Vampyr Poet Posted September 20, 2001 Report Posted September 20, 2001 MLOOOGO DOBAR BAND koje je vashe misljenje Quote
atomant Posted September 27, 2001 Report Posted September 27, 2001 Svakako (da se ogradim) po meni nije "MLOOOGO DOBAR BAND" ali je dobar (malim slovima)....nikako ga ne treba stavljati u Gothic (s obzirom da doom ne postoji,oprosteno ti je Quote
Dachaz Posted September 27, 2001 Report Posted September 27, 2001 imam samo Wildhoney i zadovoljan sam Quote
Lilith Posted October 23, 2001 Report Posted October 23, 2001 odlicni su , ali morate priznati da su Deeper Kind of Slumber i Skeleton Skeletron tipican gothic ... Quote
goThic Posted November 2, 2001 Report Posted November 2, 2001 Like it... Ali moze i bolje... Kad se mom qmu svidja, onda se i meni svidja...! j/k ];-) Quote
Dasdariel Posted November 2, 2001 Report Posted November 2, 2001 Neobicni su ...tipican goth nema sta svidjaju mi se sve u svemu(zacin C) Quote
nazgaroth Posted November 8, 2001 Report Posted November 8, 2001 Tiamat je super mega giga do jaja bend od svih tih sranja(salim se odlicni su) steta sto nema covek gdi da ih cuje osim na onom upuvanom gothiku u KSTu i to kao jednu stvar Quote
Demonic_Alliance Posted November 14, 2001 Report Posted November 14, 2001 Solidno, mada meni licno pomalo smor... Imam 3 albuma. Quote
sanguinia Posted November 15, 2001 Report Posted November 15, 2001 quote: Prvi poslao Demonic Alliance: Solidno, mada meni licno pomalo smor... Imam 3 albuma. Koja tri? Meni, "Skeleton Skeletron" jeste pomalo smoran... kao da su ofucali jedan isti fazon u svim pesmama na albumu... najbolji mi je "Deeper Kind of Slumber", ali najbolja pesma je na "Wildhoney"ju - "Do You Dream of Me?"... {pretpostavljam da si na ta tri albuma mislio? ) soror sanguinia Quote
sanguinia Posted March 23, 2002 Report Posted March 23, 2002 Izasao im je novi album 18. februara, zove se 'Judas Christ' - jel' se to pojavilo kod nas? Cula sam deo jedne pesme i nije mi se preterano dopalo, opet je u fazonu sa Skeleton Skeletron. Inace se jedna od stvari zove 'Return of the Son of Nothing', sto je prvobitno trebalo da bude naziv za 'Echoes' od Pink Floyda... ako je u pitanju obrada, eto jedinog razloga da me album zainteresuje... Quote
WS Posted April 1, 2002 Report Posted April 1, 2002 Izasao im je novi album 18. februara, zove se 'Judas Christ' - jel' se to pojavilo kod nas? Cula sam deo jedne pesme i nije mi se preterano dopalo, opet je u fazonu sa Skeleton Skeletron. Inace se jedna od stvari zove 'Return of the Son of Nothing', sto je prvobitno trebalo da bude naziv za 'Echoes' od Pink Floyda... ako je u pitanju obrada, eto jedinog razloga da me album zainteresuje... Ovo zvuci interesantno. Ali, ne ocekujes valjda da obrade celu pesmu?Tesko... Quote
sanguinia Posted April 1, 2002 Report Posted April 1, 2002 Ovo zvuci interesantno. Ali, ne ocekujes valjda da obrade celu pesmu?Tesko... Pa mogu malo da je zbrzaju ako se potrude 8) Mada... sad se iskreno nadam da to nije ta pesma - kakvo bi to skrnavljenje bilo sudeci po ovih par pesama sa novog albuma koje sam cula - bedna kopija Skeleton Skeletrona Quote
nazgaroth Posted April 15, 2002 Report Posted April 15, 2002 trenutno imam: the astral sleep clouds deeper kind of slumber skeleton skeletron judas christ Quote
Baphomet Posted April 29, 2002 Report Posted April 29, 2002 trenutno imam:the astral sleep clouds deeper kind of slumber skeleton skeletron judas christ kod mene vec odavno kupe prasinu : -skeleton skeletron -a depper kind of slumber -gaia od ova tri najbolji je gaia...steta sto nije full-lengthare... poslednji album Judas Christ sam slusao. ali mi se ne svidja... :ne: :ne: Quote
sanguinia Posted April 30, 2002 Report Posted April 30, 2002 od ova tri najbolji je gaia...steta sto nije full-lengthare... Pa to je singl sa 'Wildhoney', zar ne? I kakva je ona obrada Pink Floyda? {posto su sve ostalo remiksi i editi} poslednji album Judas Christ sam slusao. ali mi se ne svidja... I jel' onaj 'Return of the Son of Nothing' takodje obrada Flojda?!? Quote
Baphomet Posted April 30, 2002 Report Posted April 30, 2002 1. When You`re In - je obrada od P. Floyda (instrumental) i jedina stvar sa Gaia albuma koju sam redovno preskakao...ne samo da mi se ne svidja cak sam alergican na nju...ostale su stvari fenomenalne, ovi remixi...prva liga... 2. Za Son of the ...ne mogu ti nista reci, jer nisam ljubitelj P. Floyda niti sam upoznat iole sa njihovim ostvarenjima...a posto mi se nije svideo kad sam ga preslusavao, nisam kupio taj CD (nemam omot) tako da ne mogu da ti kazem nista, ali ne bih rekao posto je Judas Christ zvanicna produkcija TIAMATa (za razliku od Gaia, koja je skup remixa i sl.) Quote
fiction Posted May 24, 2003 Report Posted May 24, 2003 Imam zadnja dva albuma(Judas C. i S.S.).Onako solidni su mada sam cuo da su na prva 3 albuma bili cisti death? Quote
Kveld Posted August 21, 2003 Report Posted August 21, 2003 meni je A deeper kind of slumber najdrazi a sem njega sam lepo izslushala i Wildhoney ,ostalo ne mogu komentarisati ...mnogo mi se svidja Gaia sa Wildhoneya i uopshteno mi se dopada kako su Tiamat spojili gothic i doom i shto vole da malo experimentishu sa svojom muzikom Quote
solicitor Posted August 21, 2003 Report Posted August 21, 2003 Ja sam emotivno vezan za Wildhoney, a super su mi i radovi pre njega. Posle toga se nisam previse udubljivao u njihove albume. Promena stila mi nije bas najbolje legla, ali ipak su ostali jako dobar bend. Quote
kliNac u sjeNci Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 Fenomenalni su! Imaju sjajnu atmosferu... a: Quote
Agarth Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 TIAMAT! Super, super! Imam sve albume, osim World's End koji trebam ubrzo da nabavim. Prvi album: Summerian Cry - prilicno mi je dosadan. Primitivni death metal sa nekim improvizacijama. Jedino sto mi se svidja glas koji je u isto vreme jak, a u isto vreme i psihodelican. :? a: The Astral Sleep - odlican i jak album. Jak Death metal sa dosta klavijatura, inovacija i sa tragovima dooma. Clouds - Odlican album sa jednom velikom manom... Pevac ima tako odvratan naglasak, koji stvarno para usi... Sve ostalo nosi epitete jednog fenomenalnog albuma. a a: a: :x The Sleeping Beauty Live Wildhoney - JEBENO REMEK DELO!!!! Ko ovo nije slusao, a Tiamat fan je... just do the suicide!! Album je ... FENOMENALAN! Drzim ga u vitrini kad ga ne slusam! a: a: a: a: a: a: a: Wild Live In Concert A Deeper Kind Of Slumber - Ovaj album uglavnom slusam pred spavanje. Odlican je. Slusao sam ga hiljadama puta i svaki put nadjem nesto novo na njemu. Album je totalno istripovan, jednostavno DROGIRANIJEG ALBUMA NEMA! a: a: a: a: a: a: a: Skeleton Skeletron U principu OK, mada malo razocarenje za mene. a: a: a: Judas Christ Prva stvar mi deluje previse naivno. Nije mi bas najdrazi album, ali mislim da ce mi se vremenom dopasti. a: :roll: Quote
Recommended Posts