fatdzo Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 (edited) Posto vidim da je nestala tema, napravio sam jos jednu. Znaci ovako, izbacili smo nas self released EP koji se zove TRAPED, na kome se nalaze 4 nase pesme, inace pesme su autorskog tipa. Te pesme mozete da skinite putem interneta na ovoj adresi. Komentar je veoma dobrodosao. Sto se tice svirki imamo dve zakazene u oktobru: -21 oktobra Out of Melody u Domu omladine gde za sada pored nas nastupa i BARCODE, ali bice jos detaljnijih informacija vezane za tu svirku -28 oktobra Pravimo promociju naseg EP u SKC-u, gde ce sa nama binu deliti i NO COMPLY i NOSEBLEED. Naravno bice podela nasih diskova na toj svirci. Edited October 4, 2006 by fatdzo Quote
Vuk Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 bash cu da downloadujem da vidim na shta to lichi Quote
_Grotesque_ Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Heh, bolje bi vam bilo da su pesme dobre posto imam fuckin` dial up! Pa, ono.. javljam utiske za jedno nedelju dana, kad poskidam sve te megabajte.. Quote
fatdzo Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 Raspali smo se Jednostavno neke stvari u bendu nisu funkcionisale. Jabuka lepa spolja, trula iznutra. Quote
Vuk Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 moram da ponovim da morash disk za svirku da mi srezesh poshto sam i ja na dialupu, pa sam skidao 3 MB pepeljuge jedno... 50-ak minuta ali nije loshe, shtavishe, vrlo je dobro, ali pochetno dranje ( verovatno bambijevo ) je moralo bolje da krene. Imao sam osecaj kao da se zagrcnuo Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Do jaja je EP Nisam jos pazljivo preslusao pa imam samo taj prvi/opsti utisak Quote
fatdzo Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 Naredni Out Of Melody festival će biti održan u Subotu 21. Oktobra 2006 u Domu Omladine. Nastupaju: - Barcode - Watchout - Violent Chapter - Self-Taught - Ashes Of My Enemies www.outofmelody.cjb.net Quote
zak Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 skinuo sam dve pesme, Things That Make... i These Tears... dobre su pesme, imaju nekih sjajnih momenata, samo tako nastavite i vidimo se na svirkama! Quote
fatdzo Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 a zashto je bambi smrdljiv? Brate smor i glupa prica. Njegov e-mail je bio stings_of_past@bla... i onda je neko od njegovih sa faxa poceo da ga zove Stingy, pa je preslo u Stinky Quote
fatdzo Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Informacije vezane za svirku 21.10.2006. OUT OF MELODY: Karte ce se prodavati na blagajni Doma Omladine(iznose 200din) Raspored: 22:00h-Violent Chapter 22:30h-Self-Taught 23:00h-Ashes of my Enemies 23:30h-Watchout 00:00h-Barcode Quote
Rain delay Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Naredni Out Of Melody festival će biti održan u Subotu 21. Oktobra 2006 u Domu Omladine. Nastupaju: - Barcode - Watchout - Violent Chapter - Self-Taught - Ashes Of My Enemies www.outofmelody.cjb.net VRH! Fadzo, krenuo je tvoj proboj... DOLAZIMO Bagi i ja. Ona pesma sto si mi pustio je vrlo dobra. Quote
Sinstrel Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Imate duha... zvuci ovo dobro. Izbacite Emo momente i bicete jos bolji! Slusam vas u subotu! Quote
Little Butcher Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Skroz dobro zvucite, samo bi po meni scream trebo biti malo brutalniji, ili da se malo jace cuje! Al ajd sad da ne trazim dlaku u jajetu, kapiram da je uzivo sve to jos bolje. Quote
Vuk Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 fadzo, trebalo bi javiti ljudima da se svirka u subotu premeshta iz kluba u POGON doma omladine, te bi bilo pozeljno da se skupi shto vishe ljudi da ne bi izgledalo prazno Quote
fatdzo Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 (edited) Brate sinoc sam to saznao, i da... ponecu ti disk ne brini Dakle zvanicno, Svirka ce biti u VELIKOJ SALI Doma Omladine tj u Pogonu, i POCINJE tacno u 22h VIDiMO SE Edited October 18, 2006 by fatdzo Quote
negative creep Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Fatdzo, poz! (znamo se sa myspace-a) Drago mi je da je i ovde otvorena tema o vama i nadam se da se vidimo za 10-tak dana! Quote
fatdzo Posted October 19, 2006 Author Report Posted October 19, 2006 a koji si sa myspace-a, jel ti isti nick Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Aj da ve chujemo u subotu, hvale vas ljudi Quote
negative creep Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 a koji si sa myspace-a, jel ti isti nick Ne; nirvanagirrrl Quote
fatdzo Posted October 20, 2006 Author Report Posted October 20, 2006 Ne; nirvanagirrrl Nemoj javno da izgovaras svoje myspace ime, moze ti doneti color TV Quote
Recommended Posts