RNA Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ја баш уопште нисам стекао утисак да је то у Мејден фазону, пре у мрачном Дикинсоновом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Takav je i Maiden fazon na novijim albumima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Нешто нисам приметио, али ајде. Мада, истини за вољу, Брус и Адријан јесу донели оно Брусово наслеђе, а и много је већи удео осталих чланова при прављењу песама у поређењу са Харисом него икада раније. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Odlican je album Armageddon iz 2006. Nije da sam cuo sve od njih, al' najbolje 'pozicije su mi : Vampir, Zakat, Svoboda (doduse obrada), Shtil, Antihrist, Potjeranij Raj...Kipelov je car - nije mu dzabe Victor Smolski gostovao na Reki Vremen (spot za Vavilon do jaja), Mavrin solo razbija (da li ste primetili da je Mavrikova stvar Padshij u sustini ista kao Kipelova Prorok) ? Rusi kao da su izmislili heavy metal. Toliko dobrih bendova (a tako malo sire afirmisanih) : Legion (jeeee, vokal ima takav potencijal!), Arterija (opet Bulgakov iz Legiona ), Arda, Devyatiy Val, Catharsis, Canonis, Epitafia, Dragonsi, Kruger, Rakoth, Retriem, Tenochtitlan, Epidemija, Reanimacija, Alkonost, Natisk, Miriada, Chernij Obelisk, mali milion paganskih grupa i oni vandali od Boney Nem-a . Naravno da sam dosta izostavio... Kao i Spanci, Rusi uglavnom prave muziku koja je nekako nesavrsena, neispolirana, ima propusta i do muzicara i do produkcije, ali ta muzika je prepuna duha i energije, puna neke svezine i ja ne mogu da u njoj ne uzivam. Idealno za one koje je poceo da gusi engleski jezik. Mogu ja jos. ali treba ponekad i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Meni su omiljene Angelskaya Pil, Zombi, Bez Tebya, Vse Čto Bilo, Dyavolsky Znoi, Oskolok Lda, Gryaz, Kto Ti, Otselnik, Kolizei, Krescenie Ognyom, Čužoi, Straž Imperii... Mislim, stvarno sjajan bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Malopre pustih par trackova da se podsetim malko....VOLJA...I RAZUM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Fale mi albumi Geroi Asfalta i Himera (sa koje imam Oskolok Lda, ali kao spot). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 Ti albumi i meni fale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ja imam sve osim novog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Čuo sam slo album Kipelova Reki Vremen. Nije to isto bez Holstinina, ali je zanimljiv album. E, tu ja vidim uticaj Dickinson-ovih solo radova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Nabavio sam i albume koji su mi nedostajali. Sa Geroi asfalta, Balada o drevnom ruskome voine je sjajna epska stvar, uporediva sa Iron Maiden - Rime of Ancient Mariner. Sa Himera bih izdvojio Štilj, Oskolok lda i Nebo tebya naydet. Sve u svemu, ovaj bend nema loš album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 А што са "Химере" све споре песме? Мени је најбоља 'Летећа стрела'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Dobra je i ona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Onaj spot za pesmu (cini mi se da se zove) "Tam Visoko" je bas dobro izradjen. Ali, "Ja Zdes" od Kipelova je keva nad kevama. I spot i pesma ! Ako skorijih danabavim neki koncert od AriReversed-e, mozda se i pohvalim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 http://rapidshare.com/files/39555338/Arija_2007_.part1.rar http://rapidshare.com/files/39562601/Arija_2007_.part2.rar http://rapidshare.com/files/39564942/Arija_2007_.part3.rar To je novi live album - Пляска ада, pa ako je neko raspolozen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 To je live album i jesam raspoložen da ga skinem, jedino ne znam koliko ću to uspeti sa sporim internetom. Video sam setlistu - uglavnom pesme sa poslednja dva albuma plus neke iz Kipelovljevog perioda. Baš me zanima kako je Berkut izvukao Baladu o drevnerusskome voine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Zanimljiv živi album, ali mislim da je preterano dorađivan u studiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Ehej, jel zna neko gde se mogu skinuti Kipelovi solo radovi, tacnije, Vavilon (single), Реки Времен (ali remaster iz 2007) i Moscow 2005? Odlicna svirka, pa da kompletiram to, ali malo je potesko pronaci linkove medj ruskim internet portalima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Imam Reke, ali nisam znao da remasterovan, evo nadjoh linka. Enjoy http://rapidshare.com/files/63524908/_____...tered_2007_.rar a imam i neki bootleg video od jedva pola sata, al bem li ga, ne mog sad naci linke za to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Imam Reke, ali nisam znao da remasterovan, evo nadjoh linka. Enjoy http://rapidshare.com/files/63524908/_____...tered_2007_.rar a imam i neki bootleg video od jedva pola sata, al bem li ga, ne mog sad naci linke za to.. Thanks, no poskidah sve u medjuvremenu, osim ovof Moscow livea zvanicnog, pa ako zna neko ima li negde, bio bih mu zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 To i ja tražim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ako vam sta znaci : http://esv.ifolder.ru/2780733 http://esv.ifolder.ru/2780734 To je Moskva 2005 live. Nije bas rapidshare, ali je podnosljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Pre neki dan odgledam koncert s orkestrom, odlicna zamisao, ali ima jedan komican detalj zbog koga sam se presamitio od smeha Naime, dirigent je bio jedan mnogo simpatican debeljko, koji je dirigovao, naravno, orkestru, ali i publici. Dok je bio zanet u ovo potonje, sleti sa bine, samo ga nestade i to se odigralo na samom pocetku koncerta...Sta se zatim desavalo, kamere ne kazu, verovatno je u toku bila spasilacka misija (orkestar je nastavio svirku bez rukovodioca) , ali se kralj posle nekoliko minuta trijumfalno vratio na scenu i jos vise razmahao. Zagonetka mi je kako ostade nepovredjen... 1- iz vladanja onom ko je isekao skoro sve pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Onaj spot za pesmu (cini mi se da se zove) "Tam Visoko" je bas dobro izradjen. Ali, "Ja Zdes" od Kipelova je keva nad kevama. I spot i pesma ! Спот за песму 'Колизей' је један од најбољих метал спотова икад урађених, има сјајну причу и скроз је профи. Ако њега негде нађете, обавезно га погледајте. Ја га имам на оригиналном диску као видео бонус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Спот за песму 'Колизей' је један од најбољих метал спотова икад урађених, има сјајну причу и скроз је профи. Ако њега негде нађете, обавезно га погледајте. Ја га имам на оригиналном диску као видео бонус. Super. Ja ga imam u 3gp formatu za mobilni Evo, ako neko ne zna o cemu je rec, da se baci pogled: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts