Bata Trokrilni Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Naravno, o tome sam i govorio. Aria u Rusiji ima popularnost kakvu kod nas ima Riblja čorba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Zasluženo. Ne mogu da verujem da ovo nisam ranije čuo. Oduševili su me Savršen razlog da počnem da učim ruski. Možda malo podsećaju na IM i Bruce-a, ali kako ih ne slušam ovo mi dođe k'o 1 na 11. Hvala za linkove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Poslušaj prva dva albuma. Tu najmanje liče na Maidene, a i na novijim albumima su prilično raznovrsni. Mada, stoji da je najviše pesama u Maiden fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Koji live album da skinem, pošto ih inače ne slušam, al' ovo bi vredelo čuti i "uživo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Meni je najjači ovaj poslednji live, iz prošle godine, sa Kipelovim kao gostom. Ostavio sam na prethodnoj stranici ove teme linkove za skidanje DVD ripa, mislim da svi funkcionišu. Inače, od prethodnih, svakako Sdelano v Rossii iz 1996. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Najjaći ruski bend je Gorky Park,a ne ovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Gorky Park je hard rock bend. Po kvalitetu nisu ni blizu Arije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Pojam "najveci" ne mora nuzno da podrazumeva i pojam "najbolji". Po mom izboru: Mada, naravno, ne poricem da su Arija i Gorky Park ipak najveci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 (edited) Meni se dopada i Kruiz ali Aria je ipak Aria Meni je najjači ovaj poslednji live, iz prošle godine, sa Kipelovim kao gostom Gledao sam ovaj koncert preksinoć i stvarno me je oduševio. Mogu samo da zamislim kako je onim srećnicima koji su bili tamo Edited June 24, 2009 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 meni je kolovrat najveci ruski bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Poslusajte malo Legion od starijih bendova, a moze i Kruger, al opet je AriR institucija... Evo malo rockanja: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Probil čas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Генератор зла ми најмање прија, мада ме ни Химера неодушевљава, ал' свеукупно разбијају Сад ћу да скинем онај ДВД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Meni je Himera uslovno rečeno najslabiji album. Ali, Generator zla kida. Valja overiti i kompilaciju Dve hiljade i jedna noć, tu su dve fantastične balade - Poterany ray i Kto ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Nisam preslušao sve alume ali Himera mi je sigurno medju slabijim, jedino je naslovna pesma dobra i možda ima još dve, najviše tri solidne, ostalih se i ne sećam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Sa Himere, dve fenomenalne balade Shtil i Oskolok lda, nikako ne treba propustiti. Tu je još par jakih pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Zna li se nešto o novom albumu? Edited July 1, 2009 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ne. Još uvek nema informacije kada će ga snimiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Po Dubininovim rečima, novi album će izaći u toku sledeće godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 lepo, lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) Juče izašao novi singl, Поле Битвы. Evo linka: http://rapidshare.com/files/307264290/Ariya_single_.rar 1. Поле Битвы 5:50 2. На Крыльях Ветра 4:44 3. Попурри 10:11 Meni nova pesma baš i nije legla. Dibidus je akustična i rekao bih da ih je inspirisala pesma Journeyman od Maidena. Uz to, Dubinin peva. Druga stvar je instrumental, obrada Borodinove kompozicije, treća koncertni snimak iz 2005. U pitanju je jako zanimljiv medley, koji sadrži delove pesama Nebo tebya naydet, Angelskaya pil, Krov za krov, Obman i Ballada o drevnerusskome voyne. Edited November 15, 2009 by Mr. Inferno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Jedva sam na netu iskopao jedan raritet. U pitanju je neoficijelni živi album sa Himera turneje, V Poiskah Novoy Zhertvy. Neko skoro uploadovao: http://mp3-rus.ru/engine/print.php?newsid=4729 Vredi skinuti i poslušati, set lista je prilično zanimljiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Dopada mi se ova nova pesma, malo je čudno da izbace baladu kao prvi singl, al' nema veze Evo link za youtube ako nekog mrzi da skida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Samo da se što pre pojavi i novi album, pa da vidimo ima li novih ideja. Gledam najave za koncerte po Rusiji i nerviram se što nisam Rus. Evo, sad pred Novu godinu imaju tradicionalni novogodišnji koncert u Moskvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 (edited) Da mi je jednom da vidim ništa mi više ne bi trebalo Edited December 22, 2009 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts