Geozee Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Sta mislite o Irskoj muzici, njihovoj kulturi, ili step dance-u? Quote
Peti.Maj Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Step dance obozavam, ono je umjetnost zaista. Samo ne mogu nigdje da nadjem neki snimak... pa ako neko zna neki link... Sto se tice muzike, ipak mi se vise svidja skotska narodna muzika, ratnicka... znaci prejako. Jebes gusle i sranja... ;] Quote
Emily Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Veselo,veselo,UvEk podigne raspolozenje na naJvisi nivo Quote
OceanSize Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 ima li neko irsku narodnu pesmu black rose....cuo sam je pre 100 godina i ne mogu da je nadjem Quote
Pajaga Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 e, ljudi, keltsko udruzenje Fellowship organizuje u nedelju (3. decembar) u klubu Danguba Irish Night.. pocinje u 21h, ulaz dzabe, pivo (ja mislim) 90 dinara.. posto nam je rodjendan bice i nekih keksa i tako.. ako imate neke specificne muzicke zelje ponesite disk i rado cemo ih ispuniti! vidimo se u nedelju! Quote
Shamandalie Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Mislim da je tu već vidjen moj kolega sa posla Toza.... Quote
TradSkin Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 e, ljudi, keltsko udruzenje Fellowship organizuje u nedelju (3. decembar) u klubu Danguba Irish Night.. pocinje u 21h, ulaz dzabe, pivo (ja mislim) 90 dinara.. posto nam je rodjendan bice i nekih keksa i tako.. ako imate neke specificne muzicke zelje ponesite disk i rado cemo ih ispuniti! vidimo se u nedelju! Ako ce biti Flogging Molly, Dropkick Murphys i Tossers dolazim. Muzicka zelja, hm, Dirty old town, La Plebe verzija Quote
Pajaga Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Ako ce biti Flogging Molly, Dropkick Murphys i Tossers dolazim. Muzicka zelja, hm, Dirty old town, La Plebe verzija u velikim kolicinama! Quote
Pajaga Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Muzicka zelja, hm, Dirty old town, La Plebe verzija bilo.. inace, ne znam da li je iko odavde bio.. meni je bilo bas super! od Nove godine - svaki prvi utorak u mesecu ce biti irski Quote
TradSkin Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Ma ja nisam bio jer sam idiot, bitno da sam bio u jebenom Blu Munu sinoc, na akusticnom konceru, jebao me i Blu mun i koncert i ko me nagovori' da idem. Od NG cu morati da dodjem bar jednom. BTW, na tom koncertu sinoc su svirali (skrnavili) Dirty Old Town, i koliko god to lose zvucalo bio je jedan od boljih trenutaka veceri. Quote
little_wing Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 uh pa narawno da mislim swe najbolje! ((: irski ples igram wetj 2.5 godine i moram da was isprawim, nije to samo step dance.. step dance je jedan deo irskog plesa, a postoje i tzw. soft shoes ili baletanke. sHto se irske muzike ticHe, obozawam je, ali nekako mi wisHe lezi irski punk.. ((: Quote
Geozee Posted January 12, 2007 Author Report Posted January 12, 2007 Svi vole irski punk, mada ipak vise volim irsku narodnu. Tipa Gaelic Storm i The Dubliners. Quote
little_wing Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 narawno, dublinersi.. ((: ali takodje mnogo wolim i muziku iz predstawa michaela flatleya - "lord of the dance", "feet of flames", "celtic tiger" - nije originalna irska muzika, ali je stwarno diwna! Quote
Geozee Posted January 13, 2007 Author Report Posted January 13, 2007 Cuo sam za to... stvarno bi mogao da se setim da skinem. Quote
jshdfiyteuiyte Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Irish Stew jedna od najboljih mladih irish grupa!!! A Boga mi ibasista (Sale) je sladak za medalju....... Quote
Geozee Posted February 4, 2007 Author Report Posted February 4, 2007 Jedna od boljih? Oni su jedina mlada irska grupa ovde. + mi imamo samo 3 mozda 4 irske grupe. Quote
jshdfiyteuiyte Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Jedna od boljih? Oni su jedina mlada irska grupa ovde. + mi imamo samo 3 mozda 4 irske grupe. A jebote i ti ga pretera! Veruj mi ima vise, ali bas o tome se i redi, nisu poznate! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Jedna od boljih? Oni su jedina mlada irska grupa ovde. + mi imamo samo 3 mozda 4 irske grupe. lol...ja znam samo 2 Quote
jshdfiyteuiyte Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Moj drug svira u jednoj irish grupi.... tj. to je grupa u stvaranju....... imaju tek4-5 pesama, ali zaista su super. doduse jos ni ime nemaju... tako da ako imate neki predlog za ime slobodno recite!!!! Quote
Pajaga Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 ljudi, banite u utorak u Dangubu. Fellowship organizuje Irish night. pocetak u 21, ulaz DZ. vidimo se! Quote
Shamandalie Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 U utorak? OK, odavno nisam bila na necemu ovakvom, pa mozda i dodjem. Quote
Geozee Posted February 6, 2007 Author Report Posted February 6, 2007 Trebalo bi da banem... @Dexxxa - Evo ti imena: Celtic Fiddle ili Carickfergus Quote
Hellbilly Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Volim Irsku izvornu, skroz je opushtajucja. Mada smara kad se slusha preterano... Quote
Recommended Posts