lemmy sixx Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 No,ipak su 3.,4. i 5. epizoda popravile utisak.Dobre su i ponovo interesantne. Ali svejedno,totalno je bezveze sto Belik,Mahoun,Majkl i Link rade zajedno.Toliko su se medjusobno jebavali u proslim sezonama i sada kao sve ok,pilamo zajedno.I jos Link sazaljeva mahouna sto mu je kompanija ubila sina i nudi mu pomoc.Alo bre,lik ti je rokno caleta,kakvo crno sazaljenje.To mi je malo bezveze. Quote
SerbZmaj Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Ma sazaljevanje sam nekako i prihvatio... Ali ako im se pridruzi i ona cerka Nesh B... e.... I pretrpali su ih, sta ce im Belik i Sucre, bolje da su ih posle uveli. Mnogo su bolji i upecatljiviji bili likovi iz prvog serijala koji su ubijeni, poginuli itd... Mahouni je najjaci! Quote
lemmy sixx Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Garant ce im se pridruziti.A sta ce druga,kada je ovi njeni hoce roknuti.Tek ce onda ta ekipica biti cista boranija. Jedan je Abruci! Quote
Baal Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Jedan je Abruci! Došao sam na temu to da napišem i vidim da si ti to već napisao. Najbolji lik u Prison Breaku, šteta što su ga koknuli onako rano.. Quote
lemmy sixx Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Ubedljivo najjaci lik.I meni bilo zao kada su ga roknuli,ali jebiga...kada malo razmislis,za njega i nema mesta u sezonama koje su kasnije sledile. Quote
AstralliS Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 "I kneel only to God, and I don't see Him here". Quote
AstralliS Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Opasna muzika, crnja gleda u Mahoneta, tepanje ne gine. Quote
Baal Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Onaj malezar će da ih druka crnji. Quote
AstralliS Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Linak će mu kaže "BU!", i žutko je gotov. Quote
Jimmi Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Odlična je šesta epizoda. Zadovoljan sam u potpunosti... Quote
hate squad Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Odlična je šesta epizoda. Zadovoljan sam u potpunosti... :da: Quote
Zagrivuk Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Opasna muzika, crnja gleda u Mahoneta, tepanje ne gine. Ja stavljam pare na Alex-a! ALEX MAHONE! Quote
AstralliS Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Biće tu još mnogo toga. Sledeće nedelje, viva Las Vegas. Quote
Ivan_Creed Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Bice silovanja - Grecen ce da siluje Majkla, dok ga onaj gumenoruki drzi, raduje i snima... Quote
Moody Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 E na kom kanalu se sada emituje serija? Ja sam gledao na prvom u nedelju bilo neshto Hotel Babylone! Quote
lemmy sixx Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Dobra je 6.epizoda...Grecen se zestoko raspizdela,i Ti Beg ima prvi da najebe. Quote
Ivan_Creed Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Ona ce njemu da da tea bag... :) Quote
Sinstrel Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Dobra epizoda. Skroz mi se dopada pravac u kojem ide ova sezona. Quote
AstralliS Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 E na kom kanalu se sada emituje serija? Ja sam gledao na prvom u nedelju bilo neshto Hotel Babylone! RTS završio prve dve sezone. Sumnjam da će da puste i nešto više. Ona ce njemu da da tea bag... :) Hahaha... Quote
Jimmi Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Do jaja je epizoda. Mada onaj kinez je takav idiot . I ladno Michael ima tumor... Quote
Baal Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Super je epizoda. I Sukre se ovajdio. Quote
Opera Ghost Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Konacno se PrisonBreak vratio na staze stare slave Samo da Mahone dovati crncugu... Quote
Sinstrel Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) Do jaja je epizoda. Mada onaj kinez je takav idiot . I ladno Michael ima tumor... Hoces da te banujem u ime svih koji nisu do sad pogledali novu epizodu?! edit: Dobra epizoda. Edited October 7, 2008 by Sinstrel Quote
Zagrivuk Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) Hoces da te banujem u ime svih koji nisu do sad pogledali novu epizodu?! edit: Dobra epizoda. Aj bre Zeljko ne budi toliko surov :) edit: Ja jos nisam gledao :) Edited October 7, 2008 by Miskoni Quote
Recommended Posts