RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ja sam za zene u metalu tipa Warlock, Hellion, Chastain (pogotovo, Leather je carica!), Ignitor, Arch Enemy, ali ne mislim samo na pevacice (da ne kazem pevaljke, pu-pu, daleko bilo). Tu bi mogle da budu basistkinja benda Imagika, tadkoje basistkinja iz Bolt Thrower-a, zatim basistkinja iz Crescent Shield itd. 1 Quote
WoI Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Detente bre to komso Russian rulleteeeeeeeeeeeeee I mi imamo basistkinju u bendu Nego da se mi vratimo Angelu Quote
gavrosaurus Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Licno, mislim da su stvari "Time Does Not Heal" i "Sensory Deprivation" sam vrh thrash metala. Ne mogu da zamislim bolji thrash od ovoga sto sam naveo. Savrseni metal dozivljaj! Quote
gavrosaurus Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 "Time Does Not Heal" je neuporediv. On stoji pre svih, iznad svih, izvan svih ... Quote
Grobodan Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 stvar ukusa,I'd say. Nekom ko vise lezi krljacina - Darkness descends Ko hoce malo intelektualniji dozivljaj - Time... I svi srecni bas vas nesto volim veceras Quote
WoI Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 jel ti to meni oces da kazes da sam ja glup komso na fin nacin Quote
Grobodan Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 nije,samo si drugaciji i poseban mladic Quote
WoI Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 jel me zelis kao sto i ja zelim tebe Quote
gavrosaurus Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Цццц ... Иначе, ево ме поново овде, слушам "Time Does Not Heal", и даље је ово непоновљиво, непревазиђено. Знам ово напамет од А до Ш и увек се одушевим, ово је врх! Ево, чак ћу и помоћи некима, надам се (о, како се надам!) - http://www.megaupload.com/?d=PLS9JA4D - dark angel - time does not heal http://www.megaupload.com/?d=OUDVJOQU - dark angel - leave scars http://www.megaupload.com/?d=VVL22H54 - dark angel - darkness descends Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ја сам узео скоро неки бутлег на плочи, први Dark Angel демо и једини Shellshock демо (бенд који је претходио Dark Angel-у). Сјајно, нарочито Shellshock. Тотални NWOBHM, само мало јаче. Quote
Angelystor Posted June 5, 2007 Author Report Posted June 5, 2007 Taj Shellshock je iz '83e? Imam i ja taj..al nisam bio svestan da su tada imalu drugcije ime, heh kul...a materijal je OK. Imam josh jedan iz '84e i jedan iz '94e kad se zvali the Hunger. Quote
Radnaskela Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) i ja mislim za sada da mi je najbolji time does not heal. ono što sam čuo je skroz do jaja. a ono što sam slušao sa prva dva mi je previše brutalno. zajebali su slayer u pičku materinu koliko su brzi. mada ću preslušati sve kada budem nabavio. složio bih se sa gavrosaurusom da je time najbolji. Edited June 5, 2007 by Kinez Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) Мени је ипак "Dаrkness Descends" ултимативан. Уосталом, преферирам Дона Дотија као певача. Рећи ћу само једну ствар... "We'll bring you merciless death!" Edited June 5, 2007 by RNA Quote
gavrosaurus Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Time does not heal The scars that burned me in my youth Time does not heal The pain that carved in me the truth Time does not heal The torture struck upon my past Time does not heal The scars that were left and meant to last Quote
Radnaskela Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 рајнхарт ми је бољи певач. знао сам да ти се тај највише свиђа. какви сте спидомани, јеботе! Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Није у томе фора, једноставно ми је некако боље легао албум. Волим и остале, да не буде забуне. Ипак "Darkness Descends" садржи њихове ултимативне химне, као што су 'Merciless Death', 'Darkness Descnds' или 'Burning Of Sodom'. Quote
Angelystor Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Kopipejstujem zadnja dva rnina post-a I mene je DD najbolji Dark Angel album..ali i posle toga su odradili dva extra albuma..Leave Scars mi je istoga kvaliteta kao i Time..Kauterizacija bre! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Samo "WE HAVE ARRIVED " I DD PRIZNAJEM !))) KVLT ! Quote
Grobodan Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 We have arrived je ubedljivo najgori DA album. Leave scars je kriminalno podcenjen, jer se ugnezdio izmedju 2 remek dela. Quote
RNA Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 У конкуренцији онаквих каснијих албума, није ни чудо што је "We Нave Аrrived" најгори. Него, је л' гледао неко "3 Ways Thrash" видео са Dark Angel, Candlemass и D.A.M? Изађе Рон Рајнхарт на бину, крене да пева на бежични микрофон, он стане да прекида, овај га протресе пар пута и заврљачи га у угао, дохвати онај са каблом и настави да пева. "Не мере то без кабла." Quote
Angelystor Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Ah..samo jedan od koncerata koje sam krenuo da skidam preko dc++a i koje nikad ne skinuh do kraja haha... Quote
Recommended Posts