blondie Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Nego kako! Smrt nekom od glavnih likova ili smrt seriji! Ili barem neka Mahone pobije pola FBI-a, crnkinju i onog pesovana za pocetak... mahone mora zaginuti prije svih. Quote
Doug Bradley Posted February 4, 2007 Author Report Posted February 4, 2007 Serija stvarno i polako odlazi u kurac....prvi put da sam jedva odgledao epizodu... Jedino shto su ponovo Saru ubacili i onog ludaka Patoshika sve ostalo je Ako nishta drugo praticu seriju samo zbog Bellickovih zatvorskih dana i njegovog prison break-a Quote
Nightwing Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 ona mala metalka kojoj je Patoshik kupio pivo je glumila je u nekoj teen retardiranoj seriji ranije Quote
blondie Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 ladno sam pretpostavila da ce joj ucmekati starog. jos prije nego su starog prikazali novi trejler djeluje zanimljivo..... frka totalna. Quote
blondie Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 sljedeca ce biti jos bolja strasan zaplet u vozu..... Quote
Doug Bradley Posted February 7, 2007 Author Report Posted February 7, 2007 Jebem vam mater besposlenu j ne stizhem ni da se naspavam a kamoli da gledam seriju Dans gledam epizodu pa cemo da vidimo shta su radili Quote
blondie Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 brate, ja ponedjeljkom izlazim ranije s posla zbog prison breaka i 24 Quote
Doug Bradley Posted February 7, 2007 Author Report Posted February 7, 2007 brate, ja ponedjeljkom izlazim ranije s posla zbog prison breaka i 24 Izlazio bih i ja da se serija kod nas prikazuje negde na TV-u...ovako ustajem rano ujutru da skinem torrent za epizodu... Quote
Sinstrel Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ne razumem gde gori pa moras da ustajes ranije da bi medju prvima skinuo epizodu ali 'ajde. Poslednja je skroz ok, bolja nego prosla, popravljaju se. Pridruzujem se smrtnim zeljama... Mahone mora umreti. Posle ove poslednje epizode sva moja mrznja je usmerena ka njemu... poor crazy eyes... Dobro je ovo ispalo sa Kelermanom. Bolje nego kako sam ocekivao. Quote
Tatyannahhh Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ne razumem gde gori pa moras da ustajes ranije da bi medju prvima skinuo epizodu ali 'ajde. vidi ga stavljam kuci na download cim se pojavi na hub-u a na poslu se skine za 10 minuta pa gde stignem pre da odgledam Quote
Nightwing Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 (edited) bas lep spoiler kroz 2 epizode = Kellerman targets the president. BELLICK DIES. BELLICK DIES. BELLICK DIES Edited February 11, 2007 by estranged Quote
Sinstrel Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 (edited) Kad si vec spomenuo Bellicka... jel gledao neko Ken Park i Bellicka u tom filmu? Covek je osudjen da glumi poremecene tipove... Edited February 11, 2007 by Sinstrel Quote
KRANG Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 sa takvom facom sigurno neće glumiti glavnog protagonistu romantične komedije gde mu je parterka meg rajan. Quote
Kent Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 bellick je kul faca u 24, mada gine par minuta posle pojavljivanja. Quote
blondie Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 cek, jel nema sad u ponedjeljak? rekose 24 puna dva sata, a to je termin od PB.. Quote
Kent Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 da, ove nedelje 24x2, nema pb (jej!), pa sledece pbx2, ali takodje i 24 Quote
Doug Bradley Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 Ljudi josh tri epizode i gotova serija...barem predpostavljam jer se poslednja epizoda u drugoj sezoni zove PANAMA.... Inache upravo skidam 17-tu Quote
Sinstrel Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ja kasnim skinuo tek 5%... Ma nema shanse da ce uskoro kraj... izmislice oni nesto novo. Rat u Panami... recimo... Quote
Doug Bradley Posted February 21, 2007 Author Report Posted February 21, 2007 Rat u Panami... recimo... Ili ce ih strpati u panamski zatvor pa ce odatle da bezhe ali nazadu u USA pa opet sve izpochetka Quote
Sinstrel Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Dobra je nova epizoda... opet se vraca ona napetost koju je PB imao pre. Dosta preokreta u ovoj epizodi... jebesh ga mozda stvarno bude svega tri epizode do kraja. Quote
Tatyannahhh Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 na imdb-u je bilo ranije najava za trecu sezonu medjutim sada nema.. inace jako dobra epizoda Quote
blondie Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 ima dobra scena u sljedecoj s belikom lincoln postaje manje klempav (ili mi se vise svidja..), Sara je napravila strava potez sto je zalupila vrata Quote
Doug Bradley Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 Ah konahno dobra epizoda koja ima onaj stari shmek PB-a...Sucre i dalje patetishe Frenklin ce izgleda ispadne najveca pichka na kraju...T-Beg me je sa onom njegovom prichom o porodici i sl. podsetio na film Children Of Men ...nisam ochekivao da vidim Popa..bivsheg upravnika Fox Rivera... inache takodje sam odushevljen Sarinim potezom mada sam imao utisak da ce Paul da sjebe kineza ali ipak nije....videcemo kako ce se situacija razvijati...jedva chekam ponedeljak i novu epizodu...ako je verovati imdb-u i nazivima epizoda vrlo blizu smo kraju.... Quote
Recommended Posts