kiki Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 kako vidim niko nije spomenuo silent hill best game ever (prvi deo, ostali su dobri ali dosta slabiji)
Trötter Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Još kad bi Silent Hill bio avantura Sve ste nabrojali, mogu da dodam samo Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring
ogisha007 Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 nego sta je? .... Survival horor. Eh, te podele... Inache, sto se avantura tiche, u zadnje vreme jedino pichim ove Sam&Max epizode, bash sam ih zgotivio.
Rehabilitovani Bagrem Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Inache, sto se avantura tiche, u zadnje vreme jedino pichim ove Sam&Max epizode, bash sam ih zgotivio.
Jabba the Hutt Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Blade Runner, odlicna avantura! Nazalost vise je nemam, ako je neko na forumu poseduje, bio bih mu jako zahvalan ako bi mogao da mi je prereze, placam sta god treba Ne mogu da verujem da niko nije pomenuo Sierrine bisere- King,Police i Space Quest, zatim Conquest Of The Longbow... Evo jos nekih legendarnih matorih avantura: Presumed Guilt, Red Hell, Manic Mansion, Indiana Jones And The Fate Of Atlantis, Zork serijal, Blue Force, Beneath The Steel Sky... Da ne nabrajam dalje, raskplakacu se kada se prisetim koliko sam vremena proveo uz ove lepote od igara! P&C avanture su najbolje igre koje postoje, za razliku od 95% modernih igara IMAJU DUSU!
TotalWar Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 (edited) ... Kako je moguce da niko nije pomenuo SANITARIUM. Da ne pominjem Discworld Noir... Edited April 13, 2008 by TotalWar
Jabba the Hutt Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Uf, to su dve legendarne igrice Sanatorijum pogotovo, jedna od najoriginalnijih avantura ikada!!!
Sugar Overdose Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Morrowind i Twinsen's Odyssey Moje omiljene <3
Nisko_Se_Mazim Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 http://adventurelegends.6x.to/ Overite ovaj link-posto vidim da neki ovde traze izvesne stvari
Nisko_Se_Mazim Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 (edited) Nego vidim neko gore je pomenuo Ripper Uh to je igra za sva vremena a scenario je nesto fantasticno Suvisno je napominjati glumacku ekpu koju predvodi Kristofer Voken a u toku igre postoji kasnije i prava poslastica-moze da se udje u virutal reality(igra se odvija u buducnosti a i svi smo gledali Kosaca zar ne?)a kao slag na tortu u igri je(tacnije uvodu)prisutna i numera Don't Fear The Reaper ili kako se vec zvase u izvedbi Blue Oyster Cult-a Black Dahlia je takodje biser-u pitanju je igra koja jos uvek drzi rekord po broju cd-ova koje zauzima-cak 8 komada a logicke zagonetke su izuzetno kompleksne i teske jer je ovo jedna o najtezih igara ikada uz Riven i Ripper koji se takodje odlikuje zamasnom tezinom Kuriozitet je da igra pokriva vremenski period od skoro 10 godina Edited May 25, 2008 by Full_Metal_Yakuza
Nisko_Se_Mazim Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 (edited) Pogledaj na linku koji sam dao stranu pre http://adventurelegends.6x.to/ Ima i Ripper i Black Dahlia i Blade Runner-sve full verzije Edited May 26, 2008 by Full_Metal_Yakuza
Belegurth Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Ja predlazem: The lost crown. Skorije izasla a bolesno dobra Igrajte je nocu i sa dobrim ozvucenjem i napunicete gace
Opera Ghost Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Za ovaj link zasluzujes orden i tantijeme Konacno negde da ima bloodnet cd verzija... Mega rispekt!!!
Жвакић Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 A да неко океша линкове за Ранавеј и Грим Фанданго? Играју ми се те игре! А може и за неку спуки авантуру. =)
Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Bas hsam pre neki dan dowowao 364 avanture za dos i malo jache. Ima dosta dobrih i loshih kada budem imao malo vishe vremena napisacu koje su te dobre igre ali preporucujem za sada The Adventures of Willy Beamish.
Жвакић Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ја само да вам препоручим "A vampyre story". Игрица за љубитеље "Monkey island" серијала.
Jabba the Hutt Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 E odigrah bas pre neki dan, jes' dobra igra skroz!
Жвакић Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Једина већа замерка је што није дужа, али то ће средити аутори тако што ће бити 2. део у четвртом кварталу ове године, а ценим да ће бити и 3. крајем следеће или почетком 2011-е године. Могли су они ставити све у једно, али би онда вероватно морало да се чека још до изласка игре на тржшиште (и интернет х) ) па су решили да дају део по део. Има још неких ситница које умеју да засметају, али ништа страшно. А следећи пут има да пређем без помоћи игрицу или са што мање исте! Сад сам журио да не бих превише времена трошио на исту јер, јелте, треба да се учи и бла, бла... Да сам само знао да игра није дугачка толико... Но, добро сад. Ево још једне игре за љубитеље уврнутог хумора: Stupid invaders.
SlaughterGirl Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Valja li? Meni je zanimljiva. Grafika je na najnizem nivou, al to je dobro ukoliko neko ima slabiju konekciju, pa se brze ucitava. Vise o igri Dungeons & Treasures u ovom topic-u: Dungeons & Treasures topic
Feral Ghoul Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) Meni je jako dobra point and click avantura Dracula i Dracura Ressurection. 1. deo je mislim iz 1998 godine a ima par kadrova koja su preuzeta i "bal vampira " , filma Romana Polanskog. Veoma zanimljiva avantura sa jezivom atmosferom i sa pravim mozgalicama .....uzivao sam dok sam je igrao....od pocetka do kraja , 10 ++ Edited September 9, 2009 by Feral Ghoul
Recommended Posts