Angelystor Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Darkness Descends - jedan od najboljih thrash albuma, ever. Izdali 'samo' 4 albuma, ali mislim da nema rechi da opishu tu umetnost thrasha koja se nalazi u njima. Kauterizacija, bre. Quote
StarbreakeR Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Fenomenalan bend...neki kazu da mnogo lici na slejer a ja nisam obracao neku paznju...sve u svemu bend je majka...DD je stvarno jedan od najthrashova ikada... The Burning of Sodom!!! Quote
Angelystor Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 Ne bih ja turao Andjela i Slayera u isti kosh..mozda WHA moze da se upored sa ranijim Slayer radovima jedino. Quote
StarbreakeR Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ma jebe mi se za komentare bend je jedan od najboljih Thrashova sa podrucja amerike...!!! Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Koji kriminalac je zatvorio temu o Dark Angel,o bendu koji je udario definicije zvuka,bend ciji album Darkness Descends ko nije cuo treba da dobije zabranu postovanja na ovom forumu?Ko?Ko je taj? Quote
Angelystor Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 Gospodin Delete bre...pa kilo tema dobrih je nestalo jebiga... Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Gospodin Delete bre...pa kilo tema dobrih je nestalo jebiga... znas sta,mozda i nije lose,mozemo ponovo da e palimo na stare kultove i da seremo iznova Quote
Angelystor Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 A moze i tako Pa sta cekamo! Quote
gavrosaurus Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Covece, ako ista smatram da je genijalno u thrash/speed metalu - to je "Time Does Not Heal"! Bio sam godinama opsednut ovim albumom! 66 minuta muzike, jebenih 246 rifova (EEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, BRE!), fenomenalni tekstovi i glas, i jebeno fantasticni debeli monstrum Gene Hoglan! Vise uopste ne slusam americki thrash, ono sto ponekad cujem je samo "Time Does Not Heal" ... Verujem da to govori sasvim dovoljno ... Genijalan album, sad sam se naprzio, idem da ga nadjem! Quote
Mega_Deda Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Rekao je cika Guradian da su obrisane sve teme na koje nije odgovoreno u zadnjih godinu dana, izgleda da je i dark angel stradao u ciscenju... Sta reci, sva 4 albuma su vrh vrhova, i kao i kod mnogih drugih bendova, dostigli su umetnicki vrhunac i ugasili se. Time does not heal je stvarno remek delo thrash metala. Imam srece i da sam nabavio neka njihova 2 demo snimka, i jos jedan live album, kapiram da bi bilo sabijanje muda ako bi ih culi uzivo... Puste zelje... Quote
WoI Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 PERISH IN FLAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES Jedan od najjacih thrash bendova svih vremena Quote
RNA Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ma jebe mi se za komentare bend je jedan od najboljih Thrashova sa podrucja amerike...!!! Ako ne najbolji (a nisu), onda sigurno najbrutalniji thrash metal bend iz Amerike. We'll bring you merciless death! Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Kako kome...ali stoji da su facking Old-School!!! Quote
gavrosaurus Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 U jebote, al' je titula - old school ... Naravno da je old school kad su svirali pre 20 godina ... Old school, brate ... Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Je li neko od vas slusao novi Dreams Of Damnation, bend Dzima Durkina? Riba peva, moram to nabaviti pod obavezno. Quote
Angelystor Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 "Epic Tales Of Vengeance"..imam na originala, i to sam ga dobio for free igrom sluchaja kad sam bio na King Diamonda hehe Album je inache vishe no solidan, ima mnogo dobar thrash zvuk, jedino sto mi malo smeta je ribin glas.. Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Zasto? Ne zvuci dovoljno zestoko ili sta? Quote
Angelystor Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 Pa, vise obrnuto, previshe zestoko Mislim, uz onakvu muziku i ide malo brutalniji thrash vokal to stoji, al mislim da se devojka jedinostavno previshe trudila, heh. Quote
Angelystor Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 Meh, kod Amera sve moze. Inache riba i nije neshto, tj. lepo se po izgledu uklapa u bend Quote
gavrosaurus Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Niko ne bi ni rekao da je riba ... Mozda je Ronnie James Dio ... David Lee Roth ... Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Eh, tesko. Mozda po izgledu. A jedini put kada me je Dio razocarao je kada sam u nekom casopisu iz 80-ih procitao njegovu izjavu na temu buducnosti metala: "Ne mogu da zamislim thrash metal kao buducnost metala. On je metalu doneo vise stete nego koristi." Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Meh, kod Amera sve moze. Inache riba i nije neshto, tj. lepo se po izgledu uklapa u bend Apsolutno je nebitno to. Svako postovanje svim zenama u metalu, ali u METALU. Quote
Angelystor Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 Hahah, o tome treba da se razmisli, no kasno je sad i spi mi se.. ne mora da znachi da je pogreshno. Quote
gavrosaurus Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Hej, ja nemam nista protiv zena u metalu! Ali neka to bude Ambeon, Ayreon, The Gathering pa i neki black metal, medjutim - thrash, death, speed ... To mi je tako losa ideja da ne zelim ni da razmisljam na tu temu ... Quote
Recommended Posts