Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pogledao sam ove tri epizode i definitivno cu sacekati da se zavrsi sezona, pa onda sve u paketu da odgledam. Nemam zivaca da gledam epizodu po epizodu.

Edited by Fake City
Posted

Pokajaće se svi oni što nisu bili prijatelji sa žutim. Na kraju će biti: "AJ HEV D BOOOMB!". :lol:

Inače, popravljaju se sa ove dve poslednje epizode. Iako meni od starta izgleda ok. :P

Posted

Majklu vazda curi krv iz nosa. Crće i onda će svi da počine kolektivni suicid :).Šala. Kinez je djubre, to se odma videlo. Najviše me brine onaj golemi crnac. Taj će im zadati dosta nevolja.

Posted

U preview za sledecu epizodu pokazuju da su ga provalili, i Mahone im govori da je to ubica njeOvog sina, tj. Sara im dala opis nekog koji je pratiJo... pretpostavljam da ce da odrade crnca... :ph34r:

Posted

Pa, pretpostavljam da su ga sastavili jer je to iskusna grupa, a sacekusa uza specijalnost... A Sara je kao provalila da je taj prati, ne znam.... :ph34r: Mislim da je taj crnac nepotrebna devijacija i da ga treba ukloniti, samo jos fali da ubije jednog od ekipe (mada za kineza se ne brinem)... Da ne komplikuju pricu vise, jer odose u druge vode, a ima potencijala sve jedno da se dobro razradi prica...

Posted

Moracemo da sacekamo i vidimo... xD

A je l' ce ovo biti poslednja sezona ili...?

Mada je meni definitivno bolja od 3. -.-

I, ne, ne slazem se sa ljudima koji misle da je trebalo da se zavrsi posle druge, jer nije fora da ne razotkriju ljude koji su smestili Linku... x] To znaci da je 3. sezona nepotrebna.