terrorizer Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Durok,jel i bandi na tvom avataru pushtash seriju? Quote
Cosmic Sailor Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Za sada sam ma pola drugog serijala i mogu reći da me ne nepušta ushićenost. Nadam se da treći nije baš tako loš pusti njih sto pricaju. i mene su obeshrabrili komentari o trecoj sezoni ali kad sam poceo da gledam... i treca sezona je veoma napeta i dobra. ja sam sa uzivanjem gledao. istina je da su pretjerali ali koga briga, to je Prison Break, tako treba da bude. inace, cuo sam glasinu da je vec pocelo snimanje novih epizoda. Quote
ProgressiveR Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 E znate šta ..... juče sam odgledao epizodu u kojoj je (PAŽNJA SPOJLER!!!!) poslata Linku glava dr.Sare Tancredi i ja sam potpuno odlepio ... mislim, obožavao sam je jbt! Bukvalno mi je bilo loše juče i danas čitav dan, znači doživeo sam to kao da se zaista desilo nekome koga poznajem i volim ... znam da zvuči blesavo. Uglavnom, razmišljam da batalim seriju sada ... mada sam to trebao da uradim pre nego što sam sinoć odgledao epizodu Quote
Sinstrel Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ja sam izgleda jedini "zlikovac" kojeg je bas briga za Saru i tiho pati za Nikom. Quote
AstralliS Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Nemoj da bataljuješ, vredeće da nastaviš i dalje da gledaš. Ono što mene oduševljava je to da Mahone iako u dubokoj krizi ima snage da pukne dva-tri zatvorenika, haha. Quote
Cosmic Sailor Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 (edited) E znate šta ..... juče sam odgledao epizodu u kojoj je (PAŽNJA SPOJLER!!!!) poslata Linku glava dr.Sare Tancredi i ja sam potpuno odlepio ... mislim, obožavao sam je jbt! Bukvalno mi je bilo loše juče i danas čitav dan, znači doživeo sam to kao da se zaista desilo nekome koga poznajem i volim ... znam da zvuči blesavo. Uglavnom, razmišljam da batalim seriju sada ... mada sam to trebao da uradim pre nego što sam sinoć odgledao epizodu potpuno te razumijem. ja sam jednom davno naletio na spojler u kome je receno da je Sara ubiVena. naletio sam na taj spojler taman u trenutku kad sam poceo da se "zaljubljujem" u nju. zamisli kako je tek meni bilo... edit: slovo Edited March 20, 2008 by Cosmic Sailor Quote
AstralliS Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Haha... Ponašate se kao deca. Mislim, ok je Sara, lepo izgleda, ali... Quote
AstralliS Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Hahaha... Vidi ovog što se nadovezuje. Ok, Nika je više jebozovna, A Sara je nekako za šetanje Parizom. Quote
Baal Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ja žalim za Abrucijem. Najbolji lik u seriji, pored T-Baga. Quote
Zagrivuk Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ja sam izgleda jedini "zlikovac" kojeg je bas briga za Saru Nisi jedini :da: Ima nas. Quote
Sinstrel Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Mislim 'ajde realno... VS :) Na stranu sto je Nika inace polu-srpkinja. Preziva se Vukadinovic i tako... Quote
Zagrivuk Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Mislim 'ajde realno... Na stranu sto je Nika inace polu-srpkinja. Preziva se Vukadinovic i tako... Mnogo bolja Quote
AstralliS Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 (edited) Erm... Nova sezona će premijerno biti prikazana nakon Olimpijade, snimanje epizoda 4. sezone počinje krajem marta. I koliko sam uspeo da uhvatim sa zvaničnog foruma, ovog puta neće biti nikakvog bekstva, već će nova sezona predstavljati Majklov lov na one koji su bili umešani u Sarino ubistvo, što direktno, što indirektno. Break in. Break out. Edited March 21, 2008 by AstralliS Quote
Sinstrel Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Sinopsis cetvrte sezone su valjda svi skontali gledajuci poslednju epizodu. Ma jebo PB kad ce Heroes?! Quote
AstralliS Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Official Prison Break soundtrack by Ramin Djawadi Postoje različite verzije priča o tome kako će se radnja serije ubuduće odvijati. Quote
VladanMorten Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 da pogodim....majkl ce biti opet u nekom zatvoru, sugavijem i opasnijem od prethodna dva.... Quote
Baal Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Nema više zatvora, sad će da se krcaju napolju, al' će da se krcaju i Link i Majkl međusobno. Quote
Zagrivuk Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Ma ja sam za to da ih Alex Mahone sve pobije kao zeceve i da zavrse seriju Quote
Recommended Posts