Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dok sam bio klinac uvek sam smatrao avanture dosadnim i tako sve do jednog dana kad nisam uzeo Syberiu1 i 2 i preshao i prosto se zaljubio u tip igranja..Aj molim vas preporucite neke dobre i dostupne mislim avanture mislim igre icon_cool.gif

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm nove mi nikako ne leže.

Ali od starih recimo Discworld 1 & 2, Day Of The Tentacle, Beneath A Steel Sky, Broken Sword 1 & 2, Monkey Island serijal, Gabriel Knight serijal, Sam & Max Hit The Road (ovo nisam igrao, ali planiram), errr...stade mi mozak ^^ Uglavnom sve starije od Sierra-e =)

Posted

@Vanish To Perfection

Agreed ^^ Mada su meni i dalje Discworld I & II naj avanture ikada =)

I takođe Phantasmagoria 2 i Black Dahlia. Čisto radi Interactive Movie elementa, mada je PG2 odlična igra ^^

• 1 month later...
Posted

Ko nije igrao ovaj novi Sam and Max Season 1: Culture Shock, obavezno nek proba! Nova grafika, stari zajebantski duh!

Velika samo 72 MB (pošto je prva epizoda, ostale izlaze uskoro).

Igra:
http://rapidshare.com/files/1741748/dl-sam1.rar.html

Crashfix:
http://rapidshare.com/files/2327604/Sam.And.Max.Season.1.Culture.Shock.v1.0.CRACKFIX-DELiGHT.rar

Posted

Monkey Island, Day of the Tentacle i Gabriel Knight. Bas sam igrao Moneky 2 pre neki dan i ulazi sveca u sobu i kaze "kakva ti je bre ovo praistorijska igrica?" :). Ali nema bolje.

• 4 weeks later...
Posted

Nema poente da otvaram temu verovatno a..el igrao neko "Sam & Max - Episode 1:Culture Shock" ? Mnogo mi je prijala igrica..opusten i zabavan p&c...s tim sto je prejebeno lak i kao da je radjen za decu..predjih ga za jedva 3 sata...

Posted

jeste sada :)

odlicna su nova dva max-a...jebote suze su mi na oci prosle kada sam video kako sve to lepo izgleda u 3d-u...znaci igra na kojoj sam odrastao..

Takodje bi preporucio Ankh...dosta podseca na monkey serijal (po humoru),Runaway 2 dosta podseca na monkey 3 (po crtezu :)) i odlican still life na endzinu syberije...znaci still life je extra igra i ko nije igrao nema ideju sta je propustio

• 1 month later...
Posted

Call Of Cthulhu-Shadow Of The Comet u cd izdanju-radi bez problema preko DosBox-a

Ekstra ali ekstra igra

Digitalizovani glasovi i likovi Dzeka Nikolsona,Vinsenta Prajsa i Vilijema Defoa u igri,prica bazirana na delima Lofkrafta-mislim sta vise reci

Posted

Dark Stone.

Onaj, kako se zvase... Ma znas na sta mislim, I i II deo su sjajni :)

Ne mogu da se setim. Broken Sword, tako je.

Egyptian Prophecy, Nibiru (s tim sto sam ja nabavila Nibiru sa bagom, pa je nisam odigrala do kraja), Mist IV.

Posted
Runaway 2 dosta podseca na monkey 3 (po crtezu :)) i odlican still life na endzinu syberije...znaci still life je extra igra i ko nije igrao nema ideju sta je propustio

e, dobro je, posto skidam sad 6Gb (nemam pojma kako cu je narezati :ph34r: ) i nadao sam se da vredi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...