Jump to content

Recommended Posts

Posted

Darkness Descends - jedan od najboljih thrash albuma, ever.

Izdali 'samo' 4 albuma, ali mislim da nema rechi da opishu tu umetnost thrasha koja se nalazi u njima.

Kauterizacija, bre.

Posted

Koji kriminalac je zatvorio temu o Dark Angel,o bendu koji je udario definicije zvuka,bend ciji album Darkness Descends ko nije cuo treba da dobije zabranu postovanja na ovom forumu?Ko?Ko je taj? violent.gif

Posted

Covece, ako ista smatram da je genijalno u thrash/speed metalu - to je "Time Does Not Heal"! Bio sam godinama opsednut ovim albumom! 66 minuta muzike, jebenih 246 rifova (EEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, BRE!), fenomenalni tekstovi i glas, i jebeno fantasticni debeli monstrum Gene Hoglan!

Vise uopste ne slusam americki thrash, ono sto ponekad cujem je samo "Time Does Not Heal" ...

Verujem da to govori sasvim dovoljno ...

Genijalan album, sad sam se naprzio, idem da ga nadjem!

laugh.gif

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

Rekao je cika Guradian da su obrisane sve teme na koje nije odgovoreno u zadnjih godinu dana, izgleda da je i dark angel stradao u ciscenju... sad.gif

Sta reci, sva 4 albuma su vrh vrhova, i kao i kod mnogih drugih bendova, dostigli su umetnicki vrhunac i ugasili se. Time does not heal je stvarno remek delo thrash metala.

Imam srece i da sam nabavio neka njihova 2 demo snimka, i jos jedan live album, kapiram da bi bilo sabijanje muda ako bi ih culi uzivo... Puste zelje...

Posted
Ma jebe mi se za komentare bend je jedan od najboljih Thrashova sa podrucja amerike...!!!

Ako ne najbolji (a nisu), onda sigurno najbrutalniji thrash metal bend iz Amerike.

We'll bring you merciless death!

Posted

Je li neko od vas slusao novi Dreams Of Damnation, bend Dzima Durkina? Riba peva, moram to nabaviti pod obavezno.

Posted

"Epic Tales Of Vengeance"..imam na originala, i to sam ga dobio for free igrom sluchaja kad sam bio na King Diamonda hehe icon_rockdevil.gif

Album je inache vishe no solidan, ima mnogo dobar thrash zvuk, jedino sto mi malo smeta je ribin glas..

Posted

Eh, tesko. Mozda po izgledu.

A jedini put kada me je Dio razocarao je kada sam u nekom casopisu iz 80-ih procitao njegovu izjavu na temu buducnosti metala: "Ne mogu da zamislim thrash metal kao buducnost metala. On je metalu doneo vise stete nego koristi."

Posted
Meh, kod Amera sve moze. Inache riba i nije neshto, tj. lepo se po izgledu uklapa u bend icon_smile.gif

Apsolutno je nebitno to. Svako postovanje svim zenama u metalu, ali u METALU. musik19.gif

Posted

Hej, ja nemam nista protiv zena u metalu!

Ali neka to bude Ambeon, Ayreon, The Gathering pa i neki black metal, medjutim - thrash, death, speed ...

To mi je tako losa ideja da ne zelim ni da razmisljam na tu temu ...