Ivan_Creed Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ne zna se dal Mihajlo ima oboljenje, samo je pomenuta mogucnost genetskog nasledja..... Inace ribe su HAWT, i ja bih sa njima spavao - onaj fazon sa Sukreom je najjaci!!! :rockdevil: Nadam se da cemo moci vise da gledamo u onu sekretaricu, u kontextu da se pridruzi bandi... Nadam se da ce kad tad LinAk da kazni Grecen... bila je nevaljalo djevojce... Quote
blondie Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Konacno se PrisonBreak vratio na staze stare slave Samo da Mahone dovati crncugu... ce ga dohvati, ima nade.. ova je sezona bolja nego ijedna druga sto posto. Quote
lemmy sixx Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ma da,malo kurca je bolja od prve...pa i od druge. Quote
Jimmi Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Hoces da te banujem u ime svih koji nisu do sad pogledali novu epizodu?! edit: Dobra epizoda. I'm a sad panda now U početku sam bio skeptičan povodom ove sezone, ali ovih poslednjih par epizoda su potpuno popravile utisak. Dobra je sezona skroz. Quote
Baal Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 I nemojte da hulite, ne mož' nijedna sezona biti bolja od prve, pa da me jebe svako ko je postovao na ovoj temi. Quote
hate squad Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Meni je prva bila najjaca, ali ova mi je u rangu sa drugom...odnosno odlicna mi je . Trecu sam odgledao sa najmanje uzitka. Quote
Sinstrel Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Nije bila sinoc epizoda. :| Tek sledece nedelje. Quote
AstralliS Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 I nemojte da hulite, ne mož' nijedna sezona biti bolja od prve, pa da me jebe svako ko je postovao na ovoj temi. Naravno da će prva uvek biti najbolja. Ova mi se do sad sviđa, al' (za sad) najviše volem 2. sezonu. Nije bila sinoc epizoda. :| Tek sledece nedelje. Play-off bejzbola. :S Quote
Ranis Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Prava sapunica...al do jaja serija!!! Ne mogu da dochekam sledecu epizodu... Quote
Ivan_Creed Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Odlicna epizoda, 2 muHe jednim udarcem - kinezcic i camuga! Inace, skide se ona Grecen i videh joj nezan struk... Namestila se bila, ali za pogresne stvari... Bezobrazluk! Quote
Ranis Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 kako sam uzivao u svakom udarcu koji je mahone naneo onom bizonu... trebali su josh malo produziti te scene... i smrdljivi izdajica je dobio svoje...hallowed point u stomak Quote
Ranis Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 e, josh osam epizoda i kraj chetvrte sezone...ko ce dochekati petu Quote
lemmy sixx Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Pa nije ovo poslednja sezona? Quote
Ranis Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 ...zezam se..trebala bi biti... al znash ti njih...i druga je trebala biti poslednja, pa 'op - josh dve sezone. chuo sam negde da su sa wenworthom millerom potpisali ugovor na 7 sezona...hmmm.... Quote
SerbZmaj Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Mozda ce da rade crtani i action figures Quote
Ranis Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Mozda ce da rade crtani i action figures nisi video da su izahsle lego kockice - pb tema? Quote
AstralliS Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 e, josh osam epizoda i kraj chetvrte sezone...ko ce dochekati petu Nema ništa od toga... Mozda ce da rade crtani i action figures Možda igrica. Quote
Ranis Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 (edited) Nema ništa od toga... nemoj dvaput reci... Edited October 23, 2008 by Ranis Quote
AstralliS Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Gotovo je sigurno da će ovo biti poslednja sezona, barem po rečima "pisaca"... Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ima neko titlove za osmu, trebaju mi za ortaka? Quote
Ranis Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ima neko titlove za osmu, trebaju mi za ortaka? http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-sub...=1&sortby=1 Quote
Recommended Posts