи, новац врти.

Posted

I ja uopste nisam zadovoljan trecim serijalom, bezveze al i dalje gledam, ne znam sto <_< verovatno iz dosade. Mnogo su ga sad preterali, jos samo fali da Majkl uzme pusku od nekog strazara i da se pretvori u Ramba i pokoka ih sve tamo :tehkista:

• 2 weeks later...
Posted

Морам да престанем да се ложим на Абруција! :udri::udri::udri:

Bananaman said:
И мени је малко бзвз што Абруци страда на почетку друге сезоне.

:cry::cry::cry: ...сад ме уби...

Posted

Ja za 3 dana odgledala prvu sezonu, sad cu da uzmem drugu pa trecu.. Super je i onaj kao dokumentarac 'behind the walls' :da: Nisam mogla da verujem da se Sara ubila :surprised: moj omiljeni lik. Haha, i Majkl je gej u privatnom zivotu..ali dobro, tim bolji glumac ;)