Ranis Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 ma dzaba spoileri... uvek kad dodjem na temu prochitam pre text sa spoilerom nego text bez.. znatizelja je jacha od spoilera.. Quote
blondie Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 pa jebo vas, u novom trejleru stoji tamo da Mahone ide kod one svoje pajtasice iz FBI (ona crnkinja) i tamo nesto juri s njom, trazi pomoc. inace, Linc je napravio najmomenat sinoc u seriji cim je rokno onog idiota. mislim, bez pitanja, bez dobar dan kako ste. savrsen momenat, a taman sam mislila, sad ce da se gnjave s njim, pa im on pobjegne ili tako nesto glupo. mada, nije los Majkl s onim "come and get it" na kraju..... uuu, opasno bi. e da, T-Bag je u ovom novom Transporteru, nesto zajebava Stathama.. Quote
ProgressiveR Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Da li ste gledali "Max Payne" ? Sucre igra glavnog negativca! Zamislite !!!! Quote
:matija Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) pa jebo vas, u novom trejleru stoji tamo da Mahone ide kod one svoje pajtasice iz FBI (ona crnkinja) i tamo nesto juri s njom, trazi pomoc. Pa ne gledamo mi trejlere, nismo mi od te vrste. Ali hvala na informaciji Stavio sam max payne da se skida. Edited December 3, 2008 by Angrist. Quote
AstralliS Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Sad ću vam bacim jedan spojler. Ali, pripremite se, something wicked... blah. Michael gets medical attention from the most unlikely of places, and Charles Westmoreland returns to help uncover the true meaning of Scylla. U epizodi 15-oj. Quote
Ranis Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 nisi ni morao da stavish spoiler... chek...ko ono beshe C.W.? Quote
AstralliS Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Deda milioner, akka D.B. Cooper. Quote
:matija Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 On se vraca?!?!?! Pod jedan, jedva cekam sl. epizodu, ne mogu da verujem, huh.. Pod dva, da li moze neko da mi premota film i da mi kaze da li je u nekoj epizodi spominjano da je on sigurno mrtav, ili je poslednje pominjanje njega bilo kada su ga ostavili u ambulanti? Cini mi se da preteruju sa njegovim ubacivanjem, ali svejedno jedva cekam. Quote
AstralliS Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Ne vraća se u narednoj epizodi, već u onoj nakon sledeće. A inače, koliko sam mogao da skontam iz nekih skripti, čini mi se da će se desiti da je Skofildova majka živa. Ja se sećam samo da je Cooper spominjan negde u drugoj sezoni. Quote
:matija Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Da bre, vidi za 15. epizodu je ovo. Bio je spominjan kada su trazili mapu i kopali. E bre sta nece da izmisle. Jos C-note da se vrati i puna kapa. Quote
Ranis Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 ej...ae uvedemo pravilo da ne prichamo o buducim epizodama PB! spoileri ne vrede...bar za mene... nisam morao prochitati bar ovo za skofildovu kevu!!! Quote
ProgressiveR Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Nema poente čitati unapred. Lepo Michael utera Selfu Quote
José Luis Chilavert Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Sta se ovo svi povampirise u ovoj seriji . I Sarin povratak je nesto najgluplje sto su uradili . Quote
lemmy sixx Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) Ne,najgluplje je sto su Link i Majkl postali nerazdvojni prijatelji sa Mahounom,a to sto im je on koknuo caleta nema nikakve veze.Jebo ih je i rasturao u drugoj sezoni,a oni njega zale sto mu je ubijen sin.Glupost. Edited December 4, 2008 by lemmy sixx Quote
AstralliS Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ma jebeš ćaleta, ćale im bio pičkica. Quote
ProgressiveR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 I Sarin povratak je nesto najgluplje sto su uradili . Nijeeeeeeeeeeeeeeee! Quote
blondie Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) zar taj stari Cooper nije rikno? dal jos u prvoj sezoni? Edited December 4, 2008 by blondie Quote
:matija Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 (edited) zar taj stari Cooper nije rikno? dal jos u prvoj sezoni? Pa nigde nije pominjano da je on konkretno mrtav, samo da je ostao u ambulanti. Nikakva sahrana ili pominjanje njegove smrti, posle toga. Tako da se ne zna da li je ziv. Tj. sad se zna, ziv je. Edited December 4, 2008 by Angrist. Quote
Ranis Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Ne,najgluplje je sto su Link i Majkl postali nerazdvojni prijatelji sa Mahounom,a to sto im je on koknuo caleta nema nikakve veze.Jebo ih je i rasturao u drugoj sezoni,a oni njega zale sto mu je ubijen sin.Glupost. da...to je ubedljivo najgluplje u celoj seriji... nema veze shto je mahone do jaja lik, al opet da se bratime sad neshto sa njim...bzvze Quote
SerbZmaj Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Pa polako, postace drugari i sa Grecen a posle i sa 'Generalom' kada se budu svi udruzili protiv intergalaktickog entiteta Quote
Samurai Jack Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 seresh No, i ja sam prochitao da se D.B. Cooper vraca u "formu". On mi je i bio jedan od najjachih likova u prvoj sezonu uz Jona Abrucija. Samo da se i on ne vrati, kao nije ubijem, ostao je ziv Quote
Ranis Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 seresh No, i ja sam prochitao da se D.B. Cooper vraca u "formu". On mi je i bio jedan od najjachih likova u prvoj sezonu uz Jona Abrucija. Samo da se i on ne vrati, kao nije ubijem, ostao je ziv i abruci je ziv....i veronika advokat....abruci je imao pancir...a veronika...hmmm...tu ce bash morati da se potrude da bi je vratili Quote
José Luis Chilavert Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 i abruci je ziv....i veronika advokat....abruci je imao pancir...a veronika...hmmm...tu ce bash morati da se potrude da bi je vratili Mozda su i Pola Kelermana sakupili u dzak , pa ga nekako sastavili . Quote
AstralliS Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 TV Guide Description: Episode 4x15 "Going Under" Following Linc's deal with the devil, Michael has his brain operation. Linc also extracts information from T-Bag, with whom he was recently reunited. Meanwhile, Wheeler and Lang transport Mahone to prison; and as Self and Gretchen await their prospective customer, Gretchen gets a phone call from her sister that's both reassuring and troubling. During surgery, Michael (who's conscious) gets unlikely help in unraveling the mystery of Scylla. Westmoreland: Muse Watson. Quote
Recommended Posts