The Trooper Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 skinuo sam dva albuma, xWILD jebe kevu !!! Quote
Invictus Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Hmmm... ovu temu sam svojevremeno ja otvorio. Mrznja i prezir prema nestanku iste. Sta reci, osim velicanstven bend. Quote
The Trooper Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 pa dobro, nije to sad neki bend o kome moze mnogo da se diskutuje, to je ona tema gde svako iznese svoje misljenje i gotovo... Quote
RNA Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Могло би о њима да се дискутује, али није довољно људи чуло за овај бенд да бисмо добили на квантитету. Quote
Angelystor Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 AA! KAd bre ova tema nestala... Hvala Invictusu koji je sproveo ovaj bend do mojih ushiju Savageland je album gde su najmanje pokusavali da zvuche kao RW i to mi je najbolji album benda..prejak...odlichni vokali, riffanje.. Quote
Invictus Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Meni je Monster Effect nekako najdrazi, mada su i ostali odlicni. Jens Becker...King of Speed.... Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Јенс Бекер, суверени цар на басу. Рећи ћу само 'Highland Glory'! Quote
Divlji Tigar Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 "So what" rastura koliko je dobar album! Quote
Recommended Posts