Divlji Tigar Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 (edited) Americki Heavy metal bend. Bili su aktivni u prvoj polovi 80tih, imaju i album iz 2002 ako se ne varam na njemu je pevao Joakim iz grupe "Hammerfall". Inace ima samo jedan EP iz 1983 "Deliver us" I mogu revi da je EP odlican ,pogotovo pesma "Deliver us from evil". Edited October 4, 2006 by Wild_Tigar Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Zar nije bila tema...?Nije valjda crkla Genijalan bend Quote
Divlji Tigar Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Zar nije bila tema...?Nije valjda crkla Genijalan bend Da li imas nesto od njih? Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Imam onaj album iz '84,...and the cannons of destruction have begun.Taj si zaboravio da pomenes gore. Quote
Crna_Dama Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Cula sam za njih,ali nisam cula nista od njih Quote
Divlji Tigar Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Cula sam za njih,ali nisam cula nista od njih Narezacu ti ono sto imam. Quote
RNA Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Imam onaj album iz '84,...and the cannons of destruction have begun.Taj si zaboravio da pomenes gore. Zapravo, taj album je i najbitniji u celoj prici, jer ko god da pominje Warlord kao uzor, uglavnom navodi album "...And The Cannons Of Destruction Have Begun". Ne znam zasto neki ljudi ne vole pesmu 'Mrs. Victoria', meni je ona super. Quote
Crna_Dama Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Narezacu ti ono sto imam. Hvala. Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Zapravo, taj album je i najbitniji u celoj prici, jer ko god da pominje Warlord kao uzor, uglavnom navodi album "...And The Cannons Of Destruction Have Begun". Pa da,njime su dostigli kvltni status. Elem,rekao sam na staroj,reci cu i na novoj temi - da me jebete svi nije mi jasno zasto ovaj bend nije bar malo poznatiji,onakav kvalitet i izasao album za Metal Blade...Samo mi malo produkcija smeta,malo premekano za moj ukus,gitare mnogo nazad,klavijature napred,ali kad se chovek udubi shvati da je materijal vrhunski! Quote
RNA Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Istina, istina, sve si lepo rekao. Mozda bi im se, da su postojali malo duze, razvojni put kreato kao u slucaju Virgin Steele, jer sve sto si opisao su karakteristike Virgin Steele zvuka, mada ne toliko na samom startu karijere. Quote
RNA Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Je li gledao neko slucajno onaj njihov video snimak iz 1984? Pevac je kao Dejvid Li Rot, u nekom trikou sa golim grudima i u cizmama sa visokim stiklama. Quote
Divlji Tigar Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 (edited) Taj pevac je nastupao pod imenom Damien King I. Edited October 5, 2006 by Wild_Tigar Quote
Invictus Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Kvlt kvltova!!! Jos jedna tema koja je netragom nestala... A ti RNA, taj ce ti video biti oharacen. Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nema problema, samo sto ga ni ja nemam. Imaju ortaci od kojih cu ga lako uzeti, ali nisam hteo da gomilam nepragledan materijal, pa sam ga samo odgledao kod njih. Quote
Old School Metal Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Je li gledao neko slucajno onaj njihov video snimak iz 1984? Pevac je kao Dejvid Li Rot, u nekom trikou sa golim grudima i u cizmama sa visokim stiklama. Ima na jesu DLR i malo poza na Robert Planta. Quote
Divlji Tigar Posted October 28, 2006 Author Report Posted October 28, 2006 Steta sto ovaj bend sto se tice evrope svirao samo u Grckoj i na Wackenu. Quote
RNA Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Nigde drugo nije bilo interesovanja. Grci su toliki fanatici da to nije normalno. Jedina dva koncerta koja su Brocas Helm ikada odrzali van Amerike su bila u Grckoj pre par godina, u Atini i Solunu. Platili im Grci lepo karte i rasprodali dva koncerta. Ista stvar za Omen pre par godina, eto i zaWarlord. Bio je i neki heavy metal festival gde su svirali samo epic bendovi, gde su glavni bendovi bili Elixir, Sacred Steel, Ostrogoth i Wotan. Ulaz za oba dana je bio po 25 evra i koncerti su bili rasprodat! Quote
Invictus Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 O tome ja govorim cijelo vrijeme. Quote
Grobodan Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 A ja idem na more u Crnu Goru... Quote
Invictus Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Grci su preludi, mada sam ja vise mislio na izbor bendova. Quote
Divlji Tigar Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 Nabavio sam divx "BOOK I" to je snimak iz 1984. godine. Fenomenalno. Quote
RNA Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Мени није феноменално, али је сасвим ОК. Чуди ме да ђенерал ниеј реактивирао ову тему након интензивног преслушавања последњег албума. А, ђенерале? Quote
Divlji Tigar Posted September 23, 2007 Author Report Posted September 23, 2007 (edited) Meni je "Rising Out Of The Ashes" mnogo slabiji album od "And The Cannons Of Destruction Have Begun". Nije ovaj i "Hammerfalla" za bend kao "Warlord". Edited September 23, 2007 by Divlji Tigar Quote
Invictus Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Rising out... krajnje granice. I prije mi se svidjao, ali kako sam ga cuo s ploce skroz sam odlijepio. Definitivno nije album "na prvu". Thanx za nabavku RNA. Za onaj U.D.O. dvd ima posebno da ti se oduzim. Quote
Recommended Posts