José Luis Chilavert Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 (edited) Mrzim je iz dna duše! Kako neko nju moze da mrzi ? Vidis ti kako ona izgleda ? Zbog nje sam i gledao toliko trecu sezonu . Tacno da me pregazi kolima , i da zavrsim kao biljka , ja opet ne bih mogao da je mrzim . Edited June 25, 2008 by Maljavi Razbijac Quote
AstralliS Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 (edited) U mom slučaju se ne radi o njenim jebačkom izgledu i sl. Kao karakter u seriji je čist promašaj. Edited June 25, 2008 by AstralliS Quote
José Luis Chilavert Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 U mom slučaju se ne radi o njenim jebačkok izgledu i sl. Kao karakter u seriji je čist promašaj. Ma kao da je to bitno Ma mozda i jeste onako bezveze lik , ali na to sam najmanje obracao paznju . Sto se toga tice , mene nerviraju i Majkl i Whistler i Linkoln .... jedino mi je Aleks interesantan . Quote
SerbZmaj Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Kaoko li ce samo objasniti Sarin povratak... Ali jebeno jedva cekam 4. sezonu!!!! P.S. Astralis, hvala na informacijama!!! Ah pa Sara se na vreme zastitila, napravila je svog klona...jednostavno ubili su klona dok je ona bezbrizno krstarila po moru.. Doduse nigde se ne spominje da su je ubili...samo su joj odsekli glavu...mozda Majkl smisli kako ponovo da je sastavi... Quote
AstralliS Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Ma kao da je to bitno Ma mozda i jeste onako bezveze lik , ali na to sam najmanje obracao paznju . Sto se toga tice , mene nerviraju i Majkl i Whistler i Linkoln .... jedino mi je Aleks interesantan . Paul Kellerman je takođe veoma zanimljiv karakter. Quote
Triad_1 Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 T-Bag je ubedljivo najbolji lik u seriji Quote
djuk Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 bolja je ova, kad smo vec kod trece sezone. Quote
Rüzgar /değişik/ Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 U 'Nesu Bridzisu' je bila zgodna, sad se izdebilisala.. Sva je obla, fuj. A ona iznad nje mi je bezveze, mogli su i bolju da nadju. Quote
AstralliS Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 http://www.dailymotion.com/video/x60jbj_pr...-promo_creation Quote
Zagrivuk Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Ali cemu vracanje Sare Stvarno nisu normalni! Quote
Guest Jassa Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ali cemu vracanje Sare Stvarno nisu normalni! Što nisu normalni? Sara je jedan od glavnih likova, normalno da će da je vrate... Ja mislim da je čak i originalan scenario od početka bio ovakav kakav je (tj. ne mislim da su ga menjali zbog trudnoće glumice). U poslednjoj epizodi, Mahone kaže: "She's the weak link". Logično Namerno su izazvali Majkla, jer je to verovatno bio jedini način da ga uvuku u Kompaniju, da radi za njih, jer on je tačno onakav čovek kakav treba Kompaniji (inteligentan, snalažljiv, uporan). Haha još bi bila fora da su napravili Sarinog klona, pa da su klonu odsekli glavu Ludo! Quote
SerbZmaj Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Mislim da gresis sinko, mnogo gresis... Quote
ukyo Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 jel izashao wentworth miller iz "ormara" yet? Quote
Rüzgar /değişik/ Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Prison Break Season 4 will have a two-hour premiere on August 25th. Sta bi sa ovim? Quote
Sinstrel Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Nista. Pogresan datum. U ponedeljak (1.sep) pocinje cetvrta sezona. Quote
AstralliS Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Ko bude pronašao linkove, u skladu sa vremenom, nek pušta ovde. Quote
José Luis Chilavert Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 zar ne pocinje 14og ? Quote
Vic Rattlehead Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Da ne znate slučajno hoće li hrvatski RTL prikazivati četvrtu sezonu? Quote
AstralliS Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 zar ne pocinje 14og ? Danas/večeras počinje emitovanje u USA, sutra u UK. Da ne znate slučajno hoće li hrvatski RTL prikazivati četvrtu sezonu? Mislim da ne, s obzirom na ono što sam mogao da vidim na njihovom sajtu. Možda u nekom narednom periodu. Sumnjam da je ijedna druga televizija otkupila prava za emitovanje od FOX-a. Quote
Sinstrel Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Just when you thought it was safe to return to your favorite show, this TV Addict arrives with a warning. Rest assured, “Prison Break Death Shocker!” is not a desperate attempt to attract your attention. I mean we’re talking the internet here. If eyeballs were my only concern, I’d have posted a title like “[insert your favorite celebrity] Nude.” Seriously. You would not believe whay people spend their time at work googling. Today alone, visitors to the site have already found theTVaddict.com by searching “Mary Louise Parker Nude”, “Chace Crawford Hot” and “Jensen Ackles Girlfriend.” But I digress. Being one of the lucky few journalists who have had the privilege of viewing the fourth season premiere of PRISON BREAK, this TV Addict just wanted to take a moment to remind fans not to get too comfortable. This is after-all the show where anything can happen, and often does. That being said, back to the warning. One [and quite possibly two] of your favorite characters [pictured above] will be dead by the conclusion of PRISON BREAK’s two-hour premiere [Airing on FOX September 1, 2008]. I’ll leave it to you guys to debate as to whom the unlucky victim, or victims are. Przenje pred premijeru... Quote
AstralliS Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 www.justin.tv - live streaming Quote
Sinstrel Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Epizode skinute samo jos da dodjem kuci i odgledam. Quote
Recommended Posts