Goxy Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 inace,na albumu gostuje pete iz angelcorpse - tresnjica na tortu,I'd say neko im je pevao i na poslednjoj pesmi,ali neda se procitati font majku mu Quote
Grobodan Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 (edited) Bubnjar NULA... :) evo lorde sa agonia sajta Guest appearance of Peter Helmkamp (Angelcorpse, Revenge, Feldgrau) and Mgla (Kriegsmachine) si slusao bend? Edited April 16, 2007 by grave Quote
Goxy Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 :) evo lorde sa agonia sajta Guest appearance of Peter Helmkamp (Angelcorpse, Revenge, Feldgrau) and Mgla (Kriegsmachine) si slusao bend? [/quot mislim da imam nesto ,ali ne secam se da li sam slusao...da ne budem lenj Quote
Angelystor Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Pre novog albuma, samo slushah split sa Wearheadom koji mi se ucelosti svidja. Redesekracija mnogo vishe vuche na thrash no taj split, podobro thrashened black krljanje. Death's evangelist Quote
Blathaddar Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 ja od IW imam samo split sa infernom-satanic martial terrorism,koji mi se ama nimalo ne svidja... Quote
Јарослав Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 (edited) Za njih je dovoljno samo reći xexeexexexexexexexe!!!!!!! JEBENO, JEBENO!!!!!! Terrorfront je možda i najbolji album u 21. veku (naravno posle Black Netal ist Krieg, Rasluka pt. I i II. Prosatanica Shooting Angels i Geliebte des Regens od NARGAROTHA )!!!! Stormblast (bubnjar) je nenormalan lik!!!! Ne znam čime ga mama hrani!!!!!! Nisam još nabavio novi album, ali čujem da je još brži od Terrorfronta!!!! Kako god da je to moguće... Edited June 2, 2007 by Rasplata Quote
Lord Aggronor Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 terrorfront je ubica..........jesus fucking christ,bastard son of the jewish whore.......xexexex......kako su napaljeni..... poslednji jos nisam slusao........mada mislim da oni ne mogu da omanu....... Quote
Brynhildr Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Jedan od mojih omiljenih bendova..."Terrorfront" je fenomenalan album... "Dead head's empire", "Dechristianized by parabellum", "Crushing impure idolatry", itd. Novi album je isto super, sa par odlicnih pesama (Spill the dirty blood of jesus christ, redesekration...), nesto losiji od Terrorfronta, ali i dalje je to njihov prepoznatljiv zvuk sa jos prepoznatljivijim tekstovima... Quote
GNEV Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 meni je terrorfront bolji,redesekration mi je nekako prenabudzen... svaka pohvala za stormblast-a,lik je kralj brzine! mozda cepa speed Quote
Josif Visarionovič Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 bubanj je ok ostalo je oranje betona Quote
Goxy Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 (edited) infernal war je posle redesekration elita danasnje bm scene redesekration pa tek onda sva ostala deca Edited January 2, 2008 by Goxy Quote
Narsil Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Odlichan je novi album...bolji je od tf-a mnogo, ali me tekstovi najvishe zabavaljaju. xD Quote
Goxy Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 tekstovi su malo bolji na ovom albumu npr. Abuse you christian fuckers I'll piss upon your graves You'r idol's dead and rotting His temples shall end in flames Quote
Narsil Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 i obaveznio dodaj GENOCID.xDXDXDXD Quote
Desecrator Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 A new mCD will be released through Agonia records this spring, it`s entitled "CONFLAGRATOR" Btw poslušajte si Hrvatski ''NEKRIST'', dosta utjecaja infernal wara imaju http://www.myspace.com/nekristhorde Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) nisam znao da su snimili nešto novo..... eve vam ga link: http://www.mediafire.com/?jmqzg4mnrri edit: zaboravih da napomenem, ovo je Conflagrator EP objavljen pre dve tri nedelje Edited March 6, 2009 by WIZARD OF GORE Quote
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Uuu, lepo, lepo... Pih, nema još uvek tekstova na arhivama... Obožavam da ih čitam, uvek me pošteno nasmeju. Quote
Uruk Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Pih, nema još uvek tekstova na arhivama... Obožavam da ih čitam, uvek me pošteno nasmeju. ja i dalje ne verujem da su oni ozbiljni :) Quote
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 TAKE A BLADE AND CUT YOUR VEINS, TAKE SOME PILLS AND SLEEP FOREVER PUT YOUR HEAD INTO THE NOOSE, THERE'RE MANY WAYS SO YOU CAN CHOOSE TAKE A BLADE AND CUT YOUR VEINS, FEEL LIFE FLOWING OUT OF YOU TAKE SOME PILLS AND SLEEP FOREVER, PASS AWAY AND FIND DEATH BETTER PUT YOUR HEAD INTO THE NOOSE, GREET YOUR GREAT ETERNAL SLEEP THERE'RE MANY WAYS SO YOU CAN CHOOSE, HAVE NO FEARS - IT IS NO USE ili JESUS FUCKING CHRIST, BASTARD SON OF THE JEWISH WHORE LORD OF THE WEAK, BLIND AND SICK, I INVERT YOUR CROSS Ili nazivi pesama tipa "Jewhammer" Da, to je taj kvlt. Quote
Uruk Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 jew hater kvlt :) ali stvarno, kad sam prvi put cuo ovaj bend(mislim da je to bilo kad si izdali onaj split sa warhead-om) pitao sam se da li neko zaista ovoliko moze da mrzi jevreje :) ono bas ultimate jewhate. :) Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) tekstovi su genijalni crush the tribe of jesus christ i Salvation (posebno deo: take some pill and sleep forever) su mi omiljeni tekstovi Edited March 6, 2009 by WIZARD OF GORE Quote
oʞɾoƃ Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Ultimate jewhate? Odmah ću skinuti diskografiju. Ne mrzim Jevreje, ali mi je jako zabavno kad ih drugi mrze. Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 obožavam da radim drugu smenu svi odoše kući a ja odvrnuo novi Infernal War fak jea! Quote
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) Ja sam skontala da mi odlično leže kad sam besna zbog nečega. xD Nijedan bend nema toliko mržnje u tekstovima. Mislim, da se razumemo, volim ja IW, samo smatram da su tekstovi... No comment. I, da... Nisam se baš oduševila na prvo slušanje, ne može da prismrdi npr. Terrorfront-u... Ali poslednje 2 pesme su Edited March 6, 2009 by Brynhildr Quote
Recommended Posts