WoI Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 (edited) E ljudi ne znam stvarno gde bi svrstao Kalmah jer je velika mesavina i bleka i folka i viking i plus jos neki power momenti na gtarama tako da majke mi nemam pojma. Ovaj forum mi bio nekako najblizi njihovoj muzici. Ovo je bend nekada bivsih clanova Catamenie,a neki prethodni clanovi benda su i momci iz Eternal Tears Of Sorrow tako da znate da ne moze da ne valja Za sada 4 albuma: Swamplord 2000 They Will Return 2001 Swampsong 2003 The Black Waltz 2006 Najnoviji album The Black Waltz mi je trenutno jedan od najboljih albuma ove godine. Ko nije nabavio obavezno da nabavi nece zazaliti nikako. Utisci? p.s.jebga izvinjavam se ako topic vec postoji negde posto search opcija jos ne radi Edited October 7, 2006 by Warrior Of Ice Quote
Grobodan Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Bila je tema na death forumu. Koliko je karta za Exodus? Quote
The Watchtower Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Mislim da ima teme na DMu. Meni je novi album, muzicki odlican, dok mi se vokali uopste ne svidjaju. Nadam se da ce se vratiti starom nacinu pevanja na novom albumu koji, btw izlazi: 09. 05. 2007. Quote
Grobodan Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Nema teme,sad sam je trazio. Koji dusmanin unisti onoliko kvlt tema... Quote
Angelystor Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Kakav crni black bre Woislave? Ovo il na death, mozda power, al nikako black forum. BTW al si me lepo podsetio Black Waltza...magnificent album! Bitter Metallic Slide bre Pored njega imam "they Will Return i "Swamplord" TWR mi je i omiljeni album, mnoooogo vuche na preterano kvalitetnu Powericu, sas nesto grubljim vokalima +death elementi Quote
kuruz Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 I ja imam ta tri komaTa.Crni valcer je najbolji. Quote
Shamandalie Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Ej drage kolege moderatori, ovo nije stvarno black bend. http://www.kalmah.com/band_biography.htm Quote
kuruz Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Mislim da ima teme na DMu. Meni je novi album, muzicki odlican, dok mi se vokali uopste ne svidjaju. Nadam se da ce se vratiti starom nacinu pevanja na novom albumu koji, btw izlazi: 09. 05. 2007. Meni se growl mnogo vishe svidja. Quote
WoI Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 njah ne znam niakd ne bi rekao da su death bend a nikad ne bi ni rekao da su power bend tako da ne znam jebga turajte negde ovo gde smatrate za shodno Kai legendo - Bitter Metalic Sideeeeeeeeeeeeeee E kolko je karta za Exodus? Quote
WoI Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 mislis da on zna? inace ovo ima da pazarim original cim nadjem Quote
kuruz Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Jebesh originale,kako ti nije zhao da dajesh pare za diskove?Meni muka kad moram da kupim prazne,a ne oridjinale. Kupujem samo domace na originalima i Metaliku. Quote
WoI Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 Piratizovanje muzike nije po zakonu tako da moram da pazarim originale Quote
kuruz Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ti pazari originale,a ja cu SonyEricsson w800. Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 E jesi fenser,ljubi te majka. Ja sam vise za Nokiju Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Pa i ja sam. Jesi mi video fotku? Jel mogu da prodjem kriterijume za fensera? Quote
kuruz Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Jashta,nema da brinesh.Ja cu ti pozajmim svoje Converse majice kupljene u Avangardiji,ako hocesh da budesh zaista u fulu. Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Pa,ima i ja brate,nista ne brini,samo ne znam gde je kupljeno Quote
kuruz Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Extra! Shto bi rekli ovdashnji frajeri:"Braaaaaateeeeeee,sve okeeeeeeeej!" Quote
Narsil Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 odakle je ovaj bend? jbt imam demo svirei obraza(nadam se da sam dobro napisao) i svidja mi se mnooooggoooo..... Quote
Turin Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 finci su, al ne znam da li im se tako zove demo. Quote
kuruz Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 odakle je ovaj bend? jbt imam demo svirei obraza(nadam se da sam dobro napisao) i svidja mi se mnooooggoooo..... Ima i album Svieri Doroga,ili demo,EP,tako neshto.. Quote
WoI Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 da to im je prvi i jedini demo snimak Quote
Recommended Posts