Divlji Tigar Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Odlican Poljski bend. Pocel su kao Hard Rock/Heavy Metal, zatim presli na Thrash Metal i posle ponovnog okupljanja ponovo se vratili na Heavy Metal. Da mi je samo znati sto uklonise staru temu? Quote
_Grotesque_ Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Zvuci interesantno. Probacu da nabavim. Nego, zar ime benda nije malo.. bzvz? Quote
kuruz Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Imam sve i odlichno je,al' ime benda je nikad smeshnije. Mada,shto kazhe jedan moj drugar,osamdesetih godina je rech "turbo" zvuchala tako mocno! Quote
Blasphemer Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Imam sve i odlichno je,al' ime benda je nikad smeshnije. Mada,shto kazhe jedan moj drugar,osamdesetih godina je rech "turbo" zvuchala tako mocno! Judas Priest - TURBO LOVER Quote
Bata Trokrilni Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Imam od njih 4 albuma, uključujući poslednji. Jesu bili thrash dobar deo karijere, ali bih ja njih ipak u heavy metnuo, ipak se radi o najpoznatijem poljskom heavy metal bendu. Dobri su, sviđa mi se dosta toga od njih, šteta što kod nas tako malo ljudi zna za njih. Quote
hypnos Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 ja evo sad prvi put cujem za njih pa cu da ih cunem danas Quote
Divlji Tigar Posted October 17, 2008 Author Report Posted October 17, 2008 Imam od njih 4 albuma, uključujući poslednji. Jesu bili thrash dobar deo karijere, ali bih ja njih ipak u heavy metnuo, ipak se radi o najpoznatijem poljskom heavy metal bendu. Dobri su, sviđa mi se dosta toga od njih, šteta što kod nas tako malo ljudi zna za njih. Njihova stara tema je imala 5 strana, ali je nestala u velikom brisanju. Quote
Pig_Unity Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Uuu, Ostani wojownik(ne znam jesam pravilno napisao) jako dobar album... Slusao sam i album avatar...tu mi nekako vuku na heavy Quote
RNA Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 "Ostatni wojownik" је одличан албум, његов претходник "Kawaleria szatana" је такође врло солидан. Quote
Bata Trokrilni Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Slusao sam i album avatar...tu mi nekako vuku na heavy Daleko je to od heavy-ja, neko teško eksperimentisanje sa zvukom je u pitanju. Taj album je najslabiji od onih koje imam. Zato je onaj posle njega, iz 2004. sasvim solidan heavy. Quote
vudun Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 "Ostatni wojownik" је одличан албум, његов претходник "Kawaleria szatana" је такође врло солидан. Da, wojownik mi se veoma dopada! Što se tiče ovog drugog, nisam ga slušao .... ali bih rekao iz naslova da ima neke veze sa sotonom. Ma začetnici turbo folka su, keve mi. Quote
Ајлин Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 (edited) izvol'te ko nema. sjajno sjajno izvrsno [RS]Turbo - Ostatni Wojownik Turbo - Ostatni Wojownik Gatunek: Heavy metal Format: mp3 Rozmiar: 61Mb Tracklist 1. Ostatni Wojownik 2. Miecz Beruda 3.Koń Trojański 4. Seans z Wampirem 5. Syn Burzy 6. Bogini Chaosu 7. Anioł Zła Kod: http://rapidshare.com/files/93218028/_1987...ni_Wojownik.rar Brak hasła [RS] TURBO - Kawaleria szatana 1. Żołnierz fortuny 2. Dłoń potwora 3. Sztuczne oddychanie 4. Kometa Halleya 5. Kawaleria szatana cz. I 6. Wybacz wszystkim wrogom 7. Kawaleria szatana cz. II 8. Ostatni grzeszników płacz 9. Bramy galaktyk Kod: http://rapidshare.com/files/43695610/TURBO...tana__1986_.rar Da, wojownik mi se veoma dopada! Što se tiče ovog drugog, nisam ga slušao .... ali bih rekao iz naslova da ima neke veze sa sotonom. djavolja konjica skroz folk Edited October 18, 2008 by eileen Quote
RNA Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 "Ostatni wojownik" (чита се "Остатњи војовњик") је нешто касније прерашен и издат за Noise као "Last Soldier", што је у суштини исто то. ДВД који су издали пре пар година је доста добар. Има пуно снимака из 80-их са гомиле фестивала у Пољској. Quote
Bata Trokrilni Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Satanska konjica je heavy/speed, a Poslednji vojnik thrash/speed album. Quote
RNA Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Превише се замараш дефиницијама, а и нису толико различити. Quote
Divlji Tigar Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mH3S2qC1bZw Quote
Ајлин Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Gde si njih iskopao ... odličan spot. Quote
Speed_Dead Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 (edited) meni zvucase ko poljska il sl verzija kraljevskog apartmana i obrnuto Edited October 7, 2009 by Speed_Dead Quote
Ајлин Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Haha, evo sad nađoh jedan "svežiji" snimak.. Satanina Konjica prvi deo Kakav halfordovski podvrisak na 1.36 svaka čast... Quote
Divlji Tigar Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Gde si njih iskopao ... odličan spot. Imam ja njihov DVD sa spotovima i live snimcima. Quote
Bata Trokrilni Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Po mojim informacijama, izdali su novi album, ali ne mogu da ga nađem na netu. Quote
Divlji Tigar Posted October 13, 2009 Author Report Posted October 13, 2009 Zato što još nije izdat, datum izdavanja albuma je 16. Novembar. Možda se pojavi koji dan ranije na netu. Quote
Recommended Posts