Jump to content

Recommended Posts

Posted
Rifovi.

Mrzi me da se ponavljam..ali stvarno..po kom to principu riffovi podsecaju na Motorhead.

A i kako kapiram ti si chuo samo uvodnu pesmu i chuo si informaciju da je skoro svirao u Bomberu, motorhead tribute bendu, i povezao si samo dve informacije u glavi i ispala neka iracionala.

Posted

Pa da, znaci cuo sam samo 'Storm I ride' i za to sam rekao, nisam jos cuo ostalo. Kad mi sreze ortak poslusacu, ali mi se ta uvodna pesma ne svidja.

• 2 weeks later...
Posted

Preslusah i ja konacno i album mi se svidja.Cross izmedju sporijih epskih Immortal momenata,Bathory epic faze (zar ovo niko nije primetio) i Motorhedicnog zvuka(Abbath je bas do jaja skinuo Lemija).Mislim,nije bas album da se svrsi u gace od srece,ali meni sasvim korektno i zanimljivo,a Abbath je najavio da ce novi Immortal biti potpun povratak starom zvuku,pa eto srece vama seronjama koji ne priznajete nista bez duple.Opusteno za 8 / 10

Posted

Jesi se setio sifre barabo :)

Nego ja sam cuo samo malo kada je mi je ovaj black bastard odozgo doneo I i koliko se meni ucinilo Abbath mnogo voli (da ne kazem kopira) Angelrippera iz Sodoma...jel primetio jos neko?

• 3 weeks later...
Posted

Auh, pocinjem da soliram na ovoj temi ...

:lol:

Slusao sam danas ovo i skroz je OK, bre!

Totalno moze da se slusa, nikakva bas senzacija ali moze da prodje, mislim da je ovde Abbath najbolje otpevao u dosadasnjoj karijeri, bas onako ostro i hrapavo (ali razgovetno, ne samo neko siktanje!) kako samo on zna.

Posted

I, the new band featuring Abbath (IMMORTAL), Ice Dale (ENSLAVED, AUDREY HORNE), TC King (SAHG, ex-GORGOROTH) and Armagedda (ex-IMMORTAL), will shoot a video for the track "Cursed We Are" in January with director Tommy Næss.

Inache..ove nedelje sam ishao i u BG i u Nish by bus..i oba 4 puta voznje busa sam bar po jednom odslusao BTW, i pokazao se jos kao fantasticniji u voznji po maglovitim oronulim putevima Srbije : )