APOHAKC Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ma nisam mislio na obicne ljude, nisam bio u Sibiru doduse, video sam Moskvu, Ivanov i Sankt Petesburg. Mislio sam na omladinu, jedno vece sam izasao sa mojim braticem koji tamo zivi, mogli smo dobiti batine desetak puta, deca se gore gruvaju drogom nego ovde (bar koliko je meni poznato) iste one fore sa skupim kolima i nabudzenim ozvucenjem pa te gadjaju kesama sa pisackom... Inace Ruse volim kolko i Srbe tako da nista od ovog ne bih izmisljao, mozda sam ja stekao krivi dojam, otkud znam, ili smo jednostavno bili na pogresnom mestu u pogresno vreme... @Eric Adams - ne znam sad tacno prijatelju, gledao sam emisjiu koja je trajal tri sata o tom starcu, zivi na nekoj planini sam, ima preko 100 godina a prosek u porodici mu je oko 110. Jedan njegov rodjak je umro sa 80 jer su ga streljali Nemci. Gradi hram (cini mi se mokra gora) Perunu, jer zeli da zastiti sve Srbe od zla u koja su uplai, po njegovim recima, ali da vise ne spamujem topik jer ovo vec zaista nema nikakve veze sa Pagan REignom... Quote
Eric Adams Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 @Shamandalie Е па драго ми је што је тако што се тиче текстова Морам да признам да ми текстови Pagan Reign-a на енглеском звуче помало наивно, па ето било ми је чудно јер на њих гледам као озбиљан бенд а не неке ложаче. Добро је што је то последица превода. Шта мислиш, колико би се мање суштине изгубило када би се текстови превели на српски? @Aronax Ма нема проблема, само би могао ако те не мрзи да ми бациш пм ако се сетиш неких детаља око тог старца. Јбг заинтересовало ме много, а не верујем да је старац одлучио да се глупира по стара дане Quote
Shamandalie Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 @ Eric- Svakako da bolje zvuci prevod na srpski, jer se rawdi o dva relativno slicna jezika sa slicnim gramatickim strukturama. Nisam toliki ekspert za slovenske jezike, ali uceci ruski i citajuci prevode knjizevnih dela, narocito poezije, u to sam se lako uverila. Quote
Guest nienna113 Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Pagan Reign rules!!! možda neko zna gdje mogu skinuti novi album Slovensko nasledje??? мы хотим Pagan Reign в Hrvatskoj!!! )) Quote
Novaliis Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 To za hram je dobra ideja..već se pravi jedan, tj. u planu je.. http://alatyr.org.ua/novyny/hram1.htm Quote
CROSSIĆ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Cuo sam za njih lepo sviraju meldoicno za strava vokalom Quote
APOHAKC Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 е људи, шта би са тим ПАГАН КИШОМ у Србији? Quote
Shamandalie Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Nece je biti. Bend se raspao jos prosle godine. Quote
Шöне Мики Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 (edited) Nece je biti. Bend se raspao jos prosle godine. zar nije orei resio da ponovo pokrene to kao studijski projekat? realno,razumem i zasto se bedn raspao...mozes ti da vrtis taj fazon kroz nekoliko albuma,i da napredujes do neke granice kada jednostavno vise ne mozes da sviras a da se ne ponavljas.pametni ljudi.a ne kao neki bendovi. Edited June 9, 2008 by Шöне Мики Quote
Footog Qpoos Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 ovaj bend mi je super,jedno vreme sam ga bas slusao...dobi sam nekih par mp3ja sa slicnim ruskim i belaruskim bendovima...naisao sam na dosta dobrih stvari... Quote
Masha Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Ljudi, ne znam da li ste slušali grupu Tverd. Koliko sam skontala posle raspad PaganReign-a, gitarista (barem ja mislim da je gitarista) je osnovao ovaj bend pod nazivom Tverd. Imaju jedan album: Follow the Sun way i mnogo dobro zvuči!! Ako ste voleli PR savetujem vam da preslušate i ovo, ne bi trebalo da vam se ne svidi. http://pagan-music88.blogspot.com/search/label/Tverd Quote
Anilinoe Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 (edited) Ljudi, ne znam da li ste slušali grupu Tverd. Koliko sam skontala posle raspad PaganReign-a, gitarista (barem ja mislim da je gitarista) je osnovao ovaj bend pod nazivom Tverd. Imaju jedan album: Follow the Sun way i mnogo dobro zvuči!! Ako ste voleli PR savetujem vam da preslušate i ovo, ne bi trebalo da vam se ne svidi. http://pagan-music88...rch/label/Tverd Meni su super. Nastali su posle raspada Pagan Reigna, mislim da ih je oformio Vetrodar(on je gitarista,zar ne?). I da tu je jos iz PR iz Demosthen,bubnjar,imaju dvoje pevaca,pored Vetrodara, sa skolovanim glasovima i njegov otac kao basista. Svejedno,citala sam neki intervju koji je dao. Obozavam ih(ne koliko PR),evo sad slusam pesmu The Spring. Edited September 10, 2010 by Anilinoe Quote
Stolet Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Nije los Tverd, ali raspad Pagan Reign tesko prezalih. Radio sam intervju s njima pre neke 4 godine, cak sam i od Orei-a (pevaca/gitariste) dobio longsleeve majicu Tverd za cenu kratke majice i istoimeni CD, a on je platio postarinu. Zaista ljudine, mada pojma nemaju engleski :> Sreca u nesreci, bar su izdali Tverd pre raspada, stvarno jedan od albuma koji su prosli relativno nezapazeno, a to nikako ne zasluzuje, jer ono je, uh... Quote
Recommended Posts