RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ima Arijinu majicu... Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Quote
Angelystor Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Super mi je kad tako sve pises na engleskom, a sve su im pesme na ruskom! Sinoc na Evergrey-u videh jednog lika sa Arijinom majicom... istog trenutka sam ga zamrzeo! Pa sta cu kad mi takav tag(uglavnom), a i na arhivama su uglavnom albumi ispisani na engleskom i...lakse se pamte pesme ovako Eh koliko bih ja majci voleo imati..al chak ni Bugari nemaju Quote
RNA Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Eh, mnogo ti hoces od Bugara. Ja bih uzeo Ahat majicu da sam nasao u Bugarskoj. Pa, sta ako su na archives-u na engleskom, pisi lepo u originalu! Ja inace nijednu pesmu ne znam na engleskom, pa mi je se ovo nekako cudno. Znam prevode samo nekoliko. Quote
Angelystor Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 E vidjao sam Axat majce kad sam ishao na Sabbathe..a sam Axat sam propustio jbg.. Ma za winamp je latinica i kraj price Quote
RNA Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Nije Axat, nego Ahat. Ono je cirilica i na bugarskom. Mamu mu, bilo bi super imati majicu sa onim konjanikom sa reizdanja prvog albuma. mnogo dobro izgleda, jos onako sa sve logom... Quote
Angelystor Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Eto vi's kako brkam pisma, a zamisli kak bi mi bila zbrka u glavi da mi je cirilica i u winampu Quote
RNA Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Nisam siguran da bi ti je winamp uopste i izbacio. Quote
Angelystor Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Hence the english titles...i tako cu pisati i dalje..a sutra cu konacno da chujem i taj "Calm" sas UDOa Quote
Wicked Heart Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Gde mogu da nabavim njihove albume? Cula sam nekoliko pesama i mnogo su dobre. Quote
RNA Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Najdes partnera za trampu iz Rusije, tako sam ja uradio. Quote
Wicked Heart Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Mislila sam da moze na jednostavniji nacin. Hvala u svakom slucaju. Quote
RNA Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Pa, ako hoces bas diskove, onda je to najlaksi nacin. Ako ne, zamoli nekog da ti nadje neki link, pa skidaj s neta. Ili nadji nekog ko je vec skinuo s neta, pa mazni od njega. Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Razmene uvek dobrodosle Sto se tice ovog "Calm" EPa(Shteel u originalu), naslovnica sa UDOm je polubalada..i nista specijalno iskreno, ima i par obrada(Manowar, White Lion)...no najbolja pesma EPa je "Machine Of Death", nova pesma(if I'm not mistakin'), i jedna od najjacih Aria pesama! Uz "Will And Reason" mozda i najjaca! "Christening By Fire" je odlichan album, prvi bez Kipelova i ekipe, ali meni najbolji Aria album jos od "Blood For Blood". Berkut je sasvim dobar vokal, nema onaj warmth kakav imam Kipelov, ali su im glasovi dovoljno slicni da bi ga fino zamenio i IMHO jedva i da se primecuje da nema Kipelova. Title track numera je zarazna kao grip, Patriot je fina priest-like numera, "Flag of truce" dobra rokacina, "Your new World" takodje spada u bolje pesme, al anyway, evo konacno jednog albuma, a da skoro uopste nisam pomishljao na Maidene dok sam ih slusao, heh. I tako..nisam slushao proslogodishnji, niti live albume..doduse jesam jedan bootleg iz 2003e..svirka skoro 2 sata, publika neverovatna, setlista odddlichna! Jedino sto sa prva dva albuma samo jedna pesma - 'Volja i razum'..ova pesma je dusu dala da se svira uzivo. Najbolja Aria pesma Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Треба да видиш спот који су урадили за песму 'Колизеј'. Један од најбољих метал спотова које сам икада видео, пре свега због одличне приче. Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Najbolje mi je poredjenje gladijatora i muzicara, kad se spremaju pa uzimaju gitare (maceve) i cinele (stitove). Ovo sa cinelama mi je najjaci trenutak u celom spotu... Da ne pricam za fanove koji su cinili publiku u areni. Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Aria spotovi i lajvovi..to se sledece juri..i naravno neka majca Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ovo poslednje jedino ako imas nekog u Rusiji ili budes isao tamo. Quote
Wicked Heart Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Jej!!! Upravo sam odgledala spot i odusevljena sam. WOW!!! Quote
RNA Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Rekoh ja... Mene je dugo zajebavao stari komp, ali kad sam ga lepo odgledao patosirao sam se! Quote
Angelystor Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ovo poslednje jedino ako imas nekog u Rusiji ili budes isao tamo. Bugarska je chudo. Quote
RNA Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ja vala u Bugarskoj nisam video. Ti jesi? Quote
Angelystor Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa razmishljah o tome, i ne mogu zasigurno na to da odgovorim. Ja sam tamo kupovao majce zadnje 4 godine(osim prosle doduse) i nalazio sam na svakakve stvari, ali za Ariu sam tek skoro chuo, te i da sam video majcu tada verovatno sam samo presao pogledom preko nje. Quote
RNA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Video sam i ja svakakve majice u Nesebru, ali na Ariju ne naidjoh, jer bih je uzeo odmah. Isto vazi i za Ahat. Quote
Angelystor Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Prichao mi cale da se otvorila sada neka kineska radnja tamo(doduse ne skapirah dal Nesebar il Burgas) gde imaju bukvalno stotine majci...zivo me zanima da vidim kak to izgleda..+ima i drugih stvarcica tipa sholje, zastave&te zebancije.. Quote
Recommended Posts