Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zasluženo. Ne mogu da verujem da ovo nisam ranije čuo. Oduševili su me :rockdevil: Savršen razlog da počnem da učim ruski. Možda malo podsećaju na IM i Bruce-a, ali kako ih ne slušam ovo mi dođe k'o 1 na 11.

Hvala za linkove :pivopije:

Posted

Meni je najjači ovaj poslednji live, iz prošle godine, sa Kipelovim kao gostom. Ostavio sam na prethodnoj stranici ove teme linkove za skidanje DVD ripa, mislim da svi funkcionišu. Inače, od prethodnih, svakako Sdelano v Rossii iz 1996.

Posted

Pojam "najveci" ne mora nuzno da podrazumeva i pojam "najbolji". ;)

Po mom izboru:

Mada, naravno, ne poricem da su Arija i Gorky Park ipak najveci. :da:

Posted (edited)

Meni se dopada i Kruiz ali Aria je ipak Aria

Meni je najjači ovaj poslednji live, iz prošle godine, sa Kipelovim kao gostom

Gledao sam ovaj koncert preksinoć i stvarno me je oduševio. Mogu samo da zamislim kako je onim srećnicima koji su bili tamo

Edited by M-16
Posted

Nisam preslušao sve alume ali Himera mi je sigurno medju slabijim, jedino je naslovna pesma dobra i možda ima još dve, najviše tri solidne, ostalih se i ne sećam

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Juče izašao novi singl, Поле Битвы. Evo linka:

http://rapidshare.com/files/307264290/Ariya_single_.rar

1. Поле Битвы 5:50

2. На Крыльях Ветра 4:44

3. Попурри 10:11

Meni nova pesma baš i nije legla. Dibidus je akustična i rekao bih da ih je inspirisala pesma Journeyman od Maidena. Uz to, Dubinin peva. Druga stvar je instrumental, obrada Borodinove kompozicije, treća koncertni snimak iz 2005. U pitanju je jako zanimljiv medley, koji sadrži delove pesama Nebo tebya naydet, Angelskaya pil, Krov za krov, Obman i Ballada o drevnerusskome voyne.

Edited by Mr. Inferno
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Samo da se što pre pojavi i novi album, pa da vidimo ima li novih ideja. Gledam najave za koncerte po Rusiji i nerviram se što nisam Rus. :bigblue: Evo, sad pred Novu godinu imaju tradicionalni novogodišnji koncert u Moskvi.