Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odgledah epizodu... :D

Postaje sve napetije :rockdevil: ponovo se pojavio matori Burows sa ekipom tako da me ne bi iznenadilo da se u nekoj od sledecih epizoda pojavi i Jack Bauer kao special guest star :lol:

E da ona plavusha Dzejn je :wub: ali poshto ja volim plavushe to je moje subjektivno mishljenje :mhihi:

Bellick i onaj njegov kompanjon su smeshni i kao pojava a tek kad uzmu da mute neshto onda se ne zna koje smeshniji....mada verujem da ce Belick ipak uspeti da se dokopa svog dela torte...

Sucre i dalje patetishe sa svojom sphansko-meksihchkom sapunicom....kazhem ja lepo on ce na kraju stvarno i da zavrshi tako....

Da li je konachno doshao kraj T-Begu? :ph34r:

Pretpostavljam da ce ili da otkine ruku i da se kasnije vrati po nju :lol: ili ce ga konachno sklepati panduri pa cemo onda da gledamo neki spin-off Prison T-Beg Break :lol:

Posted

dag - dobro si dao prognozu za t-bega :)

ne kapiram, jel mu ono oko stvarno onako spusteno ili su mu ubrizgali nesto u kapak da izgleda opako? :lol:

sara naravno nece madrknuti skoro..

imam neki utisak da ce roknuti lincolna, a i zao mi onog njegovog malog. priview za sljedecu izgleda dobro..

Posted
  Doug Bradley said:

Malo me nervira shto Michael sve manje chita tetovazhu :)

mogao je to sve upamtiti ako je vec tako extra pametan

ja i dalje oplakujem Abrucija...

naj glumac/naj lik

Posted

brate ovo je jedna od najnebuloznijih serija ikada

nazalost, bio sam osudjen da je gledam dok sam radio nocne smene :)

znaci storyline je nikad gluplji: lik je osudjen na smrt jer su mu naravno smestili ubistvo, no njegov burazer odlucuje da ga spasi tako sto je prvo nasao (?!?) i proucio planove zatvora, pa se istetovirao po telu da ih ne zaboravi (lol), te na kraju pocinio oruzanu pljachku sa namerom da ga stave u ISTI zatvor kao i njegovog burazera (omfg)

al gle cuda, on je (pored svih nebulozno neverovatnih stvari koje su mu se izdesavale u zatvoru) tamo uspeo da nadje i ljubav svog zivota, ex junkie doktorku koja bi se jebala al da joj ne udje

nakon nekoliko epizoda formirana je zajebana druzina koja ce svoj beg iz zatvora otpoceti u Majklovoj celiji iza pisoara valjda, gde su prokopali zid (omfg) a usput ce i pokupiti njegovog burazera (nema veze sto je on u drugom krilu zatvora i izolovan u samici) - mislim sve je to tako jednostavno i logicno

jeben faktor je taj sto se clanovi nestasne druzine ne mirisu medjusobno, ali u seriji je stvoren taj kult medjusobnog drzanja za muda, gde svako svakog stiska za genitalije

mishljenja sam da je glavni lik - Majkl u najmanju ruku besmrtan, verovatnoca da njega zgazi bager cak i ako se on baci pod njega je neverovatno mala - sudeci po svemu sto mu se desava u epizodama ove breath-taking serije :)

fala bogu sto nisam gledao do kraja ovo djubre

ne vidim po cemu se razlikuje od spanskih serija, osim u budzetu i malo kvalitetnije glume

screenplay je glup kolko i spanske serije

Posted
  blondie said:

ja sam izgleda propustila nesto u vezi t-baga (frizider me namamio :mhihi: ) - kako je on zapravo uspio otkinuti ruku? pregrizo je?

e..abruci mu je odsekao..poslednja epizoda prvog serijala

mozda i naj trenutak serije...

uz scenu kad Abruci ulazi u restoran sa naocarama za sunce

znaci storyline je nikad gluplji: lik je osudjen na smrt jer su mu naravno smestili ubistvo, no njegov burazer odlucuje da ga spasi tako sto je prvo nasao (?!?) i proucio planove zatvora, pa se istetovirao po telu da ih ne zaboravi (lol), te na kraju pocinio oruzanu pljachku sa namerom da ga stave u ISTI zatvor kao i njegovog burazera (omfg)

al gle cuda, on je (pored svih nebulozno neverovatnih stvari koje su mu se izdesavale u zatvoru) tamo uspeo da nadje i ljubav svog zivota, ex junkie doktorku koja bi se jebala al da joj ne udje

nakon nekoliko epizoda formirana je zajebana druzina koja ce svoj beg iz zatvora otpoceti u Majklovoj celiji iza pisoara valjda, gde su prokopali zid (omfg) a usput ce i pokupiti njegovog burazera (nema veze sto je on u drugom krilu zatvora i izolovan u samici) - mislim sve je to tako jednostavno i logicno

jeben faktor je taj sto se clanovi nestasne druzine ne mirisu medjusobno, ali u seriji je stvoren taj kult medjusobnog drzanja za muda, gde svako svakog stiska za genitalije

mishljenja sam da je glavni lik - Majkl u najmanju ruku besmrtan, verovatnoca da njega zgazi bager cak i ako se on baci pod njega je neverovatno mala - sudeci po svemu sto mu se desava u epizodama ove breath-taking serije

i na sve to se tacno vidi ko ce iz druzine da pogine a ko ne :D

Posted
' date='16. 11. 2006, 09:05' post='1235246']

nazalost, bio sam osudjen da je gledam dok sam radio nocne smene :)

mishljenja sam da je glavni lik - Majkl u najmanju ruku besmrtan, verovatnoca da njega zgazi bager cak i ako se on baci pod njega je neverovatno mala - sudeci po svemu sto mu se desava u epizodama ove breath-taking serije :)

fala bogu sto nisam gledao do kraja ovo djubre

ne vidim po cemu se razlikuje od spanskih serija, osim u budzetu i malo kvalitetnije glume

screenplay je glup kolko i spanske serije

IPB Image

---

Nego... ja se navukoh na seriju... bash! :mrgreen:

Imam seriju kod sebe ima sigurno pola godine ali tek sam sad odlucio da je gledam. Zarazna je... nisam jos odgledao prvi serijal. Gledam dnevno po 3-4 epizode i valjda cu do vikenda da zavrsim sa tim prvim serijalom i da se bacim u potragu za drugim. Odlicno, odlicno... :da:

Posted

ne kapiram poentu debelog nerda?

valjda si ti takav jer se lozis na takve gluposti, kao shto se on zaludjuje junk stripovima i slichicama

missed point asshole :evotigana:

Posted
  estranged said:

e..abruci mu je odsekao..poslednja epizoda prvog serijala

meni se ucinilo da je otisao samo jedan prst.. iskreno sam drzala oci zatvorene na cijeli taj dio - moRe bit da sam propustila komadanje t-baga :)