STARSHOOTER_SUPREME Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Dok sam bio klinac uvek sam smatrao avanture dosadnim i tako sve do jednog dana kad nisam uzeo Syberiu1 i 2 i preshao i prosto se zaljubio u tip igranja..Aj molim vas preporucite neke dobre i dostupne mislim avanture mislim igre
Anоnymous Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Hmmm nove mi nikako ne leže. Ali od starih recimo Discworld 1 & 2, Day Of The Tentacle, Beneath A Steel Sky, Broken Sword 1 & 2, Monkey Island serijal, Gabriel Knight serijal, Sam & Max Hit The Road (ovo nisam igrao, ali planiram), errr...stade mi mozak ^^ Uglavnom sve starije od Sierra-e =)
Angelystor Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 GRIM FUCKING FANDANGO!!!! Igra nad igricama! p.s. samo bez fucking :mrgren:
Anоnymous Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 @Vanish To Perfection Agreed ^^ Mada su meni i dalje Discworld I & II naj avanture ikada =) I takođe Phantasmagoria 2 i Black Dahlia. Čisto radi Interactive Movie elementa, mada je PG2 odlična igra ^^
Tatyannahhh Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Broken Sword 1 & 2, Monkey Island serijal, Gabriel Knight serijal da dodam jos i Phantasmagoriu 1 i 2 i Runaway (dovesce vas do ivice zivaca )
Nisko_Se_Mazim Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Pre svih Discworld 1&2... Zatim Secret Of The Monkey Island serijal,Broken Sword-The Shadow Of The Templars,Grim Fandango,Shadow Of The Comet,Black Dahila..... Old school rula....
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Grim Fandango Curse of Moneky Island Broken Sword 1&2 _________________________ ko to nije igrao taj je gej ! : ) KULTOVI !!!
voodoo_ Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Ko nije igrao ovaj novi Sam and Max Season 1: Culture Shock, obavezno nek proba! Nova grafika, stari zajebantski duh! Velika samo 72 MB (pošto je prva epizoda, ostale izlaze uskoro). Igra: http://rapidshare.com/files/1741748/dl-sam1.rar.html Crashfix: http://rapidshare.com/files/2327604/Sam.And.Max.Season.1.Culture.Shock.v1.0.CRACKFIX-DELiGHT.rar
Feanor Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Monkey Island, Day of the Tentacle i Gabriel Knight. Bas sam igrao Moneky 2 pre neki dan i ulazi sveca u sobu i kaze "kakva ti je bre ovo praistorijska igrica?" . Ali nema bolje.
Bole Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Sanitarium je bila dobra stara istripovana avantura Grim,Course,i Broken sword su neprevazidjene...
DJ_raBo Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Probaj i Dreamfall-The longest journey
Tatyannahhh Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 igrala,meni nije nista posebno bem li ga
DJ_raBo Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Pa dobro, nisam ni rekao da je genijalna, meni je lepo posluzila par dana za ubijanje dosade
Geozee Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Knights Of The Old Republic I & II. Obavezno igraj I pa II. Najjaca prica.
voodoo_ Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Kotori nisu avanture nego rolplejevi, al svejedno su fenomenalni. Nego, jel ste čuli šta je sve izbačeno iz oba dela da bi stigli da se izdaju pred novu godinu? http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_of_the_Old_Republic http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Kn..._The_Sith_Lords (Pogledajte sekcije "Deleted content" tj. "Cut content") Iznervirah se u momentu.
Angelystor Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Nema poente da otvaram temu verovatno a..el igrao neko "Sam & Max - Episode 1:Culture Shock" ? Mnogo mi je prijala igrica..opusten i zabavan p&c...s tim sto je prejebeno lak i kao da je radjen za decu..predjih ga za jedva 3 sata...
darthmoog Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 jeste sada odlicna su nova dva max-a...jebote suze su mi na oci prosle kada sam video kako sve to lepo izgleda u 3d-u...znaci igra na kojoj sam odrastao.. Takodje bi preporucio Ankh...dosta podseca na monkey serijal (po humoru),Runaway 2 dosta podseca na monkey 3 (po crtezu ) i odlican still life na endzinu syberije...znaci still life je extra igra i ko nije igrao nema ideju sta je propustio
Devilweed Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Bilo koja starija... Svaka koja je izasla od Sierre ili LucasArts-a. Full throttle recimo...
Nisko_Se_Mazim Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Call Of Cthulhu-Shadow Of The Comet u cd izdanju-radi bez problema preko DosBox-a Ekstra ali ekstra igra Digitalizovani glasovi i likovi Dzeka Nikolsona,Vinsenta Prajsa i Vilijema Defoa u igri,prica bazirana na delima Lofkrafta-mislim sta vise reci
Lady in Black Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Dark Stone. Onaj, kako se zvase... Ma znas na sta mislim, I i II deo su sjajni Ne mogu da se setim. Broken Sword, tako je. Egyptian Prophecy, Nibiru (s tim sto sam ja nabavila Nibiru sa bagom, pa je nisam odigrala do kraja), Mist IV.
niking Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Runaway 2 dosta podseca na monkey 3 (po crtezu ) i odlican still life na endzinu syberije...znaci still life je extra igra i ko nije igrao nema ideju sta je propustio e, dobro je, posto skidam sad 6Gb (nemam pojma kako cu je narezati ) i nadao sam se da vredi
voodoo_ Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Pocepaš ga na dva dvd-a, isto ko i ostale scene-released DVD9 igre.
Recommended Posts