Josif Visarionovič Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 stvarno mi je krivo.aj da se raspao dimmu borgir pa da me boli kurac,ali ovo ccc Quote
Guest Orey Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Здравствуйте Братья Сербы! Я Орей, создатель группы Pagan Reign! Буду писать по Русски, так как, к сожалению, Сербского не знаю. Официальная информация о группе! Группа Pagan Reign в данный момент является моим личным one man проектом, из - за споров наш состав распался со мной остался басист Колдун, с ним мы и будем работать дальше! Ветродар решил уйти из группы и создать свой проэкт. Теперь я набираю новых музыкантов, чтобы снова давать концерты! Более того в скором времени, у нас выходит новый альбом под названием Славянское Наследие! Спасибо за интерес к нашему творчеству! Quote
Eric Adams Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Јел може ово неко да преведе? Скапирао сам да је само басиста остао са њим, ови остали отишли у три лепе, а следећи албум ће се звати Словенско Наслеђе. Оно није лоше за некога ко реч руског не зна Иначе јел Ореј био идејни творац досадашњих албума? Quote
Shamandalie Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Dobro si skapirao, pored toga Vetrodar je resio da ode iz grupe i da uradi svoj projekat. Sada Orej trzi nove muzicare sa kojima ce nastupati ponovo na koncertima. UIskoro ce se i pojaviti novi album Slovensko nasledje, na kom Orej radi sam ali pod starim imenom. On se zahvaljuje na interesovanju za ovaj bend i predstavio se kao osnivac benda PR. Quote
Turin Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Здравствуйте Братья Сербы! Я Орей, создатель группы Pagan Reign! Буду писать по Русски, так как, к сожалению, Сербского не знаю. Официальная информация о группе! Группа Pagan Reign в данный момент является моим личным one man проектом, из - за споров наш состав распался со мной остался басист Колдун, с ним мы и будем работать дальше! Ветродар решил уйти из группы и создать свой проэкт. Теперь я набираю новых музыкантов, чтобы снова давать концерты! Более того в скором времени, у нас выходит новый альбом под названием Славянское Наследие! Спасибо за интерес к нашему творчеству! Перевод: otprilike prevod: Zdravo braćo Srbi! Ja sam Orej, tvorac grupe Pagan Reign! Pisaću na ruskom pošto, nažalost, srpski ne znam. Oficijelna informacija o grupi! Grupa Pagan Reign je u ovom trenutku moj licni one man projekat, nakon raspada našeg sastava sa mnom je ostao basista Koldun i sa njim ću i dalje raditi! Vetrodar je odlučio da ode iz grupe i napravi svoj projekat. Sada tražim nove muzičare kako bi ponovo održavali koncerte! Uprkos tome uskoro izdajemo nov album pod nazivom Slovensko Nasledje! Hvala na interesovanju za naše stvaralaštvo! * * * ups, ja seljak nisam video gornji post ! Quote
Shamandalie Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Dobo, za pohvalu je sto si jedan od retkih ljudi na ovom forumu sto zna ruski. Svaka cast! Quote
Turin Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 eh, a mrzeo sam ga. 10 godina brainwashinga je bilo dovoljno da nesto preostane. Quote
Shamandalie Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Da, isti slucaj, dobrih 10 godina ucenja ruskog. Ako nekoga interesuje, ovo je link na kom se nalaze tekstovi: http://paganreign.com/lyrica1.htm Quote
Zen Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Kompletirala sam albume, sada imam cini mi se sve od Pagan Reign (hvala pojedinima ). Strasno je kada ljudi koji su imali tako dobar wibe 'raskinu' ali nadam se da ce se deo tog jedinstvenog sharma preneti i na ovo sto sada ostaje od benda. BTW nemam pojma ruski, ali se snalazim nekako. Pozdravi Oreja i reci mu da sam odusevljena Tverdom Quote
Shamandalie Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Pa bas mi je pricao da si mu pisala, ali on tesko razume srpski, a slabo zna i engleski. U svakom slucaju, bez obzira na kom je jeziku, njihova muzika je univerzalna i nadam se da ce i sam nastaviti dosadasnji rad. Cekamo dakle Slovensko nasledje. Quote
Josif Visarionovič Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 pitacu ja komsinicu.ona je ruskinja Quote
Eric Adams Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Е па супер, нисам разумео онај део да ће и даље бити концерата, тако да сам сада веома срећан Него ја никако да набавим целокупну дискографију, Тверд има где хоћеш али ово остало нигде... Quote
Josif Visarionovič Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 istina,ja sam malo teze pronasao njihov mp3 Quote
Shamandalie Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 A vidite sada sta sam ja pronasla: http://www.metalfolk.net/index.php?section=5&video=42 Quote
Guest Orey Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Новый альбом выходит через неделю! Будут доступны новые песни для скачивания! Quote
Shamandalie Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Prevod: Nas novi album izlazi za nedelju dana. Bice dostupne nove pesme za download. Quote
Turin Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Mukica, on pojma nema da cemo naci ceo album bez problema Quote
Shamandalie Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ja cu ipak traziti da mi posalje neke promo primerke. Quote
StarbreakeR Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Novi album...vec...ludnica...jedva cekam... Quote
Little Butcher Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Meni se mnogo svidja Tverd, a dobar je i 'Уделы Былой Веры', to je u stvari sve sto sam cuo od njih... Ajde ako budete te majice narucivali hocu i ja jednu! Simona - sta bi sa tim?! Quote
Shamandalie Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 trebalo je za prosli vikend da idem u Moskvu, ali umesto tamo ja otisla u Novi Sad. Ne zalim se. Inace, Orey mi ej rekao da treba da ide kod izdavaca u Moskvu da uzme primerke novog albuma, koji je vec gotov. Pogledacu ima li sta na njihovom sajtu o tome ili na maj spejsu. Quote
ΧΑΟΣ Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 trebalo je za prosli vikend da idem u Moskvu, ali umesto tamo ja otisla u Novi Sad. Ne zalim se. e jbg moskva i novi sad isto ti to ovaj, pagan reign, obozhavam ih mnogo su dobri mada iam samo dva albuma... a oni inache imaju.. 4?? O>O neam pojma mnogo su dobri u svakom sluchaju ! Quote
APOHAKC Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Bah, Novi Sad je milion puta lepsi od Moskve Quote
Recommended Posts