Talvi Posted April 11 Report Posted April 11 najbolji comeback je Tempo Of The Damned naravno 1 Quote
Angelystor Posted April 11 Author Report Posted April 11 (edited) Meni prethodnpomenuti zadnji Forbidden nije legao kada izašao, a vremenom postao baš drag album. Čeka se Vektor comeback nekad da pukne pa da se konačno proglasi žanr pokojnim. edit: A da, i Coroner valjda ove godine, možda i to bude prvi ekser. Edited April 11 by Angelystor 1 Quote
HUMAN Posted April 11 Report Posted April 11 42 minutes ago, Talvi said: najbolji comeback je Tempo Of The Damned naravno Da odličan je i Tempo, mada su mi pomenuta dva malko bolja ipak, baš su udarili niotkuda posred face.. još je pauza izmedju albuma bila maltene višedecenijska.. hahaha 8 minutes ago, Angelystor said: Meni prethodnpomenuti zadnji Forbidden nije legao kada izašao, a vremenom postao baš drag album. Čeka se Vektor comeback nekad da pukne pa da se konačno proglasi žanr pokojnim. edit: A da, i Coroner valjda ove godine, možda i to bude prvi ekser. Jeste i meni kad se pojavio taj Forbiden bio baš mixed bag (+ružan omot), a sad kad mi naleti neka stvar s vremena na vreme baš lepo legne Što se Coronera tiče baš nešto sumnjičavo očekujem neki novi masterpiece, ipak su se oni izdvajali od ostatka družine svojom inovativnošću i pre svega tehnikom, danas je to ko dobar dan, teško da u trešu ima prostora za neke inovacije, zato je ovaj podpravac uostalom i toliko u škripcu.. Quote
Dinarski Ratnik Posted April 11 Report Posted April 11 (edited) Ne zaboravite Sacrifice Edited April 11 by Dinarski Ratnik Quote
Grobodan Posted April 11 Report Posted April 11 Jebo pravac ako treba da ga spase bendovi od pre 40 godina. Sva nada u trupe kao Dissimulator, Vektor ili Nekromantheon, ovi matorani izbace nešto dobro na nivou slučajnosti. Quote
azal Posted April 12 Report Posted April 12 da, bas sve losi comebacks, i onaj Toxik bio bezveze na kraju. Ali ova pesma je bas grozna. glupi riffovi, glup vokal, aranzman nidje veze, glup refren, glup ai artwork, bas kompletan fejl Quote
perzekjušn menijak Posted April 12 Report Posted April 12 13 hours ago, Grobodan said: Nekromantheon Onaj Rise, Vulcan Spectre po meni najbolji thrash album još od smrti žanra pre 30+ godina. Quote
Kumodraski Vo Posted April 12 Report Posted April 12 Jedino Coroner i Vektor da izvuku nesto, eeeeventualno Watchtover jer su imali onaj EP, sad vec pre 8 godina, ali mozda skuvaju jos nesto.. Ovi klasik matorci su svi za penziju i to zakasnelu.. Quote
Kumodraski Vo Posted April 12 Report Posted April 12 To da, mislim na studijsku penziju, ispricavam se.. Letos su mi svi thrasheri na BA bili do jaja, ali nije da mi se slusaju njihovi novi albumi zbog toga jbg.. Quote
Grobodan Posted April 12 Report Posted April 12 Meni je Heathen zadnji odličan recimo. Al to su retki slučajevi Quote
Kumodraski Vo Posted April 12 Report Posted April 12 E nisam slusao taj jos, ali mi The Evolution of Chaos bio super.. Quote
Grobodan Posted April 12 Report Posted April 12 Pa nije uopšte tech thrash, više je 90s pravac ali pesme su mi dobre. Jesi ih gledao na Brutalu prošle god? Quote
HUMAN Posted April 12 Report Posted April 12 Evolution baš klasa od albuma, ovaj poslednji mi bio nešto bled, nit smrdi nit miriše.. kao u ostalom i većina novijih treš albuma.. 8 hours ago, azal said: Ali ova pesma je bas grozna. glupi riffovi, glup vokal, aranzman nidje veze, glup refren, glup ai artwork, bas kompletan fejl Ne seri dobri su rifovi.. za ostalo se slažem Quote
Kumodraski Vo Posted April 12 Report Posted April 12 Nije tech nego je ispalo da su ovi sto sam nabrojao tech, a klasicni da izbacuju corke. Gledao sam ih na BA na zatvaranju, bili super. Al i tu pesme Sa Victims bile najbolje ubedljivo.. Quote
perzekjušn menijak Posted April 14 Report Posted April 14 https://blabbermouth.net/news/dark-angel-bassist-brushes-off-criticism-of-comeback-song-im-proud-of-what-weve-done Quote
Grobodan Posted April 14 Report Posted April 14 Ja tek sad pustio ovu pesmu, ajd ima neki rif da se probere, produkcija sranje ali ko bre ovo peva, kao Rinehart da se šlogirao. Quote
perzekjušn menijak Posted April 14 Report Posted April 14 "The vocal is a bit different to what Ron Rineheart sounded like but that was 34 years ago." Jbg. Quote
Recommended Posts