Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ah, opet sa rapid-a... :( Meni je užasan problem da skidam odatle, iako su mi ljudi svašta savetovali ništa mi je uspevalo... pa tako i sad... ako ni kasnije ne uspem, sačekaću da se pojavi na torentu...

Posted
Ah, opet sa rapid-a... :( Meni je užasan problem da skidam odatle, iako su mi ljudi svašta savetovali ništa mi je uspevalo... pa tako i sad... ako ni kasnije ne uspem, sačekaću da se pojavi na torentu...

Probaj sa ovim :

http://narod.ru/disk/2046123000/Fal_cnr_by_KamaZoh.rar.html

Sifra kao i za onaj sa rapidshare-a

Posted

I meni se svideo album nakon prvog slušanja, a izdvojile su mi se Man on the hour, Vargaskall i Carnival of disgust... posle još kog slušanja će mi se verovatno istaći još neka pesma .

Posted

Je l' se zavrshi ta igra? I ja sam se prijavio :D

Tolko basherima koji rekose da su One Album Wonder...

Pako, mora mi narezes to!!!

Nisu OAW nego TAW :)

Ovo je fenomenalan album, najbolji Falconer jos od debija! Da su ovakve albume izdavali posle Chapters..., gde bi im bio kraj :rockdevil:

Potpis!

Well spank my butt and call me a sugardoll, ali Falconer se V.R.A.T.I.O.!

Nenormalno dobar album, pesme samo izlaze...tol'ko sam se raspevao ovih dana po kuci, malo zbog Gamma Raya, malo zbog Falconera :) "Carnival Of Disgust" mi je njihova najbolja pesma posle "Heresy In Disguise". Kako dobre vokalne melodije, ne verujem.

Ostali favoriti: "Field Of Sorrow", "Man Of The Hour", "Pale Light On Silver Moon" i "Dreams And Pyres".

Jedno od power izdanja godine, sigurno u Top10 metal albuma godine, barem shto se mene tiche.

10/10

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

"You had bass player under the name of Peder, which I suppose is the usual name in Sweden, but did you know that "Peder" is pejorative call for Homosexual and for those who have not personality and character, in Serbia?

I actually remember that he said so since he had worked with an Serb or a Croatian. Well..............that's metal.......eh?"

:)