krchulj Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 "senf ili luk?" "senf... I luk!" :):) Pa mogli ste i da se ubacite da svirate, kad ste se vec informisali ... al dobre, "ce ga deremo" zajedno kad Pupak organizuje Quote
RNA Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ма, ови моји су се информисали да иду да се алкохолишу, не да свирамо. Свирали смо већ у Вршцу и није било нешто специјално. Quote
krchulj Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 e jebiga... pa onda dodjite 20og da se alkoholisete ! mi se nismo informisali nista, ne znam ni s kim sviramo, ni zasto, ni zasto su bas nas zvali ... Quote
krchulj Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 pa to ti i pricam... meni je bitno da ce da bude jetje i pitje, sve za dJabe, kao vec ide na tim "danima alkoholnih pica" Quote
mladen Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Mi jedemo, pijemo i sviramo svuda i to je invarijantno na sve uslove u pogledu svega. Quote
METAL Man Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Jel svirate 13-og? Sta je bilo na kraju, koji su "izgovor" dali sto su vas sutnuli sa prosle svirke? Quote
mladen Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Koliko ja znam izgovor su dali da smo mi otkazali i to u sred novina. Pa to samo pančevački, zatrovani mozak može da smisli! Quote
METAL Man Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Nas su isto ispalili za svirku, samo sto ja nisam hteo da sviram u drugom ternminu. Iz principa. Quote
SilentMan Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Nas su isto ispalili za svirku, samo sto ja nisam hteo da sviram u drugom ternminu. Iz principa. Haha! Pa kad svirate power metal Quote
krchulj Posted September 10, 2008 Author Report Posted September 10, 2008 ispravka, old school power ! Mi cemo iz principa da odemo da sviramo, i napravimo nekakav skandal jer sviramo thrash Quote
METAL Man Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 E pa ispalili ste se, rekli su da smo previse progressiv i da se ne uklapamo. :P :P Haha. Svirate samo vase pesme ili ce da padne i neka metalurgija tipa sepultura/machine head? Quote
SilentMan Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Zavisi ako basista skine sve pesme.. Ponovo! Quote
krchulj Posted September 10, 2008 Author Report Posted September 10, 2008 (edited) pa to mora da su neki pankeri, njima je sve sto ima vise od 3 akorda progresiv za mene cete uvek biti old school power a sta nase nisu metalurgija ? sviracemo sigurno nesto s chaosa, to sve umemo na prvu , a bice i 'chinehead-a ti basistinja nemoj da zajebavas, da skines ceo chaos, ko te jebe, sto ga nisi skidao kad si bio klinac, kao mi ostali, a na licu mesta cemo da odlucimo sta cemo da sviramo Edited September 10, 2008 by krchulj Quote
METAL Man Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Zavisi ako basista skine sve pesme.. Ponovo! Ahahaaa.. jebote Sone sta si kupio tog pivija kada ga ne sviras. pa to mora da su neki pankeri, njima je sve sto ima vise od 3 akorda progresiv za mene cete uvek biti old school power So true. ti basistinja nemoj da zajebavas, da skines ceo chaos, ko te jebe, sto ga nisi skidao kad si bio klinac, kao mi ostali, a na licu mesta cemo da odlucimo sta cemo da sviramo Hehe, i to sto kazes. Ko ga jebe, nek svira na keca! Quote
mladen Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 (edited) Pa da čim nije po tačkama odma je progresiva! Ma kažem ja ma sad kad napravim neku stvar iz c-mola ima basistkinja da se usere od muke! I da skine Chaos ceo nego šta! I kad ga skine onda da ume da ga odsvira i u rikverc svaki rif, micim valjda smo i mi neki satanisti ovde! Nije mi samo jasno kako se vi ne uklapate, mi im se uklapamo savršeno U NOVINE! Pu bem im pepo! Možda padne i neka Sepultura, Machine Head sigurno, skandal neki definitivno! Samo moramo madjara da zaključamo da ne može da jebe i da drka do subote! Edited September 11, 2008 by mladen Quote
METAL Man Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Haha, si cuo Sone i u rikverc da znas da sviras! Nemoj da te sanjam! Jebote Mladjo koja si ti legenda! :) Mozda smo i bili ali nisam obavesten, tipa otkazali smo im 5 min pre nastupa ili slicno.. Ima da bude Skandala, i ima da bude rakije i ima da bude dobrog provoda! Quote
SilentMan Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 I kisa po drugi put ispalila Ne da nam se.. Jos nam samo Vrsac preostaje, tamo je valjda organizovano u zatvorenom prostoru Quote
METAL Man Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Ma priznajte picke, uzentali ste se pa ne smete da svirate u Pancevu! Quote
mladen Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Ljudi meni vиše dosadilo da sviram u tom Pančevu ajmo mi negde drugde! PS: nisam nikad verovao u dugoročnu prognozu vremena ali izgleda da radi poso! "CIA snajka upropastili su pola sveta!" Quote
krchulj Posted September 17, 2008 Author Report Posted September 17, 2008 Ajmo sad malo u Starcevo ! Sad se dogovaram s nekom ribom na spejsbuku da nam sredi tamo... Quote
mladen Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 A znam i sa kim! xexexe... ajde sare ja idem a vi kako ocete! Quote
krchulj Posted September 18, 2008 Author Report Posted September 18, 2008 idemo da vidimo prostor sledaci vikend, zvala nas, al odma da se dogovorimo, ja sam taj koji ima fetis prema biseks pankerkama ! Quote
mladen Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 A da li biseks pankerke imaju fetis prema dlakama? Quote
Recommended Posts