Jump to content

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Здравствуйте Братья Сербы!

Я Орей, создатель группы Pagan Reign! Буду писать по Русски, так как, к сожалению, Сербского не знаю.

Официальная информация о группе!

Группа Pagan Reign в данный момент является моим личным one man проектом, из - за споров наш состав распался со мной остался басист Колдун, с ним мы и будем работать дальше! Ветродар решил уйти из группы и создать свой проэкт. Теперь я набираю новых музыкантов, чтобы снова давать концерты!

Более того в скором времени, у нас выходит новый альбом под названием Славянское Наследие!

Спасибо за интерес к нашему творчеству!

Posted

Јел може ово неко да преведе?

Скапирао сам да је само басиста остао са њим, ови остали отишли у три лепе, а следећи албум ће се звати Словенско Наслеђе. Оно није лоше за некога ко реч руског не зна :)

Иначе јел Ореј био идејни творац досадашњих албума?

Posted

Dobro si skapirao, pored toga Vetrodar je resio da ode iz grupe i da uradi svoj projekat. Sada Orej trzi nove muzicare sa kojima ce nastupati ponovo na koncertima. UIskoro ce se i pojaviti novi album Slovensko nasledje, na kom Orej radi sam ali pod starim imenom. On se zahvaljuje na interesovanju za ovaj bend i predstavio se kao osnivac benda PR.

Posted
Здравствуйте Братья Сербы!

Я Орей, создатель группы Pagan Reign! Буду писать по Русски, так как, к сожалению, Сербского не знаю.

Официальная информация о группе!

Группа Pagan Reign в данный момент является моим личным one man проектом, из - за споров наш состав распался со мной остался басист Колдун, с ним мы и будем работать дальше! Ветродар решил уйти из группы и создать свой проэкт. Теперь я набираю новых музыкантов, чтобы снова давать концерты!

Более того в скором времени, у нас выходит новый альбом под названием Славянское Наследие!

Спасибо за интерес к нашему творчеству!

Перевод:

otprilike prevod:

Zdravo braćo Srbi!

Ja sam Orej, tvorac grupe Pagan Reign! Pisaću na ruskom pošto, nažalost, srpski ne znam.

Oficijelna informacija o grupi!

Grupa Pagan Reign je u ovom trenutku moj licni one man projekat, nakon raspada našeg sastava sa mnom je ostao basista Koldun i sa njim ću i dalje raditi! Vetrodar je odlučio da ode iz grupe i napravi svoj projekat. Sada tražim nove muzičare kako bi ponovo održavali koncerte!

Uprkos tome uskoro izdajemo nov album pod nazivom Slovensko Nasledje!

Hvala na interesovanju za naše stvaralaštvo!

* * *

ups, ja seljak nisam video gornji post !

Posted

Kompletirala sam albume, sada imam cini mi se sve od Pagan Reign (hvala pojedinima :wub:).

Strasno je kada ljudi koji su imali tako dobar wibe 'raskinu' ali nadam se da ce se deo tog jedinstvenog sharma preneti i na ovo sto sada ostaje od benda.

BTW nemam pojma ruski, ali se snalazim nekako. Pozdravi Oreja i reci mu da sam odusevljena Tverdom :)

Posted

Pa bas mi je pricao da si mu pisala, ali on tesko razume srpski, a slabo zna i engleski. U svakom slucaju, bez obzira na kom je jeziku, njihova muzika je univerzalna i nadam se da ce i sam nastaviti dosadasnji rad. Cekamo dakle Slovensko nasledje.

Posted

Е па супер, нисам разумео онај део да ће и даље бити концерата, тако да сам сада веома срећан :)

Него ја никако да набавим целокупну дискографију, Тверд има где хоћеш али ово остало нигде...

Posted

Новый альбом выходит через неделю! Будут доступны новые песни для скачивания!

• 2 weeks later...
Posted

Meni se mnogo svidja Tverd, a dobar je i 'Уделы Былой Веры',

to je u stvari sve sto sam cuo od njih...

Ajde ako budete te majice narucivali hocu i ja jednu!

Simona - sta bi sa tim?!

Posted

trebalo je za prosli vikend da idem u Moskvu, ali umesto tamo ja otisla u Novi Sad. Ne zalim se.

Inace, Orey mi ej rekao da treba da ide kod izdavaca u Moskvu da uzme primerke novog albuma, koji je vec gotov. Pogledacu ima li sta na njihovom sajtu o tome ili na maj spejsu.

Posted
trebalo je za prosli vikend da idem u Moskvu, ali umesto tamo ja otisla u Novi Sad. Ne zalim se.

e jbg moskva i novi sad isto ti to :P

ovaj, pagan reign, obozhavam ih mnogo su dobri mada iam samo dva albuma... a oni inache imaju.. 4?? O>O neam pojma mnogo su dobri u svakom sluchaju !