Geozee Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 U pitanju je avantura. Samo uzmite i recite misljenje! Najjaca igra!
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Nekako mi je bolja priča bila (što se tiče vampirskih igara) u Vampire The Masquerade: Bloodlines. A i tamo se pojavljuje Kain, kao taksista koji sve zna
Azaralena Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Jao! Pa za ovo dajem dusu, srce, nogu, ruku, babu, dedu i svu ostalu familiju i pokretnu i nepokretnu imovinu Samo sto jos nisam nabavila Defiance
Sinstrel Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Jedna od najboljih igara ikad! I dalje je valjda aktuelna ona internet peticija za novi nastavak Soul Reaver-a. Po netu se spominjao i film ali mislim da nece biti nista od toga... nazalost.
Azaralena Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Tesko da bi film mogao da prenese ONO A opet, mozda bi i mogao... U svakom slucaju, gledala bih ga
23/16 Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Igra je fenomenalna, a prica ....vrh. Ostali nastavci(Reaver,Defiance)nisu nista posebno. Pogledacu po diskovima, mislim da imam sve delove.
Azaralena Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ostali nastavci(Reaver,Defiance)nisu nista posebno.
23/16 Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Pa i nisu. Devil May Cry je na primer mnogo bolja igra od Defiance-a.
Azaralena Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ma dobro za Defiance, to nemam i ne mogu nista da kazem za to... Ali da Soul Reaver nije nista posebno
23/16 Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Kec je stvarno bio nesto novo kada se pojavio, dvojka i nije nesto.
StarbreakeR Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 SR 2 je meni najaca ikada...jes da ima previse price, mnogo manje akcije, ali zato te konstantno drzi zakovanog za ekran... Raziel i Kain
Azaralena Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Bas to - zakuje te za ekran Heeee, secam se da sam jednom prilikom pocela da igram Blood Omen 2, i da sam priklala prvo dvoje prolaznika, a onda sam dosla do zene kod one male ogradice. I ona, po obicaju, rece "please, don't hurt me"... I zaista nisam mogla
Smola Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Igra san Blood omen koji je unatoć nikakvoj grafici mi bila jedna od najzanimljivih igara na svijetu dok je nisam prošao.A Soul Reaver da i ne govorin predobra igra. 1
markoca Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Igrao sam Blood Omen 2, Sould Reaver 2 i Defiance, prosto najbolji serijal igara ikada. Defiance je podugacak, ima 15 chaptera, ja sam dogurao do 10. i stao. Ima puno akcije i zagonetki, a kasnije postaje dosta teska. Ko dobija bitku, Raziel ili Kain?
^Suicide_Pony^ Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 predjoh soul reaver 1 i 2 i blood omen 2. defiance sam malo igrao, ali mi se ne svidja. vise gotivim soul reaver fazon
Anarki StarScream Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Zavrsio Oba Reaver-a, oba Omen-a. I umalo i defiance ( imam ubagovanu verziju, onoj sipi se regenrise health nenormalnom brzinom ). Opusteno fenomenalna igra, samo onaj Blood Omen 2 nema veze sa ostalim ... tj ne bi imao da nisu malo objasnili u Defiance-u. A kamera u defiance u je govno ... Devil May Cry ... ako mislis na 3 to je super mario sa ghoul-ovima i undead-ima i slicnim "mracnim" stvorenjima ... mario i nista vise ... 2 nisam igrao ... ali 1 je dobar. Mada je strip mnogo bolji.
Anarki StarScream Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 E cisto da vas sve ubijem u pojam ... Znate onaj trip sa razielom koji je bio serafim, pa ubijen pa postao vampir, pa onda ono plavo? E pa toje iskopirano iz romana creatures of light and darkness, pisac Roger Zelazny. Jebiga :). A i bila je previse savrsena prica. Ko zna sta je sve jos plagijat u svemu tome.
Azaralena Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Dosta toga je plagijat, nazalost Ustvari, jako malo ima originalnih zamisli... Sto ne menja cinjenicu da je to ipak posebna igra
Abael Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 jako dobra igra... SVI delovi su super... pogotovo zbog price... sto se tice price zbog toga sam najvise i igrao... jako kompleksna i daje igri utisak nelinearnosti... reaver 1 mi je omiljeni...
Anarki StarScream Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 A zbog price ... pricataj "Stvorenja svetlosti i tame" od Rodzera Zelaznog ... to ti je ta prica :).
Abael Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 jl to bas ista prica ili na taj isti fazon? al svejedno je mnogozanimljivi skontavati pricu kroz igru... tako bar ponekad imas utisak da u stvari imas neki uticaj...
Azaralena Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Ostaje nada da ce novcic pasti na ivicu
Anarki StarScream Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Inace drug mi rece da ima cak 5 razlicitih zavrsetaka za defiance ... jel' se neko uverio u to ... on je cak i veci freak za tu igru od mene ... btw ja hocu da napravim gitaru an kojoj ce biti urezbaren soul reaver ... naravno uz vrat ce ici samo dobro urezbareno i obojeno ... 1
Recommended Posts