Geozee Posted May 19, 2008 Author Report Posted May 19, 2008 gledao sam onaj live DVD sinoc, mnogo dobar. uopste nije upeglan, bubnjar je ubica, i bas se vidi da su neke stare metalcuge a ne neki fegeti sto su krenuli da sviraju gitare kad se kill switch pojavio a pre toga igrali baseball i slusali sublime. Bravo!!! Originalan je bend i mnooogo su bolji od KsE-a... makar po meni... likovi sviraju pa ubijaju, a ovaj pevac (Phil) je bio drugi na audiciji za vokal KsE-a... uzeli crnju umesto njega i mnogo mi je drago... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ajd cika geozee za sledeci put kad se budemo vatali na nekoj svirci srezi mi taj dvd:) Quote
Geozee Posted May 19, 2008 Author Report Posted May 19, 2008 Ja bi ti srezao da imam rezach... Siguran sam da Kiki ima... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ,kiki ne slusa metalcore jer ima pun ku*ac druge muzike...metalcore je sranje i slicni njegovi fazoni Ako uspes da srezes imperator ce biti zadovoljan,inace dobija net ovih dana pa ce nam se i on ovde pridruziti.. Quote
Geozee Posted May 19, 2008 Author Report Posted May 19, 2008 Hahaha... Pa nek ti onda Imperator sreze... Droljo... Quote
VoivodBG Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ,kiki ne slusa metacaore jer ima pun ku*ac kvalitetnijemuzike...metalcore je sranje i slicni njegovi fazoni right. a ti mi slusas toliko metalcore sve u 16, hvala bogu pa ti je Nu metal mrtav i moraces da pocnes da slusas dethcore bendove Quote
将軍 Bleskimon Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Hm...meni je ipak KsE bolji, ali ATR ide odma' iza Quote
Marishte Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 gledao sam onaj live DVD sinoc, mnogo dobar. uopste nije upeglan, bubnjar je ubica, i bas se vidi da su neke stare metalcuge a ne neki fegeti sto su krenuli da sviraju gitare kad se kill switch pojavio a pre toga igrali baseball i slusali sublime. Jel bi mi mozda srezao to? Obasipao bih te novcanicama... Quote
Geozee Posted May 20, 2008 Author Report Posted May 20, 2008 Jel bi mi mozda srezao to? Obasipao bih te novcanicama... Pitaj Phil-a da ti da... Quote
将軍 Bleskimon Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Overcome is the fourth studio album for All That Remains and is expected to be released sometime in the Fall of 2008. The album will be produced by Jason Suecof. ATR frontman Phil Labonte commented, "I'm really excited about this disc. It's a pretty different sound than our last one. It's shaping up to have a more biting tone. It's got tons of double bass, like twenty guitar solos and more hooks. It's a much darker record than THE FALL OF IDEALS and it's gonna reshape what people think when they think of All That Remains." Ja jedva chekam ovo Quote
Marishte Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Pitaj Phil-a da ti da... gde da ga vidim za tako nesto? Quote
Marishte Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Nema sanse da odem tamo. Prvo treba da dobijem vizu, pa da onda skupim pare za avijon i da nadjem ga tamo... Ne isplati se... Sigurno postoji laksi nacin... Quote
Phil Schneider Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ma Phil je lik i po, nasho ja na space-u "kao" njegov account, i kontao ja da je neki spam, ili da mu odrzava to neko deseti da reklamira bend. Kad ono, od jednom bulletin sa tog profila poslat u fazonu: Ljudi ja sam u tom i tom gradu danas na turneji, i smaram se u hotelu, ajd skupite ekipu i idemo u neki klub koji je po vama do jaja da cugamo. Poshaljite mi poruku pa se vidimo ?!?!?! haha! jebote Quote
Geozee Posted June 2, 2008 Author Report Posted June 2, 2008 Pisi mu slobodno, odgovorice ti... ja se malo dopisivao... Obozavam ga! Quote
Marishte Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 pre dva dana se pojavio lazan profil sa pesmama sa novog albuma, napravljen od strane Phila, ali je da ne bi provalila izdavacka kuca je sklonjen, nadam se da ste culi nove pesme, ja nisam... Quote
Geozee Posted July 21, 2008 Author Report Posted July 21, 2008 (edited) Awwwwwwwwwwwwww!!! 2 NOVE PESMEEEEEEEEEEEEEEEE OKACHENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! 2 NOVE PESME NA MYSPACE-U!!! Extremno je cudno! Drugaciji je vokal... al je opet do jaja... Edited July 21, 2008 by Geozee Quote
BMTH_Brailie. Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 obozhavam ih!jedan od moih omiljenih bendova. Quote
Lunar Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Cudno mnogo. Vokali je dosta drukciji, nekako dok sam poslusao ove dve pesme nisam imao osecaj uopste da slusam ATR , nego vec neki typical metalcore bend. Ono vidi se da lepo sviraju tu i tamo , ali neznam. Videcemo kad izadje album, zasad mi ovo mnogo cudno. Quote
BMTH_Brailie. Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 ah da chula sam nowu pesmu. blah. stare su bolje. zvuche blazhe u novoj pesmi Quote
Marishte Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 I ja ih konacno poslusah na nedialupu, i mogu da kazem da sam totalno pozitivan prema ovom sto sam cuo, posto sam iskreno ocekivao pad kvaliteta, koj se po meni desio kod Killswitcha i npr Shadows Falla na novijim albumima, jer mi se cini da je ATR bas napredovao, oni vokali jesu cudni i totalno su nekako neobicni, vidi se da je covek malo eksperimentisao da je apgrejdovao vokal, onaj klin i zavijanje na kraju refrena mi je ekstra, a growl se nije bas promenio, to je Phil. Mislim da ce album da bude bas super, jedva cekam da izadje ceo. Kazu ljudi koji su culi jos pesama d asu druge jos i bolje koje je Phil bio postavio a dva dana cisto na preview, ali kao sto sam pomenuo mene nije bilo na netu tade... Quote
Recommended Posts