Jump to content

Recommended Posts

Posted

Igrao sam ovu igru 2005, uspešno je završio i bila mi je baš onako po meri. Meni mozganje i pronalaženje puteva nije teško padalo (jer sam natprosečno inteligentan, jel'te), već me je mučilo to što se igra na tastaturi, a ja s njome nisam naročito vešt. Bilo je mesta gde sam na desetine puta morao da skočim da bih preskočio neku provaliju i dospeo na pravo mesto.

Posted (edited)

У јбт, ЕР ПИ ЏИ?

НЕее! XD XD XD XD

Не не не и не. НЕ ваља та опција...тај жанр је данас ИСУВИШЕ излизан, толико је...хмм...како бих рекао...Клише није довољно јака реч...

Разиел 4 ЛАЈФ! Или Деатх ! :)

Ал', добро...Кристал Динамикс и Силикон Кнајтс имају фину Томб Рајдер тако да су обе игрице, на неки начин, авантуре...акциономозгаличкоистраживачкомистериозне авантуре :)

Edited by Onime no Kyo
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Реци како ништа конкретно не пишете о игрици...?

:]

Е, а кад' то рекнете - скачите од среће к'о Табиси, па сви лепо у бунар и идемо па-па!

Edited by Onime no Kyo
Posted

@Pony - Otkud ti to.......? ;) Mislim, on joj energeCki budi drevna osJecanja.... :ph34r: dok onaj Mobius zeli da on bude zadovoljen od strane iste i kaze Serafimovima da je imao astralno uzbudzenje/iskustvo.... :da:

@Onime - sve je ovo vezano za igru.... ;) Gledaju nas autori iz Eidosa, i zapisuju sve sto pricamo, prica se po avliji... :ph34r:

Posted

Mislis na Turela (Hash'ak'gik - blood god kako ga zovu minions & Cenobites)... :) Ovo vracanje me inace podseti na misticne Hylden kreature - ne mogu da se setim, 'su oni iz Pakla ili nekog drugog svIJeta? To su oni sto satru zaposedaju duse i prave zajebancije (zaposedanje Janosa, Moebiusa, Mortaniusa isto...), dupli glasovi i fazoni.....

Ima li tko vise info o njima bez da se gleda po wikipedijama i sl...? Onako iz rukava? :ph34r:

Posted
@Pony - Otkud ti to.......? ;) Mislim, on joj energeCki budi drevna osJecanja.... :ph34r: dok onaj Mobius zeli da on bude zadovoljen od strane iste i kaze Serafimovima da je imao astralno uzbudzenje/iskustvo.... :da:

@Onime - sve je ovo vezano za igru.... ;) Gledaju nas autori iz Eidosa, i zapisuju sve sto pricamo, prica se po avliji... :ph34r:

Ти си модератор, а спамујеш. Свака ти част. Дивим се дубини глупости.

Posted (edited)

Да спамујеш.

Да појасним : Спам је неприкладан за било кога ко је у улози модератора, па макар то биЈо и Аксеносилас :]

LOK је изванредна игрица и неприкладно је да буде сексуално злостављана од стране тебе и оног трећег, а покушај није комичан него је на нивоу размишљања десетогодишњака.

Edited by Onime no Kyo
Posted

Rece dete koje se pali na anime i dosao na YUM da trazi dubokoumne i ozbiljne diskusije.... :)

borat_thumbs_up_narrowweb__300x504,0.jpg

P.S. Da si neki, ne bi izigravao pametnjakovica, nego nastavio diskusiju / odgovorio na neka pitanja koja su inace postavljena vezana za LoK... :uhoh:

Posted (edited)

О ЛОК сам рекао шта сам имао, а разлог због ког сам овде писао у даљем контексту се односи на глупирање поводом ове игрице. То да ли сам ја клинац или паметњаковић можеш само мачки да окачиш на реп.

Леп си на фотографији. Иронија у свему јесто то што си модератор који има предрасуде, а поред тога се трудиш да мене оспориш кроз вид квазиоцењивања неком својом психоанализом...јеботе, смешно!

П.С. Не води се овде питање о мени већ о томе што се глупирате на овој теми сматрајући како је то комично. Ова игрица, по мом мишљењу, не заслужује било какво исмејавање. Поред свега осталог, ја сам писао неке од информација везаних за игрицу и серијал док сте ви размишљали о томе колико је све то, заправо, смешно. Ако имате шта нормално да пишете о овом серијалу, као што иначе стоји у правилнику, само напред. Да износите своје сексуалне фантазије на конту ове игрице - отворите другу тему.

Edited by Onime no Kyo
Posted

Boli mene uvo za predrasude i ostale, a to sto je igra odlicna nema veze sa baljezganjem na ovoj temi - sta, opasce joj kvalitet zato sto "imamo sexualne fantazije vezane za igricu" i postujemo o njoj na nekom metal forumu? Ti si sam sebe osporio kroz proseravanje i pametovanje, i ne uvidevsi da ja (i mnogi drugi) sa ekipom serem(o) svejedno po forumu (i to odavno), no izvini sto smo promasili poJentu i nEsmo ozbiljni filozofi - tema je ionako polumrtva...

To sto sam ja mod, ne znaci da sam najpametniji, savrsen, i skroz ili uvek primeran - radim 'taj' posao tamo gdi treba, ostalo su sitnice, a duga je prica kako i zasto - prosli su "Staljin' dani YUM-a, i to je duga i druga tema, gdi smo se mi modovi slozili da treba malko spustit loptu u generalnom kontextu, jer je bilo dosta problema na tu temu... :da:

Moja preporuka, posto si se nasao uvredzenim i potistenim - ne uzimaj ovaj forum tako ozbiljno, a to da smo ismejavali TI okaci macku o rep.... jebote smesno (o cemu se ovde prica)! :da: Ja sam lepo pitao o Hyldenovima, i posto se niko nije javio, kaj cu sad?

Raziel = Razguz! :rockdevil:

Posted
Hylden

The Hylden are traditional enemies of the Ancients, first introduced in Soul Reaver 2, where the protagonist Raziel saw murals depicting them in the subterranean chamber under the Pillars of Nosgoth, as well as in the Reaver forges. Ancient history depicted them as the bitter enemies of the winged Ancients, the original vampires. They were similar to the Ancients in power, but "different in method and intention." Both wanted dominance of Nosgoth, and warred for a thousand years to claim it. The Ancients won the war, banished the Hylden to a demonic dimension.

The history of the Hylden in Nosgoth is affected by the plot of the games, which uses time travel a great deal to affect the course of recorded history. In the original timeline (post Blood Omen 1, which itself had history being changed), the Hylden were utterly defeated without Kain even truly learning of their existence. The events of Blood Omen 2 and Kain's memory of having experienced those events were only brought into existence at the end of Soul Reaver 2, when Kain saved Raziel's life, thus allowing him to resurrect the ancient Janos Audron, whose blood was required to open the Hylden Gate, a portal between the Demon and Material Realms. After using Janos to open the Gate, the Sarafan Lord then used his powers to draw other Hylden into the Material Realm.

:ba:

Posted

Е, тако. Мало достојанства :] Не да се понашате к'о паћеници па вам је потребно да изигравате квазикомичност на конту сексуалних фаназија о игрици, а то што је ''тема полумртва'' не значи да је потребно спамовати нити исмејавати игрицу због личних хирова. Поента је да је смешно, а можете да разумете како хоћете.

Елем, мени се није нарочито свидео сам крај обзиром да Разиел гине, али то је и било потребно. Увидело се да је Кејноваа ароганција водила к успеху и ослобађању од ''Elder God''-a, али како ствари стоје изузетно јако делује да прича није завршена обзиром да проклетство остаје...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...