mladen Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Ja sam nabavio oklop! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 хахаха, ХЦ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 CounterIgnitioN 2.5. u Kikindi na hitu 202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 CounterIgnitioN svira 6.6. u Jagodini na hitu 202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 najava koncerata 20.6. hit 202 u Vrscu 4.7. Moto skup, Sljunkara, Kovin i evo jedan klip od prosle godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 aj dok mi ne odobre temu na svirkama da bar stoji i ovde... 3.4 i 5 JULA 2009. MK Margum organizuje Moto zurku na jezeru "SLJUNKARA". Program: Petak 03.07.2009 Otvaranje kampa 10h ULAZ BESPLATAN!!! Od 10h pa na dalje docek gostiju uz DOMACU Do rucka kupanje,mjuz itd. 15h BESPLATAN PASULJ za sve posetioce Posle rucka opet kupanje...Kupacice itd. Od 20h Krece svirkaaaaaa Profi bina BUSTER Nastupaju: Retro look Static Lokalni bendovi SVIRKA DOK BUDE BUDNIH!!! Namigivanje Subota: Od ranog jutra docek uz DOMACU Kupanje,kupacice itd. Takmicenje u kampu Dodela nagrada i zahvalnica Defile kroz grad Besplatan gulas DVA KAZANA(Ispravljamo gresku od prosle godine) BESPLATNO!!! Riblja corba(Vecera) BESPLATNO!!! SVIRKA: Retro look Static Lokalni bendovi Grupa veceri: "The GIGOLO" Nedelja: Ustajanje Besplatna kafa! Besplatna klopa! Besplatno picence! Do sledece zurke ZIVI BILI PA SE VIDELI Ukratko: ULAZ BESPLATAN! Gulas BESPLATAN! Pasulj BESPLATAN! Riblja corba BESPLATNA! MK Margum je obezbedio i smestaj za bajkere koji zele da prenoce u hotelu. Radi se o hotelu Stari grad, sa dve zvezdice. Hotel se nalazi na samo jedan kilometar od mesta gde se odrzava zurka. Obezbedjen je veliki parking za motore i CUVAR. Sve sobe u hotelu poseduju TV i klima uredjaj. Promotivna cena za bajkere koji dolaze na zurku je 1100 din.(po osobi) sa uracunatim doruckom,parkingom i cuvanjem motora. Kontakt telefon hotela je 013/742-180 Iz inostranstva +38113742180 Hotel ima kapacitet 100-tinak gostiju. Mozete vec sad rezervisati, pozovite se na MK Margum i to je to. Ono što se vodi kao lokalni bendovi su: KaBoOm (tribal/NU/metalcore), znači jumpdafuckup za sve pare, ovo im je prva svirka, iskusna ekipa (ex-Enjoy sarma/Ambush), navežbani su do jaja, ima da pokidaju Overclock, tezga, ali za ovi priliku su spremili malo tvrdji repertoar, Metallica, Maideni isl. znaĆi, "klasika" CounterIgnitioN (thrash/groove), aj mi smo kol'ko-tol'ko poznati, bar na ovom forumu , ko još nije čuo ima linkove u mom potpisu ko kad svira od tih "lokalnih bendova" još ne znam... ko nije čuo, Gigolo je jedan od najboljih tezga bendova koje sam čuo, profi svirka, Static svira valjda Metaliku i Alice in chains izmedju ostalog, to sam zapamtio jer me je vaĆpe oduševio kako peva AIC retro look nemam pojma šta je ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Да се представим, ја сам нови менаџер дотичног бенда. :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 e, esi se prestravio ? al smo se usrećili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Ти си бирао, ко те јебе. :):) Да знате, све сад иде преко мене.- :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 [email protected] За све! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 pa što ubaci "_"? elem, evo malo exkluzivnih vest : CounterIgnitioN prošao na C.M.O.K. fest u Crvenki poslednja nedelja avgusta sutra ulazimo u studio, počinjemo da se snimamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Шта убацих?о.О Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 E pa čestitam. Ovako da vam kažem al' da se ne ljutite. Odlične su vam pesme i muzika ali mi se vokal (meni) ne dopada u potpunosti. Odnosno, da budem preciznija, lepi običan clean ti bolje stoji umesto Maxovskog urlanja Bubanj mi se dopada malo je činela prenaglašena na snimku ali ima to svojih draži Overall, vrtim vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 zaboravio sam da stavimo ovde, sviramo 24.7. u Velikoj Plani na demo festu. @Ajlin xexe, svako ima neku novu primedbu za vokal ... Ani iz Nocturneta se ne svidjaju skrimovi (mada se ni meni ne svidjaju kako sam ih odradio, ranije su bili bolji ), ovaj Njasril mi juče kenjao za klinove, a sad se tebi ne svidja growl... ima da prepravimo sve u instrumentale, pošto drugog pevača ne dozvoljavam u svom bendu što se tiče činela, izgleda da je stvar do tvog uredjaja, jer činele nisu bile ni ozvučene, pa smo ih izvlačili dizanjem visokih na kanalima sa timpanima... verovatno se potrefilo da tvoji zvučnici malo bolje reprodukuju baš te frekvencije u kojima su činele, pošto si ti prva osoba koja je rekla da su činele preglasne, u glavnom se žale da su previše tihe @centarfor sa brojem 2 ubacio si donju crtu izmedju counter i ignition al nije mnogo ni bitno danas soundcheck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Као да је битно. Мени се клин вокал не допада, боље да грола увек. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 @krchulj :) sto ljudi sto ćudi, sto žena dvesta sisa štbk, pevaj kako misliš da treba samo cepajte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladen Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Epa da, da i ja kažem neku reč. Mađar je (izgleda) kupio novu kožu za bas bubanj pa su stoga ispunjeni svi uslovi da se započne sa snimanjem albuna. Kašnjenje je minimalno oko 3 meseca, sad kad bi nas video Mrkonjić sve bi nas streljao moraćemo pre roka da završimo kako znamo i umemo! Za one koji ne znaju album će se zvati Spit or Swallow i na njemu će se naći sledeće kompozicije: 1. Recalled System 2. Ordinary Mortal Man 3. Sell Your Soul 4. Secret To You...Denied 5. End Of Mine 6. Fight 7. Border 8. Lawless 9. World Of Lies 10. Life Sentenced u izvođenju vokalno-instrumentalnog sastava CounterIgnition kojeg čine: Meda, Mlađa, Mali 1 (Mađar) i Mali 2 (Đukanović, Marko, Đuka, Milo, Fića, Vujadin...aka Novi basista) Možda neće ići baš tim redom i možda ubacimo još nešto gratis videćemo još. Unapred da kažem da ne primamo nikakve reklamacije što se tiče kvaliteta produkcije i sadržaja, to vam je što vam je, ko se bude bunio pustićemo menadžera na njega da mu ugovori svirku u dvorištu. Toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Onda, da zatvaramo temu Srećno na snimanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted August 15, 2009 Author Report Share Posted August 15, 2009 ae malo da napisem neke novosti i tako to... sto se tice snimanja, bubanj je negde na pola, imali smo gomilu tehnickih problema, a kako i ne bi 28.8. sviramo na C.M.O.K. festu u Crvenki, ne znam ko sve svira, zapamtio sam rebirth of the circle, i hellmade i awaiting fear su dan ranije valjda... i jos jedna stvar, prijavili smo se na nekakvo takmicanja, pa nam sad trebaju glasovi... odete na http://award.rockthenation.eu/vote.php kliknete na "C" pa na CounterIgnitioN, i to je to, dva klika, nema formulara, ostavljanja podataka isl... ae nemojte da vam bude tesko da kliknete dvaput Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 http://award.rockthenation.eu/vote.php Ја гласао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÆSTROPHOBOS Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 http://award.rockthenation.eu/vote.php Ја гласао. I ja Medo, pusti ljude da slusaju, ne slusaj tudje komentare, izadji iz benda i dodji da pevas u Geniot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Чекај да сними албум, време му је дошло. Дошло је Медино време. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7slUqQA2Mig CounterIgnitioN u Velikoj Plani odoh do Madjara da se spakujemo, pa odosmo za Crvwnku, večeras pravimo skandal, možemo da ostanemo da prenoćimo tamo, znači možemo da se oderemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted September 1, 2009 Author Report Share Posted September 1, 2009 5.9. Plato Doma omladine, Pančevo CounterIgnitioN na Hitu 202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 O! To znači da VJ Jet nije zaboravio da duguje rođendanskku žurku! Ili jeste, pa je počeo sa novom turnejom? U bre pa sad vidim to je sutra... cvrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts