Angelystor Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Ako postoji black album koji bih voleo da chujem re-rekordovan ili barem sa dobrim remasterom to je Drevni Vonyi(il kako se vec spella). Al ipak izuzetno kvalitetan album, despite the produkcija. E novi album zato ima i mocan materijal i odlichnu produkciju Prija meni ovakav black.. Quote
Angelystor Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Sto bi rekao WOIce...Sad si me razocharao Quote
militant Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Good pagan metal. Ancient Warrior je pristojno ostvarenje. Quote
Shamandalie Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Jako dobar pagan folk metal. Koliko sam obavestena negde krajem godine ovaj ruski bend docice da svira kod nas, ali o tome ce vas vise obavestiti kada bude vreme dragi prijatelji iz Grom rekordsa. Quote
Shamandalie Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Inace, ako je neko zainteresovan nabavila sam poslednji album ovog benda. Quote
Black desire Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Odlicnan band...malo su mi smesne one naracije na ruskom...ali da su dobri, dobri su. Quote
VANDALICUM Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 (edited) Bend je odlican... Zaista dobar pagan black. Meni su te naracije OK, doprinose atmosferi...a i obozavam ruski E, jel zna neko gde moze da se nabavi ovaj novi album Edited October 10, 2006 by VANDALICUM Quote
Shores Of Antartica Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Bend je odlican... Zaista dobar pagan black. Meni su te naracije OK, doprinose atmosferi...a i obozavam ruski E, jel zna neko gde moze da se nabavi ovaj novi album Idi na Pagan Reign sajt pa naruci ja ga imam mnogo je dobar. Nego jel ovaj Orey clan benda ili se meni samo cini? Quote
VANDALICUM Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Nabavih novi album... Odusevljen sam. Ovo je definitivno najbolje izdanje Pagan Reigna da sada. Slavonic Arise mi se ponajvise dopada Quote
StarbreakeR Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Proslediti to meni... Sokol Kvlt Eternal! Quote
VANDALICUM Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 OK!!! Samo daj disk!!! SOKOL KVLT SHALL REIGN FOREVER!!! CONSTANT GRIMNESS!!! Quote
StarbreakeR Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 OK!!! Samo daj disk!!! SOKOL KVLT SHALL REIGN FOREVER!!! CONSTANT GRIMNESS!!! Dacu ti...narezacu ti na njega i pesmu od The Clan Destined, Martinovog aktuelnog folk benda...Razara!!! Ako mi se svidi ovo mozda i uzmem original...nazivi pesama mi se cine odlicni...a i Ruski mi je oduvek bio egzotican jezik, bas za folkeraju... Quote
VANDALICUM Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ma ok... Pesme su vrh vrhova, Tverd mi je trenutno jedan od najboljih albuma u 2006- oj, ako ne i najbolji!!! Quote
StarbreakeR Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 I ja sam cuo dobre stvari o njemu... Quote
StarbreakeR Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Au...ne mogu da verujem da nisam postovao svoj komentar...jao...pa ovo je bol... Znaci jos od prve pesme meni je bilo jasno da ce ovaj album nevidjeno da mi se dopada...znaci muzika je savrsena, produkcija je NEVEROVATNO DOBRA...tekstove nisam citao, znam da su o slavenskom paganizmu i da ne podrzavaju NS(procitah na metal-archives.com)...ali s obzirom da nikad nisam obracao paznju na textove, i ovde je muzika bila presudna stvar...a ono sto me je najvise kupilo na albumu su mandoline...ljudi ono je sve tako dobro upakovano da ne znam...divim se ljudima koji su napravili ovaj album!!! ... ja ovaj album nominujem za Album Godine 2006 bez imalo sumnje! Umalo da zaboravim : Ocena : 10/10 Edited January 3, 2007 by StarbreakeR Quote
Josif Visarionovič Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Jebes paganizam muzika je odlicna... Quote
Shamandalie Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Tekstovi su bas ok.... http://paganreign.com/lyricseng1.htm Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 (edited) Ne engleskom...uuu...super...hvala ti EDIT : Stvarno su super tekstovi...a tek one majice...aaaa...hocu jednu!!! Nego ovi ljudi bas mlado deluju...tako mladi a takva muzika Edited January 4, 2007 by StarbreakeR Quote
Recommended Posts